Radu Drăgușin, fundașul lui Juventus / Foto: Profimedia

Exclusiv Radu Drăgușin va ajunge departe: ”Îl ajută campioni mondiali, Baloane de Aur!” Când va semna noul contract cu Juventus

articol scris de Digi Sport
14.01.2021, 21:21
  • SuperLiga: Hermannstadt - Poli Iași, luni, 15:00, DGS 1

  • SuperLiga: Universitatea Craiova - FCSB, luni, 21:00, DGS 1

Radu Drăgușin începe să se impună la Juventus - fundașul român a fost titular și integralist la calificarea torinezilor în sferturile de finală ale Cupei Italiei.

Iar impresarul jucătorului, Florin Manea, a dezvăluit că momentul semnării unui nou contract cu campioana en-titre este foarte aproape. Iar ascensiunea lui Drăgușin se datorează și marilor jucători cu care se pregătește.

”E un vis ce se petrece acum cu Radu! E un băiat serios, cu capul pe umeri, nu caută publicitate, e modest. Peste o săptămână voi dezvălui contractul cu Juventus.

Pentru el va fi bine, a demonstrat, muncește, nu se mulțumește cu puțin. El este cel mai mare critic al său, și aseară am vorbit cu el, spunea ba că a greșit acolo, ba că putea să facă aia mai bine...

Florin Manea: ”Toți de la Juventus îl ajută!”

Ați văzut cum s-a băgat cu capul în gheata adversarului, nu poți să joci la nivelul acesta fără sacrificii. Încă are 17 ani, dar va ajunge foarte sus pentru că are dorință și caracter.

Toți de la Juve îl ajută, sunt nume imense, campioni mondiali, Baloane de Aur, este într-o atmosfera bună. Știe și el că e la o echipă cu pretenții mari.

Toți care au plecat nu prea au rupt gura târgului, de aceea i-am zis: fii tu excepția de la regulă, nu ca aceia care atunci când dau de greu, zic că nu mai pot, vreau acasă, a declarat Florin Manea,” într-o intervenție la emisiunea Liga Digisport.

Andrea Pirlo, impresionat de Radu Drăgușin

La conferința de presă de după joc, Andrea Pirlo, antrenorul lui Juventus, s-a arătat impresionat de prestația lui Radu Drăgușin, pe care l-a catalogat drept un jucător ”foarte interesant, care și-a demonstrat calitățile”.

Drăgușin a debutat pentru noi în Champions League, apoi a mai jucat 20 de minute și în Serie A contra celor de la Genoa. E un jucător foarte interesant, care și-a demonstrat calitățile”, a declarat Andrea Pirlo, potrivit Football Italia.

Andrea Pirlo a fost antrenorul care l-a adus pe Radu Drăgușin, în vară, pentru prima dată la antrenamentele echipei de seniori a lui Juventus.

Debutul în tricoul primei formații a fost bifat în luna decembrie, în finalul partidei cu Dinamo Kiev, 3-0, din grupele Champions League. Pentru Radu Drăgușin au urmat și primele minute în Serie A, în urmă cu o lună, în 3-1 cu Genoa, iar miercuri seară a bifat prima prezență în primul ”11” al lui Juventus, formând cuplul de fundași centrali, alături de Giorgio Chiellini, în partida care a dus echipa lui Andrea Pirlo în sferturile Cupei Italiei.

Etichete: florin manea , radu dragusin , radu dragusin juventus , contract radu dragusin


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Trei bărbați s-au dus să facă surf în Mexic și după o săptămână cadavrele lor au fost găsite într-un puț adânc de 15 metri

Un american și doi australieni s-au dus în vacanță la surfing în apropiere de oraşul turistic Ensenada, la circa 90 de minute sud de graniţa SUA-Mexic, pe coasta Pacificului. Săptămâna trecută au fost dați dispăruți, iar după căutări au fost găsiți morți într-un puț. Autoritățile americane îi sfătuiesc pe americani să reconsidere călătoriile în Mexic.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

O actriță celebră din SUA a văzut un român și a izbucnit imediat în râs. Ce a urmat

A văzut cum a apărut în public la Miami și a întrebat-o direct: ”Ești bolnavă?”. Răspunsul dat imediat de model

45.000€ pe lună! A cerut cel mai mare salariu din SuperLigă ca să se transfere la FCSB

S-a terminat! Își face bagajele și pleacă, după doar 6 meciuri jucate la Tottenham

Foto Radu Drăgușin nu se mai ferește! Cum a fost surprins pe bancă, în timp ce Tottenham pierdea cu Liverpool

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Dennis Man a făcut anunțul! Și-a decis viitorul, imediat după ce a promovat cu Parma

Live Video&Text UTA - FCU Craiova 0-0, ACUM, pe Digi Sport 1. Pentru olteni, o victorie poate însemna salvarea de la retrogradare

Video Tony da Silva a făcut show la flash-interviu, după ce Poli Iași a câștigat și a urcat pe loc de baraj!

Radu Drăgușin, OUT de la Tottenham? Ce a apărut în presa britanică, după al 6-lea meci uitat pe bancă

Citeşte şi

Ce s-a întâmplat după ce Radu Drăgușin a fost lăsat iar pe bancă la Tottenham: "Vedeți și voi asta?"

”A distrus și l-a amenințat”. Anunțul făcut de Florin Manea despre Radu Drăgușin a ajuns în Anglia

PEROZA cucerit toate privirile. Soția lui Chris Hemsworth, la cină într-un costum cu pantaloni scurți și pe tocuri

FILM NOWSuri Cruise, ca un model pe străzile din NYC, în pantaloni scurți, pulover și adidași. Fiica lui Tom Cruise și a lui Katie Holmes urmează să plece la facultate în toamnă

Transformarea extraordinară a lui Ioan Neculaie, unul dintre cei mai bogați români, după numeroasele operații estetice! citeşte ştirea pe Prosport.ro

Echipa din Cluj transferă un mijlocaș de valoare. Se vor bate la campionat la anul? citeşte ştirea pe ziare.com

Complet interzis pentru șoferii care fac asta pe drumurile din România, pare un gest nevinovat. Amenda este usturătoare citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Doja Cat a purtat un cearșaf pe post de rochie, pe străzile din NY. Fanii s-au împărțit în două tabere: Ți-a ales Kanye West ținuta?

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Doja Cat a purtat un cearșaf pe post de rochie, pe străzile din NY. Fanii s-au împărțit în două tabere: Ți-a ales Kanye West ținuta?

Digi World

O iluzie optică a făcut vâlvă pe rețelele sociale. Poți să ”vezi” cele trei creaturi din imagine în 15 secunde?

Digi Animal World

Un câine s-a trezit în miezul nopții ca să păzească jucăriile spălate și lăsate la uscat în balcon: ”Se temea să nu-i fie furate!”