Fanii lui Inter, în Piaţa Domului din Milano / Foto: Profimedia

Galerie Foto Scandal în Italia, după ce 30.000 de fani ai lui Inter au sărbătorit câştigarea titlului

articol scris de Digi Sport
03.05.2021, 13:54
  • SuperLiga: Poli Iași - UTA, duminică, 18:15, DGS 1

  • SuperLiga: CFR Cluj - Sepsi, duminică, 21:00, DGS 1

Aproximativ 30.000 de fani ai lui Inter Milano au sărbătorit, duminică seară, în Piazza del Duomo, câştigarea titlului în Serie A, fără să respecte nicio regulă de distanţare, ceea ce a produs un val de nemulţumire în rândul populaţiei locale, informează news.ro.

Inter Milano şi-a avertizat degeaba fanii

Galerie Foto

Clubul şi-a avertizat fanii să "sărbătorească în mod responsabil", respectând distanţarea şi restricţiile anti-Covid.

"Acum este momentul să sărbătorim, pentru toţi fanii echipei Inter. O bucurie pe care vă invităm să o exprimaţi în cel mai responsabil mod posibil: şi noi suntem campioni în acest sens", le-a cerut clubul Inter fanilor, fără succes însă.

Imediat ce meciul Sassuolo-Atalanta s-a terminat, mii de fani s-au adunat pe străzile din Milano, în principal în Piazza del Duomo.

Regiunea Lombardia, una dintre cele mai afectate de Covid-19

Italia se află în mijlocul campaniei de vaccinare, iar regiunea Lombardia, din care face parte Milano, a fost una dintre cele mai afectate de boala Covid-19.

Săptămâna trecută, guvernul a redeschis baruri şi restaurante în aer liber, dar în timp ce comercianţii cu amănuntul se confruntă cu restricţii în toată Italia, fanii echipei Inter au fost lăsaţi să sărbătorească fără a respecta nicio regulă.

"Sunt surprins să văd măsuri utilizate diferit într-o situaţie de urgenţă comună”, a declarat Marco Barbieri, secretarul general al Confcommercio din Milano, confederaţia generală a întreprinderilor, conform footbal-italia.net.

"Barurile şi restaurantele nu se pot redeschide, în ciuda asigurării distanţării şi igienizării, fiind permisă doar utilizarea spaţiilor exterioare. Însă parcurile şi pieţele pot fi umplute necontrolat şi fără măsuri de precauţie pentru sănătate", a adăugat el.

Primarul oraşului Milano, criticat pentru lipsa de reacţie

Mulţi cetăţeni din Milano şi-au exprimat pe Facebook nemulţumirea faţă de primarul Beppe Sala, acuzându-l că nu a controlat un eveniment uşor de prevăzut.

Inter Milano, la care este legitimat Ionuţ Radu, a câştigat, duminică, titlul cu numărul 19 în Serie A, primul după 11 ani, după ce rivala Atalanta a remizat cu Sassuolo, scor 1-1, în etapa a 34-a.

Cu patru etape înainte de finalulu sezonului, Inter are 82 de puncte, în timp ce Atalanta (locul 2) are 69 de puncte, astfel că nu-i mai poate depăşi pe milanezi.

Etichete: inter milano , coronavirus , covid-19


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Sunt extratereștrii pe K2-18b? Telescopul James Webb a fost îndreptat spre planeta pe care au fost detectate semne de viață

Semne de viață extraterestră au fost observate pe o planetă îndepărtată. Potrivit astronomilor, ei au detectat un compus chimic „produs doar de viață” pe Planeta K2-18b, din constelația Leului. Descoperirea făcută acum un an a fost studiată, vineri, cu ajutorul telescopului James Webb, iar rezultatele vor fi aflate peste câteva luni.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

S-a aflat de ce Parma l-a exclus din lot pe Dennis Man! Anunțul făcut în Italia

Foto Mihai Stoica, umplut de sânge la Arena Națională, după ce FCSB a câștigat titlul!

Promovare! Vor juca din nou în prima ligă, la 8 ani de când au marcat întreaga lume a fotbalului

Exclusiv Semnează cu FCSB! Gigi Becali a dat ordinul la pauza meciului cu Farul: ”I-am dat telefon lui Meme. E cel mai bun”

Cum a numit-o Gică Hagi pe FCSB, după ce a câștigat titlul chiar după victoria cu Farul

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Exclusiv ”Dan Petrescu?”. Gigi Becali a provocat hohote de râs în direct, după ce FCSB a luat titlul

Câți bani a plătit Gigi Becali pentru transferuri la FCSB în ultimii nouă ani: putea cumpăra jumătate de Haaland

Live Score&Video Tottenham - Arsenal 0-0, ACUM, în direct la DGS 1. Nottingham - City e la 18:30, pe DGS 2

Gigi Becali, aroganță la adresa CSA Steaua. ”Echipa aia trebuie desființată”. Cum vrea să obțină marca

Citeşte şi

Video ”Made in Romania”, la petrecerea de titlu a lui Inter! ”Iali, iali, iali” a răsunat la Milano

Adio, Liverpool! ”Cormoranii” și-au luat gândul de la un posibil înlocuitor pentru Jurgen Klopp

PEROZSalma Hayek, în mediul ei preferat: în costum de baie, la soare. Actrița de 57 de ani are silueta și tonusul unei tinerele

FILM NOWNicole Kidman, strălucitoare precum un trofeu Oscar. Blonda și-a etalat silueta zveltă și statuară într-o rochie aurie cu paiete

S-au dat de gol la petrecerea FCSB! Riscă să fie amendați. „Orice fum costă 5.000 de euro” citeşte ştirea pe Prosport.ro

FCSB e campioana României după 9 ani! Meciul decisiv, contra lui Gică Hagi citeşte ştirea pe ziare.com

Omul de la care vine expresia "Să moară Cibilan!". Ultimul haiduc al Bucureștilor, de la întors banii cu lopata la o baracă în sărăcie lucie citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Megan Thee Stallion, nud pe coperta unei reviste. Artista, dezvăluiri după ce Tory Lanez a împușcat-o în picior

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Megan Thee Stallion, nud pe coperta unei reviste. Artista, dezvăluiri după ce Tory Lanez a împușcat-o în picior

Digi World

O fetiță de 10 ani a murit din cauza unei amibe mâncătoare de creier. Tragedia s-a întâmplat în vacanță, după o baie în piscină

Digi Animal World

Reacția unui câine atunci când își vede stăpânii sărutându-se. Imaginile sunt virale: ”Când realizezi că ești a cincea roată la căruță”