Jucătorii lui Cremonese / Foto: Profimedia Images

Vlad Chiricheș și Ionuț Radu, lăudați de italieni după meciul cu Sassuolo! Notele primite de internaționalii români

articol scris de Digi Sport
04.09.2022, 16:13
  • Liga 2: Gloria Buzău - Unirea Slobozia, marți, 19:00, DGS 1

  • Champions League: PSG - Borussia Dortmund, marți, 22:00, DGS 1

Vlad Chiricheș (32 de ani) și Ionuț Radu (25 de ani) au fost integraliști în partida dintre Cremonese și Sassuolo, încheiată 0-0, în etapa a 5-a din Serie A.

Vlad Chiricheș și Ionuț Radu, lăudați de italieni după meciul cu Sassuolo! Notele primite de internaționalii români

Prestațiile celor doi români au fost apreciate de către jurnaliștii italieni, care i-au acordat nota 7 lui Vlad Chiricheș, cea mai mare de la Cremonese, și 6 lui Ionuț Radu.

"Întotdeauna atent și precis, a fost pregătit pentru lovitura lui Laurentie", au scris cei de la Tuttomercatoweb, despre Radu.

"Românul și-a cunoscut foarte bine foștii coechipieri. Un zid de apărare, Sassuolo nu reușește să facă prea multe pe partea sa. Face o greșeală, dar o repară imediat", au notat aceștia și în dreptul lui Chiricheș.

Reacția lui Vlad Chiricheș, după ce a întâlnit-o pe Sassuolo, fosta sa echipă + Ce spune despre situația lui Cremonese

A fost primul duel al lui Chiricheș împotriva celor de la Sassuolo, formație de la care a plecat în această vară, după doi ani și jumătate. La finalul partidei, căpitanul naționalei României a fost întrebat cum a trăit acest meci, dar și ce spune despre situația lui Cremonese, care nu a reușit să câștige niciun meci în actualul sezon.

"A fost un meci greu, ambele echipe s-au descurcat bine, au jucat cu ritm. Nu am reușit să marcăm, dar sperăm să îmbunătățim acest lucru în meciurile viitoare.

(n.r. despre întâlnirea cu Sassuolo) Un sentiment plăcut. A fost un meci bun, împotriva unui jucător tânăr și puternic precum Pinamonti. (n.r. dacă Cremonese se va salva) Da. De aceea am venit aici, să ajut echipa să atingă acest obiectiv", a spus Chiricheș, potrivit Tuttomercatoweb.

Etichete: serie a , vlad chiriches , ionut radu , cremonese


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Un bărbat a fost găsit crucificat pe un gard, cu cuie bătute în mâini. Poliția a vorbit de un "un atac sinistru de tip paramilitar"

Un bărbat a fost transportat la spital în urma unei agresiuni grave într-o parcare din localitatea nord-irlandeză Bushmills, în primele ore ale dimineţii de duminică. Tânărul în vârstă de 20 de ani a fost găsit ţintuit de un gard, cu un cui în fiecare mână, relatează BBC.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

O actriță celebră din SUA a văzut un român și a izbucnit imediat în râs. Ce a urmat

45.000€ pe lună! A cerut cel mai mare salariu din SuperLigă ca să se transfere la FCSB

S-a terminat! Își face bagajele și pleacă, după doar 6 meciuri jucate la Tottenham

Foto Radu Drăgușin nu se mai ferește! Cum a fost surprins pe bancă, în timp ce Tottenham pierdea cu Liverpool

Real Madrid a pierdut locul 1! Liverpool, noua favorită la transferul așteptat pe Bernabeu

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Live Video&Text Universitatea Craiova - FCSB 1-0, ACUM, DGS 1. Oltenii conduc la pauză, grație reușitei semnate de Raul Silva

Pep Guardiola nu a ezitat nicio secundă, după ce a fost trecut pe lista lui Bayern

Plecat de la FCSB, Ianis Stoica a anunțat echipa la care va juca în sezonul următor

Oficial Chelsea ”a demis” un antrenor în Premier League: OUT după 5 ani!

Citeşte şi

Sezonul era terminat pentru el, dar a revenit ”ca prin minune” după operație și poate juca din nou: ”E fantastic”

Napoli, gata să plătească 10.000.000€ pentru un fotbalist din SuperLiga

PEROZO fostă concurentă la Miss Ecuador, amanta unui baron al drogurilor, ucisă la comandă. Cine se află în spatele asasinatului

FILM NOWSuri Cruise, ca un model pe străzile din NYC, în pantaloni scurți, pulover și adidași. Fiica lui Tom Cruise și a lui Katie Holmes urmează să plece la facultate în toamnă

Transformarea extraordinară a lui Ioan Neculaie, unul dintre cei mai bogați români, după numeroasele operații estetice! citeşte ştirea pe Prosport.ro

Echipa din Cluj transferă un mijlocaș de valoare. Se vor bate la campionat la anul? citeşte ştirea pe ziare.com

Complet interzis pentru șoferii care fac asta pe drumurile din România, pare un gest nevinovat. Amenda este usturătoare citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Doja Cat a purtat un cearșaf pe post de rochie, pe străzile din NY. Fanii s-au împărțit în două tabere: Ți-a ales Kanye West ținuta?

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Doja Cat a purtat un cearșaf pe post de rochie, pe străzile din NY. Fanii s-au împărțit în două tabere: Ți-a ales Kanye West ținuta?

Digi World

O iluzie optică a făcut vâlvă pe rețelele sociale. Poți să ”vezi” cele trei creaturi din imagine în 15 secunde?

Digi Animal World

Un câine s-a trezit în miezul nopții ca să păzească jucăriile spălate și lăsate la uscat în balcon: ”Se temea să nu-i fie furate!”