Zlatan Ibrahimovic / Foto: Profimedia

Scary Movie, varianta AC Milan. Ibrahimovic: "Acum suntem doi pentru a ne speria adversarii"

articol scris de Digi Sport
19.01.2021, 09:38
  • Liga 2: CS Mioveni - Csikszereda, joi, 17:00, DGS 1

  • Premier League: Chelsea - Tottenham, joi, 21:30, DGS 1

Transferul realizat de AC Milan - aducerea croatului Mario Mandzukic - l-a umplut de speranță pe liderul echipei, suedezul Zlatan Ibrahimovic. 

Atacantul în vârstă de 39 de ani a oferit aseară, după victoria cu Cagliari (2-0) o declarație marcă înregistrată despre fostul jucător de Al-Duhail (Qatar). 

  • AC Milan a învins, aseară, în deplasare, cu scorul de 2-0, echipa Cagliari, în etapa a 18-a a campionatului Italiei. Golurile au fost marcate de Ibrahimovici, în minutele 7 (penalty) şi 53. Răzvan Marin a fost integralist la echipa Cagliari.

Zlatan Ibrahimovic: "Acum suntem doi pentru a ne speria adversarii!"

Zlatan spune că prin venirea croatului Milan, lider în Serie A, beneficiază acum de doi jucători capabili să le insufle teamă non-stop apărătorilor adverși. 

"Sunt foarte fericit că a venit Mario. Acum suntem doi pentru a ne speria adversarii! Până acum am jucat la un nivel înalt, dar meciurile de acum încep să fie mai dificile. Va fi un sezon foarte greu, dar acum, cu Mandzukic și Meite - nu știu dacă vor veni și alți jucători - vom avea mai mulți fotbaliști pentru ca antrenorul (n.r. - Stefano Pioli) să-i poată roti", a declarat Zlatan Ibrahimovic.

În clasament, AC Milan ocupă primul loc, cu 43 de puncte, iar Cagliari este pe 17, cu 14 puncte.

Mario Mandzukic s-a înțeles cu AC Milan

Mario Mandzukic a semnat un contract valabil șase luni cu AC Milan, cu opțiune de prelungire pentru încă un sezon, care se va activa dacă actualul lider din Serie A se va clasa la finalul sezonului în Top 4. Atacantul croat de 34 de ani va reveni, astfel, în Serie A, la doar un an de la despărțirea de Juventus. Mario Mandzukic s-a despărțit de campioana Italiei în ianuarie 2020 și a jucat până în vara trecută la Al-Duhail, în Qatar, club pentru care a marcat un gol în cele șapte meciuri jucate.

Mario Mandzukic ar fi al doilea transfer perfectat de AC Milan în această perioadă de mercato, după mijlocașul central de 26 de ani Soualiho Meite, împrumutat de la Torino.

Etichete: serie a , ac milan , zlatan ibrahimovic , mario mandzukic , zlatan , scary movie


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Doi soți români au fost arestați pentru viol în grup în Italia. Ce au descoperit polițiștii în telefonul femeii

Doi soți români au fost arestați în Catania, Italia, fiind acuzați de viol în grup și vătămare corporală, victima lor fiind o tânără din Republica Moldova. Bărbatul de 41 de ani și soția lui de 37 au fost reținuți după ce polițiștii au descoperit în telefonul femeii filmări cu agresiunile sexuale la care a fost supusă tânăra moldoveancă.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Femeia care și-a cumpărat un avion pentru a nu mai plăti mereu două locuri a intrat pe teren și internetul ”a explodat”

Exclusiv ”A semnat”. Dan Șucu și Victor Angelescu au rezolvat prima ”mutare” pentru sezonul următor

Carlo Ancelotti a spus lucrurilor pe nume, după Bayern Munchen - Real Madrid 2-2

Lovitura primită de Petrolul Ploiești

Vestea primită de Horațiu Moldovan! Decizia luată de Atletico Madrid

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Ce a titrat L'Equipe, după înfrângerea PSG-ului cu Borussia Dortmund din semifinalele Champions League

Reacția lui Gianluigi Buffon, după ce Man și Mihăilă au promovat cu Parma în Serie A

Daniel Niculae, prima reacție după comunicatul lui Dan Șucu. Ce mesaj a postat

Video Cristiano Ronaldo, reușită candidată la golul anului. Comentatorii au fost în delir. ”Dublă” a lui CR7

Citeşte şi

Primul fotbalist care pleacă de la Inter, după titlul câștigat în Serie A

Lovitura primită de Franța, cu o lună și jumătate înainte de EURO 2024

PEROZElizabeth Hurley, irezistibilă într-o rochie minusculă din dantelă și latex. "Nu ieși așa în public pentru că o să provoci accidente"

FILM NOWPierce Brosnan, transformat total pentru cel mai nou film al său. Cum arată fostul James Bond, în imaginile surprinse pe platourile de la „Giant”

Ultrașii lui Dinamo, mesaj la ceas de seară, în fața stadionului, pentru Andrei Nicolescu: „Cu torțe ne mobilizează...” citeşte ştirea pe Prosport.ro

Ronnie O'Sullivan, eliminat! Surprize mari la Campionatul Mondial de snooker, n-a mai rămas niciun jucător din Top 10 citeşte ştirea pe ziare.com

Toți șoferii care au asta în mașină iau amendă 2.900 lei și permisul suspendat. Se confiscă pe loc citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Oana Radu susține că două luni a dormit pe unde a apucat, după divorț, din cauza fostului soț. "Mi-au dispărut lucruri personale"

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Oana Radu susține că două luni a dormit pe unde a apucat, după divorț, din cauza fostului soț. "Mi-au dispărut lucruri personale"

Digi World

Cum să fierbi ouăle de Paște fără să le spargi. Metoda simplă pe care trebuie să o încerci

Digi Animal World

Un motan degerat, lihnit de foame, a bătut la o fereastră. Ce s-a întâmplat apoi a uimit o lume întreagă