Cristiano Ronaldo este jucătorul lui Juventus

Foto Oficial: Ronaldo e jucătorul lui Juventus. Prima poză cu CR7 în noua postură

10.07.2018, 18:43
  • SuperLiga: Farul - Sepsi, vineri, 20:00, DGS 1

  • Liga 2, play-off: Șelimbăr - Gloria Buzău, vineri, 17:00, DGS 1

UPDATE ora 23:00: Cristiano Ronaldo s-a transferat de la Real Madrid la Juventus și a sărbătorit cu șampanie semnarea contractului. Imediat ce și-a pus semnătura pe acte, cvintuplul câștigător al Balonului de Aur s-a fotografiat alături de agentul său, Jorge Mendes, avocatul său, Osorio de Castro și Andrea Agnelli, președintele lui Juventus.

Ziua de 10 iulie va rămâne în istoria clubului din Torino, drept cea în care s-a realizat transferul lui Cristiano Ronaldo, de la Real Madrid. Prima poză cu Ronaldo în postura de jucător al lui Juventus a fost postată de Andrea Agnelli (în cămașă albastră), pe contul său de Instagram. În fotografie nu apare și tricoul campioanei Italiei, dar superstarul portughez este îmbrăcat în culorile noului său club, alb și negru.

Toți cei care au participat la întrunirea din Grecia, acolo unde s-a parafat contractul istoric, au sărbătorit acordul cu șampanie.


OFICIAL! Real Madrid a anunțat, printr-un comunicat oficial transferul lui Cristiano Ronaldo la Juventus:

"Real Madrid comunică faptul că, în răspuns la cererea expresă a lui Cristiano Ronaldo, a fost de acord cu transferul acestuia la Juventus Torino. Real Madrid vrea să-i mulțumească pe această cale unui jucător care a demonstrat de mai multe ori că este cel mai bun din lume și care a făcut parte din poate cea mai strălucită perioadă din istoria clubului nostru. Pe lângă trofeele câștigate în cei 9 ani petrecuți la Real Madrid, Cristiano Ronaldo a fost un exemplu de dedicație, responsabilitate și talent.

El a devenit de asemenea cel mai bun golgheter din istoria lui Real, cu 451 de goluri în 438 de meciuri. În total, a cucerit 16 trofee, incluzând 4 Ligi ale Campionilor, trei dintre ele la rând. În tricoul lui Real, a câştigat în plan individual 2 Baloane de Aur şi trei Ghete de Aur, pe lângă o serie de alte premii. Pentru Real Madrid, Ronaldo va fi mereu un mare simbol şi un reper pentru generaţiile următoare. Real Madrid va fi mereu casa ta" au scris madrilenii pe site-ul oficial


Presa spaniolă anunță la unison că Real Madrid și Juventus s-au înțeles pentru transferul lui Cristiano Ronaldo. Portughezul va deveni jucătorul campioanei Italiei.

"Real și Juventus s-au înțeles, lipsește doar anunțul oficial" anunță Marca, în timp ce AS scrie că "Real Madrid și-a dat acordul pentru vânzarea lui Cristiano Ronaldo". Lusitanul va părăsi Madridul după 9 ani și 450 de goluri. Mundo Deportivo merge și mai departe și anunță că "Transferul lui Cristiano Ronaldo la Juventus poate fi oficializat în această după-amiază", în timp ce Sport notează că "Totul e doar o chestiune de ore. Madridul va anunța azi transferul lui Cristiano la Juventus". Informația este confirmată și de italienii de la Gazetta dello Sport.

Galerie Foto

Starul de 33 de ani se întâlnește azi cu președintele bianconerilor, Andrea Agnelli, în Grecia, acolo unde lusitanul se află în vacanță alături de familie. Informația a fost dezvăluită de Tancredi Palmeri, unul dintre cei mai respectați jurnaliști din Italia. Acesta a făcut publică și o poză cu oficialul ”Bătrânei Doamne”, înainte de îmbarcarea în avionul care îl duce la întâlnirea cu CR7.

Juventus este aşteptată să oficializeze în curând transferul fotbalistului în vârstă de 33 de ani, pentru care va plăti 100 de milioane de euro. CR7 va primi la campioana Italiei un salariu anual de 30 de milioane de euro și un contract pe patru ani.

Jorge Mendes, impresarul lui Ronaldo, se va alege și el cu o sumă importantă, despre care presa din "Cizmă" scrie că s-ar ridica la cel puțin 20 de milioane de euro. Bineînțeles, comisionul lui Mendes va fi plătit tot de Juventus Torino.

  • 94 de milioane de euro i-a plătit Real lui Manchester United pentru transferul lusitanului, din 2009
  • 438 de meciuri a jucat Cristiano Ronaldo pentru Real Madrid
  • 450 de goluri a marcat portughezul pentru "galactici"

Etichete: real madrid , cristiano ronaldo , juventus torino , ronaldo juventus , transfer ronaldo juventus


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
După ce a câștigat 1 milion $ la loterie, o femeie s-a gândit să mai joace un bilet și a avut o surpriză neașteptată

O femeie care a câștigat 1 milion de dolari la loterie s-a decis după câteva săptămâni să își mai încerce încă o dată norocul și a mai jucat un bilet. A avut parte de o surpriză de proporții.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

La o lună și jumătate de la moartea fostului ei iubit, Aryna Sabalenka ar avea o nouă relație. Milionarul ar fi căsătorit

A cerut-o în căsătorie, apoi, în decurs de doar o săptămână, a fost surprins cu alte trei femei: ”Viața e frumoasă”

Foto Are 38 de ani și a iscat multe discuții după ce s-a aflat ce dietă ține. ”N-ar trebui să te lauzi cu asta”

Femeia care l-a refuzat pe ”Dumnezeu” e cu 11 ani mai în vârstă decât iubitul ei: ”A renunțat la tot pentru mine”

Nemaiîntâlnit în SuperLigă: 1.000.000 € dacă merge cu FCSB în Champions League! Anunțul lui Gigi Becali

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Rangers i-a decis soarta lui Ianis Hagi! Informația venită din Scoția: ”Legăturile sunt arse”

OUT pentru restul sezonului! Lovitura primită de Dinamo cu două etape înainte de finalul campionatului

După ce a promovat cu Parma în Serie A, Dennis Man a spus care este obiectivul lui

Simona Halep și-a dat acordul și a reacționat: mesajul româncei

Citeşte şi

Primesc o avere de la sponsori! Care sunt cluburile care câștigă cei mai mulți bani

Cinci locuri în Champions League pentru Germania, pentru sezonul 2024/2025

PEROZCum arată Adelina Pestrițu în costum de baie, după ce a renunțat la implanturile mamare. Vedeta are o siluetă de invidiat

FILM NOW"A fost un dezastru. Lui Dwayne nu-i păsa deloc". The Rock ar fi întârziat deseori și 7-8 ore la filmările de la "Red One"

Adrian Șut, poate fi primul transfer de milioane pe care Gigi Becali îl face! Clubul de tradiție din Spania vrea să-l cumpere citeşte ştirea pe Prosport.ro

Mihai Mărgineanu a rămas șocat de ce a văzut în Vama Veche: "Bă, voi știți ce mai fac copiii voștri?" citeşte ştirea pe ziare.com

Pensia pe care o primește Rică Răducanu. Ce sumă încasează în fiecare lună citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Delia, în costum de baie asortat cu o cagulă tricotată cu coarne, în piscina de acasă. Nu-i pasă de gura lumii și trăiește cum îi place

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Delia, în costum de baie asortat cu o cagulă tricotată cu coarne, în piscina de acasă. Nu-i pasă de gura lumii și trăiește cum îi place

Digi World

Ce se poate întâmpla dacă mânânci prea multe ouă. Avantajele și dezavantajele consumului de ouă

Digi Animal World

Un câine s-a trezit în miezul nopții ca să păzească jucăriile spălate și lăsate la uscat în balcon: ”Se temea să nu-i fie furate!”