Răzvan Marin, jucătorul lui Empoli / Foto: Profimedia

Oficial Răzvan Marin are un nou antrenor, după ce Empoli a ajuns pe penultimul loc în Serie A

articol scris de Digi Sport
16.01.2024, 12:51
  • Media: Fotbal Club, vineri, 19:00, DGS 1

  • Baraj SuperLiga: Mioveni - Botoșani, vineri, 20:00, DGS 1

Empoli, formația la care joacă și românul Răzvan Marin (27 de ani), a anunţat oficial că şi-a demis antrenorul, pe Aurelio Andreazzoli.

Italianul de 70 de ani a rezistat doar patru luni pe banca formației din Toscana, după ce a fost numit în locul lui Paolo Zanetti.

Răzvan Marin are un nou antrenor, după ce Empoli a ajuns pe penultimul loc în Serie A

Într-un comunicat oficial, clubul a adresat "mulţumirile sale cele mai sincere lui Andreazzoli pentru munca depusă în cursul ultimelor luni", precum şi celor doi secunzi, de asemenea concediaţi, anunță Agerpres.

El va fi înlocuit de Davide Nicola (50 ani), care a semnat un contract pe un an cu o opţiune de prelungire pentru încă un sezon. Acesta va conduce primul antrenament marți, 16 ianuarie.

Aurelio Andreazzoli (70 ani) a fost angajat în septembrie 2023 de Empoli, care îl concediase pe Paolo Zanetti după doar patru etape şi o înfrângere umilitoare, scor 0-7, contra celor de la AS Roma.

După 20 de etape, clubul din Toscana ocupă doar locul 19 (penultimul) în clasamentul din Serie A, cu 13 puncte.

  • Răzvan Marin a evoluat în acest sezon în 16 meciuri pentru Empoli, însă nu a reușit să contribuie decisiv la vreun gol marcat de toscani. 
  • 2,5 milioane de euro este cota de piață a românului, potrivit transfermarkt.com. 

Răzvan Marin, văzut ca un posibil înlocuitor pentru Sandro Tonali la Newcastle

După ce Sandro Tonali a devenit indisponibil timp de zece luni la Newcastle, presa din Anglia a scris despre posibilitatea ca Răzvan Marin să facă pasul la gruparea din Premier League.

Britanicii văd în Răzvan Marin o variantă bună pentru Newcastle și anunță că un transfer al românului în cel mai puternic campionat din Europa s-ar putea realiza pentru cinci milioane de euro.

Un nume de pe listă, cu un raport calitate-preț ok, este Răzvan Marin. Românul joacă în prezent la Empoli, care are opțiune să-l cumpere definitiv.

Fotbalistul de 27 de ani are un profil similar cu Tonali, iar Newcastle l-ar putea transfera pentru doar 5 milioane de euro. Experiența românului i-ar putea face pe cei de la Newcastle să-l aleagă pe el, având în vedere prețul”, au scris cei de la thehardtacklecom.

Etichete: serie a , empoli , razvan marin


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
O profesoară va sta la închisoare 13 ani după ce s-a aflat ce i-a făcut unui elev, timp de un an

O profesoară de liceu din Arkansas, care a apărut la o emisiune celebră în SUA după ce elevii i-au făcut o dedicație specială, va merge la închisoare pentru că a abuzat sexual de zeci de ori un copil.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

UEFA i-a transmis un mesaj lui Istvan Kovacs, după finala Europa League! Fanii au reacționat imediat

OUT! După ce a primit 6.000.000 € degeaba, a fost dat afară. Avea lumea la picioare, dar a ajuns să se drogheze

Veste pentru Horațiu Moldovan: ”noul Oblak” pleacă în Premier League pentru 40.000.000€

Gestul făcut de Xabi Alonso după umilința din finala Europa League. S-a dus direct la Istvan Kovacs

Foto Ce lovitură! A refuzat naționala României și a fost convocat de altă țară la EURO 2024

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Ioan Ovidiu Sabău a rupt tăcerea, după ce Daniel Popa a bătut palma cu FCSB

Exclusiv Gigi Becali, după ce Neil Lennon a semnat cu Rapid: ”E posibil!”

Juventus are un nou antrenor: contract până în 2027!

Gigi Becali mai vrea un jucător de la Gheorghe Hagi. Cine este ”numărul șase” la care visează patronul FCSB-ului

Citeşte şi

Șefii de la Parma s-au hotărât! Ce le-au propus lui Dennis Man și Valentin Mihăilă

Meciul din Serie A care i-a băgat în cont 800.000 de euro lui CFR Cluj

PEROZLogodnica lui Jason Statham, val de reacții pe Instagram după ce a postat imagini nud din camera de hotel de la Cannes

FILM NOWAna de Armas, zâmbet dulce pe plajă. Actrița și-a etalat silueta într-o bustieră și fustă mini, în imagini de peste 1,6 milioane de like-uri. „Cât de frumoasă ești!”

Ce lovitură a dat Gigi Becali cu noul transfer de la FCSB: ”El și Rrahmani sunt între primii trei atacanți din România” citeşte ştirea pe Prosport.ro

S-a despărțit de iubit și își caută un partener de călătorie pentru o vacanță în Halkidiki. Ce pretenții are turista din România citeşte ştirea pe ziare.com

Amenzi de până la 15.000 de lei pentru șoferii care uită acest document. Se schimb legea în România citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Antonia și-a pus fanii pe jar cu noile fotografii. Artista, în dresuri transparente și cu decolteul la vedere: „Alex e norocos”

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Antonia și-a pus fanii pe jar cu noile fotografii. Artista, în dresuri transparente și cu decolteul la vedere: „Alex e norocos”

Digi World

Semnul de pe unghii pe care nu trebuie să-l ignori: "Ar putea fi o formă gravă de cancer de piele"

Digi Animal World

Șerpii provoacă panică în mai multe orașe din România. Jandarmii intervin pentru a-i îndepărta din mașini, pereți și scări de bloc