Răzvan Marin / Foto: Getty Images

Răzvan Marin, implicat într-o situație care n-a mai avut loc de 18 ani încoace în Serie A! Ce riscă optarul lui Cagliari

articol scris de Digi Sport
12.05.2022, 08:30
  • Liga 2: CS Mioveni - Csikszereda, joi, 17:00, DGS 1

  • Premier League: Chelsea - Tottenham, joi, 21:30, DGS 1

Răzvan Marin (25 de ani) are un sezon foarte dificil la Cagliari, care luptă pentru evitarea retrogradării în al doilea eșalon italian. 

Echipa a fost preluată recent de interimarul Alessandro Agostini (42 de ani), care l-a înlocuit pe Walter Mazzarri (60 de ani), dat afară după rezultatele slabe din ediția actuală. 

Cagliari poate retrograda în Serie B

"Sardinienii" nu și-au îmbunătățit prea mult jocul nici sub comanda noului antrenor. Cagliari a obținut doar o remiză pe terenul lui Salernitana, scor 1-1, și a rămas pe locul 18 în Serie A. 

Un lucru foarte interesant în această ediție este că nicio echipă nu a retrogradat matematic, cu două etape înainte de final. Conform Playsport, acest lucru nu s-a mai întâmplat în Serie A din sezonul 2004/2005 încoace, când au retrogradat Bologna, Brescia și Atalanta. 

Acum, pentru evitarea retrogradării se află în cursă 6 echipe: Venezia, Genoa, Cagliari, Salernitana, Spezia și Sampdoria. Trupa lui Răzvan Marin are în acest moment 29 de puncte, la un punct distanță de primul loc care asigură rămânerea în primul eșalon. 

Dacă meciul următor este extrem de complicat, împotriva lui Inter, Cagliari va juca ultima etapă împotriva Veneziei, formație aflată pe ultimul loc în Serie A. 

Subsolul clasamentului din Serie A, cu două etape înainte de final / Sursa foto: flashscore.ro

Nota primită de Răzvan Marin, după evoluția din meciul cu Salernitana

Internaționalul român a început meciul din postura de rezervă și a fost introdus pe teren în minutul 59, când i-a luat locul croatului Marko Rog.

Răzvan Marin nu a venit cu nimic în plus, după introducerea pe teren în repriza a doua. Italienii au scos în evidență acest lucru și i-au acordat românului nota 5.5 pentru prestația din meciul cu Salernitana.

Nu a putut da schimbarea de ritm și calitatea de care avea nevoie Cagliari”, au notat cei de la Tuttomercatoweb.

  • 35 de meciuri a jucat Răzvan Marin în acest sezon la Cagliari
  • Un gol și șase pase decisive sunt cifrele lui Răzvan Marin

Dacă Răzvan Marin a bifat mai bine de 30 de minute în partida cu Salernitana, Radu Drăgușin, fundașul împrumutat de Juventus la gazde, a fost rezervă neutilizată.

Salernitana a deschis scorul cu Cagliari în minutul 68 prin Simone Verdi, în timp ce Cagliari a egalat în minutul 90+8 prin Giorgio Altare.

Etichete: cagliari , razvan marin , lupta retrogradare


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Doi soți români au fost arestați pentru viol în grup în Italia. Ce au descoperit polițiștii în telefonul femeii

Doi soți români au fost arestați în Catania, Italia, fiind acuzați de viol în grup și vătămare corporală, victima lor fiind o tânără din Republica Moldova. Bărbatul de 41 de ani și soția lui de 37 au fost reținuți după ce polițiștii au descoperit în telefonul femeii filmări cu agresiunile sexuale la care a fost supusă tânăra moldoveancă.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Femeia care și-a cumpărat un avion pentru a nu mai plăti mereu două locuri a intrat pe teren și internetul ”a explodat”

Exclusiv ”A semnat”. Dan Șucu și Victor Angelescu au rezolvat prima ”mutare” pentru sezonul următor

Carlo Ancelotti a spus lucrurilor pe nume, după Bayern Munchen - Real Madrid 2-2

Vestea primită de Horațiu Moldovan! Decizia luată de Atletico Madrid

Lovitura primită de Petrolul Ploiești

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Ce a titrat L'Equipe, după înfrângerea PSG-ului cu Borussia Dortmund din semifinalele Champions League

Reacția lui Gianluigi Buffon, după ce Man și Mihăilă au promovat cu Parma în Serie A

Daniel Niculae, prima reacție după comunicatul lui Dan Șucu. Ce mesaj a postat

Video Cristiano Ronaldo, reușită candidată la golul anului. Comentatorii au fost în delir. ”Dublă” a lui CR7

Citeşte şi

Video Cagliari - Juventus 2-2. Torinezii au obținut un punct pe final, după ce gazdele au avut 2-0

Fostul jucător din SuperLiga care este în top 5 fotbaliști pe postul său în Serie A

PEROZElizabeth Hurley, irezistibilă într-o rochie minusculă din dantelă și latex. "Nu ieși așa în public pentru că o să provoci accidente"

FILM NOWPierce Brosnan, transformat total pentru cel mai nou film al său. Cum arată fostul James Bond, în imaginile surprinse pe platourile de la „Giant”

Ultrașii lui Dinamo, mesaj la ceas de seară, în fața stadionului, pentru Andrei Nicolescu: „Cu torțe ne mobilizează...” citeşte ştirea pe Prosport.ro

Ronnie O'Sullivan, eliminat! Surprize mari la Campionatul Mondial de snooker, n-a mai rămas niciun jucător din Top 10 citeşte ştirea pe ziare.com

Toți șoferii care au asta în mașină iau amendă 2.900 lei și permisul suspendat. Se confiscă pe loc citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Oana Radu susține că două luni a dormit pe unde a apucat, după divorț, din cauza fostului soț. "Mi-au dispărut lucruri personale"

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Oana Radu susține că două luni a dormit pe unde a apucat, după divorț, din cauza fostului soț. "Mi-au dispărut lucruri personale"

Digi World

Cum să fierbi ouăle de Paște fără să le spargi. Metoda simplă pe care trebuie să o încerci

Digi Animal World

Un motan degerat, lihnit de foame, a bătut la o fereastră. Ce s-a întâmplat apoi a uimit o lume întreagă