Erling Haaland a impresionat de la transferul la Borussia Dortmund / Foto: Getty Images

Şefii lui Juventus lucrează şi în carantină! Cum vor să-l aducă pe Erling Haaland lângă Cristiano Ronaldo

14.03.2020, 21:35
  • Liga 2: CS Mioveni - Csikszereda, joi, 17:00, DGS 1

  • Premier League: Chelsea - Tottenham, joi, 21:30, DGS 1

Juventus este în carantină după ce jucătorul Daniele Rugani a fost depistat pozitiv pentru coronavirus, dar staff-ul campioanei Italiei face deja planuri pentru viitor. 

Şefii bianconerilor pun la cale o mutare de senzaţie - vor să-l aducă în atac pe Erling Haaland, cel care a impresionat la Borussia Dortmund.

Haaland este considerat înlocuitorul perfect pentru Gonzalo Higuain şi ar putea face un trio fantastic alături de Cristiano Ronaldo şi Paulo Dybala.

Erling Haaland a marcat 33 de goluri în 40 de meciuri

Norvegianul de 19 ani a fost în vizorul torinezilor şi în vara trecută, însă Haaland a preferat să meargă la Borussia Dortmund unde i se oferea şansa să joace cât mai mult. Aici, Haaland a explodat de la debut, singurul meci în care atacantul nu a reuşit să aibă vreun impact fiind returul cu PSG din optimile UEFA Champions League.

După două goluri în prima manşă, Haaland nu a prins niciun şut pe spaţiul porţii pe Parc des Princes şi a fost şi ţinta ironiilor vedetelor de la PSG.Norvegianul rămâne totuşi cu 10 goluri în actuala ediţie a Ligii Campionilor.

Clauza de reziliere este în valoare de 75 de milioane de euro, dar nu poate fi aplicată în acest an, scrie Bild, care crede că relaţia excelentă dintre impresarul noului fenomen, Mino Raiola şi Juventus, reprezintă principalul argument pentru transferul lui Haaland la Torino.

Etichete: juventus , erling haaland , transfer erling haaland


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Doi soți români au fost arestați pentru viol în grup în Italia. Ce au descoperit polițiștii în telefonul femeii

Doi soți români au fost arestați în Catania, Italia, fiind acuzați de viol în grup și vătămare corporală, victima lor fiind o tânără din Republica Moldova. Bărbatul de 41 de ani și soția lui de 37 au fost reținuți după ce polițiștii au descoperit în telefonul femeii filmări cu agresiunile sexuale la care a fost supusă tânăra moldoveancă.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Femeia care și-a cumpărat un avion pentru a nu mai plăti mereu două locuri a intrat pe teren și internetul ”a explodat”

Exclusiv ”A semnat”. Dan Șucu și Victor Angelescu au rezolvat prima ”mutare” pentru sezonul următor

Carlo Ancelotti a spus lucrurilor pe nume, după Bayern Munchen - Real Madrid 2-2

Lovitura primită de Petrolul Ploiești

Vestea primită de Horațiu Moldovan! Decizia luată de Atletico Madrid

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Ce a titrat L'Equipe, după înfrângerea PSG-ului cu Borussia Dortmund din semifinalele Champions League

Reacția lui Gianluigi Buffon, după ce Man și Mihăilă au promovat cu Parma în Serie A

Daniel Niculae, prima reacție după comunicatul lui Dan Șucu. Ce mesaj a postat

Video Cristiano Ronaldo, reușită candidată la golul anului. Comentatorii au fost în delir. ”Dublă” a lui CR7

Citeşte şi

Roy Keane ”l-a descalificat” din nou pe Erling Haaland, după Nottingham F. - Man. City 0-2: ”Jucător de liga a 2-a!”

Video Juventus - AC Milan 0-0. Gazdele au ratat cât pentru două meciuri și rămân la cinci puncte în spatele ”Diavolului milanez”

PEROZElizabeth Hurley, irezistibilă într-o rochie minusculă din dantelă și latex. "Nu ieși așa în public pentru că o să provoci accidente"

FILM NOWPierce Brosnan, transformat total pentru cel mai nou film al său. Cum arată fostul James Bond, în imaginile surprinse pe platourile de la „Giant”

Ultrașii lui Dinamo, mesaj la ceas de seară, în fața stadionului, pentru Andrei Nicolescu: „Cu torțe ne mobilizează...” citeşte ştirea pe Prosport.ro

Ronnie O'Sullivan, eliminat! Surprize mari la Campionatul Mondial de snooker, n-a mai rămas niciun jucător din Top 10 citeşte ştirea pe ziare.com

Toți șoferii care au asta în mașină iau amendă 2.900 lei și permisul suspendat. Se confiscă pe loc citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Oana Radu susține că două luni a dormit pe unde a apucat, după divorț, din cauza fostului soț. "Mi-au dispărut lucruri personale"

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Oana Radu susține că două luni a dormit pe unde a apucat, după divorț, din cauza fostului soț. "Mi-au dispărut lucruri personale"

Digi World

Cum să fierbi ouăle de Paște fără să le spargi. Metoda simplă pe care trebuie să o încerci

Digi Animal World

Un motan degerat, lihnit de foame, a bătut la o fereastră. Ce s-a întâmplat apoi a uimit o lume întreagă