Radu Drăgușin este la final de contract cu Juventus / Foto: twitter@ExpressFutbolCL

”The Special One” a pus ochii pe Radu Drăgușin! Ce scrie presa din Italia despre interesul lui Jose Mourinho

articol scris de Digi Sport
21.01.2021, 17:55
  • SuperLiga: Hermannstadt - Poli Iași, luni, 15:00, DGS 1

  • SuperLiga: Universitatea Craiova - FCSB, luni, 21:00, DGS 1

Radu Drăgușin pare să devină fundașul la modă de pe piața transferurilor! Românul de 18 ani este în negocieri cu Juventus pentru prelungirea contractului, dar a atras atenția și altor cluburi mari. 

Presa din Italia anunță că Drăgușin este în vizorul a două grupări din Premier League, Tottenham și Newcastle.

Drăgușin ar putea avea astfel șansa să lucreze sub comanda lui Jose Mourinho, managerul celebru al lui Spurs, echipă aflată pe locul 5 în campionatul englez.

”Juventus vrea să-l blindeze pe Drăgușin,aflat la final de contract, și torinezii sunt optimiști. Jucătorul a trezit interesul celor de la Newcastle, Tottenham și RB Leipzig”, au scris italienii de la tuttomercatoweb.

Juventus riscă să-l piardă gratis pe Drăgușin! Ofertă de nerefuzat anunțată de Sky Sports

Presa din Italia a anunțat recent că Drăgușin și Juventus au ajuns la un acord verbal în ceea ce privește prelungirea contractului scadent în vară, dar internaționalul român de tineret ar putea fi deturnat de RB Leipzig!

Nemții de la Leipzig s-au orientat în ultimii ani spre jucători tineri de mare perspectivă, iar Radu Drăgușin este ultimul nume intrat în vizorul formației conduse de gigantul Red Bull. Serie A News citează Sky Sports, care anunță că RB Leipzig vrea să-i ofere un salariu mai mare lui Drăgușin, pentru a veni gratis în Bundesliga.

Planul celor de la Juventus este să-i ofere un contract nou lui Drăgușin, după care să-l împrumute la o altă formație din Serie A. Sassuolo s-a arătat cea mai interesată de Drăgușin, dar totul ar putea pica dacă românul alege să meargă la Leipzig. Semifinalistă în ultimul sezon din UCL, Leipzig l-a transferat recent și pe Dominik Szoboszlai (20 de ani), noul star al Ungariei.

Transformarea lui Radu Drăgușin. Cum a ajuns să joace în prima echipă a lui Juventus, alături de Cristiano Ronaldo

Drăgușin a ajuns la Torino în vara anului 2018, iar acum a devenit deja o figură obișnuită în anturajul echipei de seniori. Andrea Pirlo l-a mutat încă de la începutul sezonului la antrenamentele primei echipe. Care este secretul internaționalului român de tineret?

După ce a semnat cu Juventus, Drăgușin s-a lovit rapid de modul în care italienii pregătesc jucătorii. Chiar dacă începutul a fost mai dificil, Drăgușin a reușit să evolueze într-un mod remarcabil în primul său an petrecut în Italia. În 12 luni, românul a pus 5 kg de masă musculară, a crescut până la 1.92 și s-a călit în cele 20 de meciuri jucate pentru echipa U17 a clubului.

La finalul sezonului 2018/2019, Radu Drăgușin a fost premiat drept unul dintre jucătorii de top ai Centrului de Juniori Juventus! "Chiar şi prin comportamentul faţă de ceilalţi colegi, atat in timpul orelor de italiana, cât şi la alte cursuri, dă dovadă de educaţie şi colegialitate, fiind un adevarat exemplu", spunea cei de la Juventus, despre Drăgușin, în 2019.

Până să debuteze pentru echipa mare a lui Juventus, Radu Drăgușin a evoluat pe rând la echipele U17, U19 și U23 ale torinezilor.

Radu Drăgușin a semnat cu Juventus după ce a împlinit vârsta de 16 ani, fiind transferat în schimbul sumei de 250.000 de euro de la Sport Regal București.

Etichete: radu dragusin , radu dragusin juventus , jose mourinho tottenham , oferte radu drăgușin


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
O regină a frumuseții din Ecuador a fost găsită de mafioți după ce a dezvăluit pe Instagram unde se află și nu a mai scăpat cu viață

O fostă concurentă la Miss Ecuador, Landy Parraga Goyburo a fost împușcată mortal în restaurantul unde lua masa, după o postare în care anunța unde era. Numele ei fusese legat de un traficant de droguri care fusese ucis în închisoare.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

E gata să plece la 5.000 km distanță, după ce amanta a născut al doilea copil, iar soția al patrulea. Pe cine ia cu el

O actriță celebră din SUA a văzut un român și a izbucnit imediat în râs. Ce a urmat

A văzut cum a apărut în public la Miami și a întrebat-o direct: ”Ești bolnavă?”. Răspunsul dat imediat de model

OUT de la FCSB, după șapte ani! ”Roș-albaștrii” îi caută deja înlocuitor

Foto Dan Petrescu a reînceput treaba la CFR Cluj, soția, Adriana, a plecat la mii de kilometri. Cine a însoțit-o

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

45.000€ pe lună! A cerut cel mai mare salariu din SuperLigă ca să se transfere la FCSB

Video CFR Cluj - Rapid 3-2. Victorie pentru ardeleni la revenirea lui Dan Petrescu. Giuleștenii, fără succes în play-off

Galerie Foto Mihăilă, lider de galerie după ce Parma a cucerit titlul în Serie B! Dennis Man, și el la înălțime

Video CFR Cluj, iertată de un cartonaș roșu în meciul cu Rapid? ”Crampoanele pe gambă” / ”E grav, sincer!”

Citeşte şi

Ce a spus Postecoglou, după ce Radu Drăgușin a ajuns la 6 meciuri consecutive fără minut jucat

Foto Radu Drăgușin nu se mai ferește! Cum a fost surprins pe bancă, în timp ce Tottenham pierdea cu Liverpool

PEROZCum arată Adelina Pestrițu în costum de baie, după ce a renunțat la implanturile mamare. Vedeta are o siluetă de invidiat

FILM NOWAnne Hathaway, superbă în roșu, într-o rochie fără bretele, cu crăpătură lungă pe picior. E trecută de 40 de ani, dar e neschimbată de două decenii

Fotbalistul dorit de Gică Hagi într-un transfer cu schimb de jucători între el și Gigi Becali a luat decizia! citeşte ştirea pe Prosport.ro

Milionarul Arpad Paszkany, cadou de Paște de peste 100.000 de euro pentru noua iubită: ”A venit iepurașul” FOTO citeşte ştirea pe ziare.com

Pensia pe care o primește Rică Răducanu. Ce sumă încasează în fiecare lună citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Cher, adevăratul motiv pentru care se întâlnește cu bărbați tineri: „Cei de vârsta mea sunt toți morți!”

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Cher, adevăratul motiv pentru care se întâlnește cu bărbați tineri: „Cei de vârsta mea sunt toți morți!”

Digi World

O iluzie optică a făcut vâlvă pe rețelele sociale. Poți să ”vezi” cele trei creaturi din imagine în 15 secunde?

Digi Animal World

Un câine s-a trezit în miezul nopții ca să păzească jucăriile spălate și lăsate la uscat în balcon: ”Se temea să nu-i fie furate!”