Răzvan Marin, Vlad Chiricheș, Ștefan Radu și Valentin Mihăilă au jucat astăzi pentru echipele lor în Serie A, Ianis Hagi, lăudat în Scoția / Foto: Colaj Digi Sport.

Video Tricolorii, la start de 2021! Vlad Chiricheș a marcat, Valentin Mihăilă a debutat, Ianis Hagi, lăudat!

articol scris de Digi Sport
03.01.2021, 23:45
  • SuperLiga: Poli Iași - UTA, duminică, 18:15, DGS 1

  • SuperLiga: CFR Cluj - Sepsi, duminică, 21:00, DGS 1

Prima etapă din Serie A în 2021 nu a fost cu noroc pentru românii din Italia. Ionuț Radu și Ciprian Tătărușanu sunt singurii care s-au bucurat de victorii, dar din postura de rezerve.

Vlad Chiricheș a marcat, Valentin Mihăilă a debutat, în timp ce Răzvan Marin a evoluat în nota echipei. Vești bune au venit și din Scoția, de la Ianis Hagi.

Inter și Crotone s-au întâlnit în primul meci al zilei din Serie A, dar Ionuț Radu și Denis Drăguș au rămas pe bancă pe tot parcursul partidei și au urmărit succesul nerazzurrilor la scor de tenis, 6-2.

Chiricheș și Răzvan Marin, înfrângeri usturătoare

Nici Vlad Chiricheș nu a avut noroc în primul meci din 2021. Echipa sa, Sassuolo, a fost învinsă la scor la Bergamo de Atalanta, 5-1. Fundașul român a înscris, însă, golul de onoare al echipei lui De Zerbi, în minutul 75, cu un șut din întoarcere.

Răzvan Marin a fost și el integralist la Cagliari, în meciul pierdut pe teren propriu cu Napoli, scor 1-4. Formația pregătită de Eusebio Di Francesco a egalat în minutul 60 al partidei prin Joao Pedro, dar napoletanii au marcat trei goluri în ultima jumătate de oră a partidei și au stabilit scorul final.

Galerie Foto

VIDEO cu golul marcat de Vlad Chiricheș pentru Sassuolo

Ștefan Radu s-a ”împiedicat” de Genoa. Mihăilă a debutat la Parma

Lazio, cu Ștefan Radu în teren, s-a încurcat pe Stadio Luigi Ferraris, cu Genoa. Golgheterul Ciro Immobile a deschis scorul în minutul 15, din penalty, dar Genoa a restabilit egalitatea în minutul 58 prin Destro. Meciul s-a încheiat la egalitate, 1-1, iar trupa lui Simone Inzaghi a ajuns pe locul nouă, cu 22 de puncte, fiind depășită de Verona, care a câștigat pe terenul Speziei.

Transferat în luna octombrie de Parma de la Universitatea Craiova, Valentin Mihăilă (20 de ani) a debutat pentru italieni în meciul din Serie A cu FC Torino. Internaționalul român a fost trimis în teren în ultimul sfert de oră al partidei, dar nu a putut schimba soarta jocului. Parma a primit două goluri în minutele 88 și 90+5 și torinezii au câștigat cu 3-0.

Ciprian Tătărușanu a văzut și el de pe bancă victoria celor de la AC Milan cu Benevento. Portarul român a fost mai mult rezervă în acest sezon în echipa lui Stefano Pioli. Acesta a contat pe Tătărușanu într-o singură partidă din Serie A, la care se mai adaugă alte două în grupele Europa League.

  • Radu Drăgușin nu a fost inclus în lot pentru meciul lui Juventus cu Udinese.
  • Meciurile din Serie A pot fi urmărite pe canalele Digi Sport.

Ianis Hagi, lăudat de BBC după ce a schimbat fața derby-ului Rangers - Celtic

Rangers a învins Celtic, scor 1-0, în primul Old Firm din 2021, iar BBC a lăudat echipa lui Steven Gerrard și Ianis Hagi. 

Rangers a rămas neînvinsă în campionat după 23 de etape și are acum 19 puncte avans față de Celtic, astfel că munca lui Steven Gerrard trebuie recunoscută: "Rangers a făcut un pas uriaș spre titlu după victoria dramatică obținută contra lui Celtic.

Chiar dacă au trei meciuri în plus, jucătorii antrenați de Steven Gerrard sunt neînvinși și domină campionatul. Rangers se află într-o poziție formidabilă, la 19 puncte de locul 2. Rangers are cea mai bună campanie din 1928 încoace, în timp ce șansele lui Celtic de a reveni în lupta pentru titlu atârnă de un fir de păr.

Ianis Hagi, lăudat de BBC după ce a schimbat fața derby-ului Rangers - Celtic. Ce scriu britanicii

După introducerea lui Ianis Hagi în locul lui Kemar Roofe, partida s-a echilibrat și Celtic a părut din ce în ce mai slabă. Apoi a urmat momentul crucial al zilei, când Bitton a fost eliminat. A urmat autogolul lui McGregor, iar Rangers s-a impus. La final, fanii lui Rangers au aprins artificii în afara stadionului Ibrox, întrucât lupta pentru titlu este aproape decisă", au scris cei de la BBC, după meci.

BBC l-a desemnat pe Ianis Hagi al doilea cel mai bun jucător al meciului, chiar dacă a intrat în minutul 46. Conform jurnaliștilor britanici, portarul McGregor a primit nota 8,17, iar Ianis a fost notat cu 7,08.

Etichete: vlad chiriches , stefan radu , razvan marin , meciuri serie a , valentin mihaila


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
„Putin nu a ordonat uciderea lui Navalnîi”. Răsturnare de situație în cazul morții disidentului rus

Agenţiile de informaţii americane au stabilit că preşedintele rus, Vladimir Putin, probabil nu a ordonat uciderea politicianului de opoziţie Alexei Navalnîi într-o tabără de prizonieri din Arctica în februarie, a relatat sâmbătă Wall Street Journal, transmite Reuters.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

S-a aflat de ce Parma l-a exclus din lot pe Dennis Man! Anunțul făcut în Italia

Dennis Man, OUT din lotul Parmei. Ce se întâmplă cu internaționalul român în Italia

A renunțat la sportul profesionist și a devenit ”cea mai frumoasă actriță de la Hollywood”

Promovare! Vor juca din nou în prima ligă, la 8 ani de când au marcat întreaga lume a fotbalului

Foto Dinamo ar urma să-și schimbe sigla din sezonul viitor! Cum arată noua emblemă

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Exclusiv Semnează cu FCSB! Gigi Becali a dat ordinul la pauza meciului cu Farul: ”I-am dat telefon lui Meme. E cel mai bun”

Foto Mihai Stoica, umplut de sânge la Arena Națională, după ce FCSB a câștigat titlul!

Cum a numit-o Gică Hagi pe FCSB, după ce a câștigat titlul chiar după victoria cu Farul

Foto Mesajul controversat publicat de FCSB, după câștigarea titlului

Citeşte şi

Valentin Mihăilă a marcat pentru Parma și ”Cruciații” sunt tot mai aproape de promovarea în Serie A

Gigi Becali a numit jucătorul cu care FCSB ar fi devenit campioană după etapa a șasea

PEROZAvea tot viitorul în față, dar a paralizat de la o supă. În 24 de ore, viața unei tinere de 23 de ani s-a transformat într-un calvar

FILM NOWMichael Douglas sfidează trecerea timpului. Cum reușește actorul să arate atât de bine la aproape 80 de ani: „Arată cu 20 de ani mai tânăr”

Lista tuturor adversarelor pe care FCSB le va întâlni în preliminariile Ligii Campionilor, tur cu tur! citeşte ştirea pe Prosport.ro

FCSB e campioana României după 9 ani! Meciul decisiv, contra lui Gică Hagi citeşte ştirea pe ziare.com

Omul de la care vine expresia "Să moară Cibilan!". Ultimul haiduc al Bucureștilor, de la întors banii cu lopata la o baracă în sărăcie lucie citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Reacția Biancăi, dansatoarea lui Dorian Popa, după ce a fost acuzată că l-a despărțit pe artist de Babs: „În ce filme sunteți?”

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Reacția Biancăi, dansatoarea lui Dorian Popa, după ce a fost acuzată că l-a despărțit pe artist de Babs: „În ce filme sunteți?”

Digi World

O fetiță de 10 ani a murit din cauza unei amibe mâncătoare de creier. Tragedia s-a întâmplat în vacanță, după o baie în piscină

Digi Animal World

Reacția unui câine atunci când își vede stăpânii sărutându-se. Imaginile sunt virale: ”Când realizezi că ești a cincea roată la căruță”