Răzvan Marin / Foto: Profimedia

Răzvan Marin, în vizorul lui Inter Milano! Care este planul pentru a-l aduce pe Giuseppe Meazza

articol scris de Digi Sport
12.04.2022, 18:05
  • Baraj SuperLigă: Botoșani - Mioveni, vineri, 20:00, DGS 1

  • Media: Digi Sport Special, vineri, 22:00, DGS 1

Pe plan individual, Răzvan Marin (25 de ani) are parte de un sezon bun la Cagliari: este om de bază și unul dintre cei mai bine cotați jucători. Din păcate, echipa nu o duce prea bine în Serie A și este prima clasată deasupra ”liniei roșii”, zona retrogradării.

În ultima etapă de campionat, Cagliari a pierdut, acasă, cu Juventus Torino, scor 1-2, după ce a condus cu 1-0. Golul marcat de Joao Pedro a fost creat 100% de Răzvan Marin. A recuperat o minge la 40 de metri de poarta sa, a plecat pe contraatac și a pasat italianului de origine braziliană, care a înscris cu un șut superb.

Răzvan Marin, dorit de Inter Milano!

Potrivit blastingnews.com, Inter Milano vrea să-și consolideze linia mediană din vară, deoarece Arturo Vidal și Matias Vecino nu vor mai continua pe Giuseppe Meazza. De asemenea, Stefano Sensi și Roberto Gagliardini nu sunt nici ei siguri că vor mai rămâne la Inter, deoarece nu se mulțumesc cu statutul de rezerve.

În plus, Marcel Brozovic este curtat intens, de mai mult sezoane, de cluburi din Premier League și Bundesliga, și ar putea pleca.

Așadar, Inter Milano și-a întreptat atenția către mijlocașul român, adus de Cagliari de la Ajax pentru aproximativ 10 milioane de euro, cotat acum la 15 milioane de euro.

Inter nu este dispusă să ofere o sumă atât de mare pentru Răzvan Marin. Vrea să-i ofere la schimb pe Sebastiano Esposito (19 ani), considerat cel mai valoros atacant italian al generației sale, care este împrumutat la Basel în acest sezon, sau pe Lorenzo Pirola (20 de ani), împrumutat și el la Monza, internațional de tineret.

Cu cei doi jucători incluși în afacere, Inter va incerca să mai scadă din pretențiile celor de la Cagliari, în vară. Rămâne de văzut ce se va întâmpla în următoarea perioadă de transferuri.

Mijlocașul, născut în 1996, a demonstrat în tricoul lui Cagliari că poate să acopere foarte bine rolul de mezzala (exploatează spațiile), dar și de regista (regizor), așa că ar putea fi urmașul lui Brozovic. Cu siguranță trebuie să-și îmbunătățească finalizarea, având în vedere cifrele sale din ultimele două sezoane: trei goluri anul trecut și niciunul în sezonul actual”, au notat italienii.

Răzvan Marin se află și pe lista rivalei lui Inter, AC Milan. Și Juventus Torino analizează cu atenție jocul fotbalistului român, la fel și francezii de la Olympique Lyon.

Etichete: ac milan , cagliari , inter milano , razvan marin


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Avertisment după ce o dansatoare a murit sufocată în timp ce avea relații intime cu iubitul ei

Un medic legist a emis un avertisment după ce o anchetă a stabilit că o femeie a fost strangulată de iubitul ei, în timp ce întrețineau relații intime.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Reacția "Împăratului" Fatih Terim, după ce Răzvan Lucescu l-a bătut a 3-a oară la rând: "Trebuie s-o spun!"

Exclusiv Ilie Dumitrescu a văzut ipostaza cu ”pătrățelele” fotbaliștilor de la Corvinul și a reacționat: ”Vrei să-ți spun ceva?”

Video Victorie istorică! Corvinul Hunedoara a câștigat Cupa României, după ce a învins-o pe Oțelul la penalty-uri

Presa din Grecia, tranșantă după ce PAOK-ul lui Lucescu a ajuns să aibă titlul la mâna ei: "La gunoi!"

Ce au scris francezii, după ce Simona Halep a abandonat în primul tur de la Trophee Clarins

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Exclusiv Surpriză! Jucătorul de la FCSB văzut în lotul României la EURO 2024

Video Exclusiv Helmut Duckadam a aflat ce antrenor aduce Rapidul și a făcut gluma serii

Allegri, OUT! Juventus și-a ales viitorul antrenor

45.000.000€ pentru "Messi al Turciei"! Real Madrid s-a decis pe loc

Citeşte şi

Oficial E gata! Olivier Giroud, OUT de la AC Milan

Interzis de tribune: și-a dat acordul să semneze, dar fanii au făcut petiție să nu fie pus antrenor!

PEROZO femeie și fiica ei au fost date afară dintr-un supermarket, din cauza felului în care erau îmbrăcate: „Mi s-a părut ridicol!”

FILM NOWCum arată Eva Green la 18 ani de când a fost fată Bond. A făcut furori în două apariții în aceeași zi la Cannes

Adrian Mititelu a început revoluția la FC U Craiova: a semnat cu 5 fotbaliști! Detalii secrete din Bănie citeşte ştirea pe Prosport.ro

WTA Roma: Sabalenka promite "răzbunare" în fața lui Swiatek. "Cu ajutorul vostru, o să o înving" citeşte ştirea pe ziare.com

ITP la 6 luni pentru acești șoferi români, s-a schimbat legea. Care sunt mașinile vizate citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Fustă foarte scurtă, top minuscul și cizme cu toc cui, atuurile vestimentare pe care mizează Alexandra Stan. Dans senzual pe Instagram

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Fustă foarte scurtă, top minuscul și cizme cu toc cui, atuurile vestimentare pe care mizează Alexandra Stan. Dans senzual pe Instagram

Digi World

A dat peste o adevărată comoară într-o unitate de depozitare abandonată pe care a dat 410 $. Profitul e unul fabulos

Digi Animal World

Momentul când o veveriță însetată se ține după un turist pentru a primit o gură de apă: „E atât de neajutorată”