Rafa Leao și Zlatan Ibrahimovic / Foto Colaj Youtube @Way45 & Profimedia

Starul lui AC Milan care face senzație în hip-hop: ”Ibrahimovic mi-a auzit piesele și mi-a zis să mă concentrez la fotbal!”

articol scris de Digi Sport
28.04.2023, 16:39
  • Premier League: Man. United - Arsenal, duminică, 18:30, DGS 1

  • Superliga: Dinamo - UTA Arad, duminică, 21:30, DGS 1

Rafa Leao (23 de ani) este unul dintre oamenii de bază ai lui AC Milan, iar, în acest sezon, atacantul portughez a marcat 13 goluri și a contribuit cu 12 pase decisive.

Lusitanul, care ar urma să își prelungească înțelegerea cu AC Milam, are însă o pasiune, despre care nu foarte multă lume știe. Starul lui Milan este un foarte bun cântăreț de hip-hop, iar piesele sale au strâns milioane de vizualizări.

Rafa Leao: ”Zlatan Ibrahimovic a râs și mi-a spus să las muzica și să mă concentrez la fotbal!”

Cu numele de scenă ”Way 45”, Rafa Leao a lansat deja un album în anul 2021 intitulat ”Beginning” și se pregătește deja să lanseze al doilea material discografic.

Întotdeauna a fost muzică în casa mea, unchiul meu a fost DJ, iar tatăl meu cânta și el. De acolo se trage pasiunea mea. Eu am ales hip-hop, m-am identificat cu mesajele pieselor despre cartier.

Întotdeauna mi-am dorit să fac ceva în lumea muzicii, este o cale de a mă exprima, pentru că sunt foarte timid. Nu îmi arăt emoțiile și sentimentele, dar pot face acest lucru prin muzică, este o lume diferită pentru mine.

Managerul meu, Leandro, a creat un label și încerc să descopăr noi artiști, pentru că sunt foarte mulți tineri talentați în Portugalia, care nu au acces la un studio, pentru că nu au bani”, a spus Rafa Leao despre pasiunea sa pentru muzică, conform rollingstone.co.uk.

Atacantul lui AC Milan a vorbit despre cel de-al doilea album, care este pe cale să fie lansat, ”My Life In Each Verse”, care va fi disponibil la finalul anului.

În două sau trei piese vorbesc despre mine și despre viața mea. Când eram un copil și ne chinuiam, nu îmi imaginam că toate aceste lucruri mi se vor întâmpla”, a explicat Leao.

Întrebat dacă coechipierii săi de la AC Milan i-au ascultat piesele, Rafael Leao a dezvăluit ce sfat i-a dat Zlatan Ibrahimovic.

Au ascultat. Unii dintre ei au râs, dar alții m-au susținut. Cine a râs? Zlatan Ibrahimovic a râs. A râs și mi-a spus să las muzica și să mă concentrez la fotbal, dar ceilalți au spus să continui”, a povestit Rafa Leao.

Totuși, chiar dacă Zlatan Ibrahimovic i-a spus să renunțe la pasiunea sa, Leao spune că nu va alege niciodată între cele două pasiuni, chiar dacă a recunoscut că fotbalul i-a dăruit tot ce are.

Fotbalul mi-a oferit foarte multe lucruri și iubesc acest sport”, spune fotbalistul, care nu are de gând să renunțe nici la pasiunea sa pentru muzică și și-a creat un studio de înregistrări chiar în locuința sa: ”Am cumpărat câteva lucruri, un microfon, am un laptop și boxe. Pot să înregistrez și să mixez, este un set foarte bun”.

VIDEO Melodia ”Desabafo 2” a lui Rafa Leao

Etichete: ac milan , zlatan ibrahimovic , rafa leao , way 45


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
HARTĂ Cod galben de ploi torențiale în 14 județe. Zonele vizate de avertizare

ANM a emis o nouă avertizare de vreme rea. Potrivit meteorologilor, 14 județe sunt vizate duminică de un cod galben de ploi torențiale.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Englezii l-au descoperit pe ”românul care e atât de bogat încât a uitat că are una dintre cele mai tari mașini din istorie”

Video Ianis Hagi a jucat cu locul 2 din Spania, după 5 meciuri la rând pe bancă, și a fost decisiv! Nota primită

Gigi Becali, nervos când a văzut ce s-a întâmplat la Arena Națională: ”La revedere! Au făcut ce au vrut”

Nota primită de Radu Drăgușin, la prima apariție după 6 meciuri în care a fost ”uitat” pe bancă la Tottenham

Oficial OUT de la Bayern! Vândut la doar două zile după eliminarea din Champions League

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Gigi Becali a urcat în studio și a dezvăluit dialogul cu soția, care l-a convins să revină după patru ani: ”Luminița, Luminița”

Exclusiv Viitorul antrenor al lui Dinamo, anunțat în direct

Real Madrid a început discuțiile pentru starul de 110.000.000€

Foto Darius Olaru n-are dubii: a spus cine a câștigat ”duelul outfit-urilor” și i-a descris ținuta în două cuvinte

Citeşte şi

Interzis de tribune: și-a dat acordul să semneze, dar fanii au făcut petiție să nu fie pus antrenor!

Theo Hernandez a spus ”Da” pentru transfer! Costă 100 de milioane de euro

PEROZFiica lui Ion Țiriac, vacanță în Namibia cu nepotul cel mare, Alexander. Distracție la proprietatea de milioane a fostului tenismen

FILM NOWElizabeth Hurley, fabuloasă în prag de 59 de ani, într-o rochie decupată în zona bustului. Și crăpătura de pe picior a fost de mare efect

Transformarea spectaculoasă a lui Alexandru Tudor, omul de încredere al lui Gigi Becali. Nimeni nu l-a recunoscut citeşte ştirea pe Prosport.ro

Gest bădărănesc al lui Florinel Coman după ce a fost scos de pe teren. Cum se justifică fotbalistul citeşte ştirea pe ziare.com

Până la 10 ani fără permis și, în situații extreme, închisoare pe viață. Singurele măsuri care ar putea face ordine printre șoferii români citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Cher, adevăratul motiv pentru care se întâlnește cu bărbați tineri: „Cei de vârsta mea sunt toți morți!”

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Cher, adevăratul motiv pentru care se întâlnește cu bărbați tineri: „Cei de vârsta mea sunt toți morți!”

Digi World

Alimentele pe care ar trebui să le eviți pentru a reduce riscul de a dezvolta cancer

Digi Animal World

Reacția unui câine atunci când își vede stăpânii sărutându-se. Imaginile sunt virale: ”Când realizezi că ești a cincea roată la căruță”