România U21/ Foto: frf.ro.

Slovacia U21 - România U21 4-3. Tricolorii pierd după ce au avut două goluri avans

articol scris de Digi Sport
07.06.2022, 20:20
  • SuperLiga: Farul - Sepsi, vineri, 20:00, DGS 1

  • Liga 2, play-off: Șelimbăr - Gloria Buzău, vineri, 17:00, DGS 1

Partida amicală dintre Slovacia U21 și România U21 s-a terminat cu victoria gazdelor, 4-3, după ce tricolorii au condus cu două goluri în startul părții secunde.

Slovacia U21 - România U21 4-3. Înfrângere dureroasă pentru elevii lui Florin Bratu

După un start bun de meci, tricolorii s-au trezit conduși în urma unui gol înscris de Adam Tucny, care a marcat cu un șut de la marginea careului. Răspunsul a vemit imediat, atunci când Marius Corbu l-a servit excelent pe Jovan Markovic, iar atacantul de la Craiova l-a driblat pe portar și a înscris.

Câteva minute mai târziu, același Markovic a fost implicat în golul doi al tricolorilor, fază finalizată de Marius Corbu.

Imediat după ieșirea de la cabine, fotbalistul Craiovei a înscris din nou, cu un șut excelent din careu, sub bară.

De acolo însă, România a părut total depășită de către adversara sa, în special din punct de vedere fizic și al implicării în meci.

Slovacii au redus din handicap rapid, iar în minutul 80 au reușit egalarea cu un gol marcat cu călcâiul. Cireașa de pe tort a venit în minutul 83, când Drăgușin a greșit, iar gazdele au marcat cu un lob de la marginea careului.

Farcaș putea egala după un corner, dar tricolorii s-au declarat învinși în ciuda faptului că au avut două goluri avans.


Slovacia U21 - România U21 4-3.

FINAL

Min 88 Ocazie uriașă pentru România! Farcaș se trezește cu mingea pe cap în 6 metri, după o lovitură de colț, dar trimite fix în brațele portarului.

Min 83 Gool Slovacia! Karpalik câștigă un duel fizic cu Drăgușin, care acuză o împingere, dar arbitrul nu fluieră, iar Mihai Popa este lobat de la 16 metri de către jucătorul slovac.

Min 80 Gool Slovacia! Kelemen înscrie cu călcâiul din 6 metri, după o centrare din partea dreaptă. Reușita este una logică, România având o prestație extrem de modestă în partea a doua.

Min 75 Presiune la poarta lui Mihai Popa! Slovacii au avut mai multe faze succesive periculoase, iar acum au tras de la 16 metri, însă pe centrul porții, iar România își menține avansul pe tabelă.

Min 53 Gool Slovacia! Vojtko înscrie din penalty, acordat în urma unui henț.

Min 46 Goool România! După doar 30 de secunde, Markovic preia superb în careu și trage puternic, sub bară, și dublează avantajul României.

Min 46 A început partea secundă!

PAUZĂ

Min 34 Goool România! Markovic ajunge la o minge recuperată sus de tricolori, trece de un adversar, trage puternic la poartă, iar balonul respins de portar a ajuns la Corbu, care înscrie.

Min 24 Gooool România! Jovan Markovic primește o pase excelentă de la Corbu, printre fundașii slovaci, iar atacantul de la Craiova îl driblează pe portar și înscrie.

Min 18 Gool Slovacia. Adam Tucny primește o pasă în profunzime, driblează un adversar la marginea careului, și trage eexcelent cu piciorul drept.

Min 8 Prima ocazie bună pentru tricolori! David Miculescu trece de un adversar și trage de la semi-distanță, dar portarul gazdelor scoate de lângă bară.

Min 5 Markovic trage din partea dreaptă a careului, aproximativ 14 metri de poartă, dar balonul se duce mult pe lângă.

Min 1 A început partida!

Echipele de start

Slovacia U21: Ludha - Sula, Maly, Bakala, Vojtko - Lichy, Lavrincik, Kmet, Goljan - Ilko, Tucny

România U21: M.Popa - T.Telcean, R.Drăgușin, R.Farcaș, A.Dumitresecu - V.Dican, M.Lixandru, C.Grameni - D.Miculescu, M.Corbu, J.Markovic


Slovacia U21 - România U21 LIVE TEXT, ora 18:30. Presiune pe jucătorii lui Bratu

După un eșec în Gerogia, 2-0, tricolorii mici încearcă să-și ia revanșa la partida cu Slovacia.

Dat fiind faptul că România urmează să fie gazdă a campionatului european U21 din 2023, elevii lui Bratu au un loc asigurat la competiția din vara viitoare.

În acest context, jucătorii români nu dispută decât meciuri amicale. Cu 3 înfrângeri, un egal și o victorie, România U21 a avut rezultate oscilante, însă speră ca la meciul cu Slovacia să schimbe acest lucru și să obțină un nou succes.

Etichete: amical , romania u21 , slovacia u21


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
După ce a câștigat 1 milion $ la loterie, o femeie s-a gândit să mai joace un bilet și a avut o surpriză neașteptată

O femeie care a câștigat 1 milion de dolari la loterie s-a decis după câteva săptămâni să își mai încerce încă o dată norocul și a mai jucat un bilet. A avut parte de o surpriză de proporții.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

La o lună și jumătate de la moartea fostului ei iubit, Aryna Sabalenka ar avea o nouă relație. Milionarul ar fi căsătorit

A cerut-o în căsătorie, apoi, în decurs de doar o săptămână, a fost surprins cu alte trei femei: ”Viața e frumoasă”

Foto Are 38 de ani și a iscat multe discuții după ce s-a aflat ce dietă ține. ”N-ar trebui să te lauzi cu asta”

Nemaiîntâlnit în SuperLigă: 1.000.000 € dacă merge cu FCSB în Champions League! Anunțul lui Gigi Becali

După ce Drăgușin a fost ”uitat” pe bancă 5 meciuri la rând, englezii au răbufnit

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

După ce a promovat cu Parma în Serie A, Dennis Man a spus care este obiectivul lui

Reacția lui Marco Reus, după ce a fost anunțată plecarea sa de la Borussia Dortmund: ”Am lămurit lucrurile”

Exclusiv George Copos lasă de înțeles că Mircea Lucescu vrea la Rapid. ”E unic! L-aș aduce cu ochii închiși”

”Marea împăcare”. Paul Iacob s-a ținut de promisiune, după ce a fost la un pas de bătaie cu un suporter

Citeşte şi

MERCATO 2019 - TOATE transferurile verii sunt AICI. Cristi Manea la FCSB! Transferurile din ultima oră

MERCATO 2023 | Toate transferurile verii sunt AICI! Joao Felix și Joao Cancelo au semnat cu Barcelona

PEROZCum arată Adelina Pestrițu în costum de baie, după ce a renunțat la implanturile mamare. Vedeta are o siluetă de invidiat

FILM NOW"A fost un dezastru. Lui Dwayne nu-i păsa deloc". The Rock ar fi întârziat deseori și 7-8 ore la filmările de la "Red One"

Adrian Șut, poate fi primul transfer de milioane pe care Gigi Becali îl face! Clubul de tradiție din Spania vrea să-l cumpere citeşte ştirea pe Prosport.ro

Mihai Mărgineanu a rămas șocat de ce a văzut în Vama Veche: "Bă, voi știți ce mai fac copiii voștri?" citeşte ştirea pe ziare.com

Pensia pe care o primește Rică Răducanu. Ce sumă încasează în fiecare lună citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Delia, în costum de baie asortat cu o cagulă tricotată cu coarne, în piscina de acasă. Nu-i pasă de gura lumii și trăiește cum îi place

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Delia, în costum de baie asortat cu o cagulă tricotată cu coarne, în piscina de acasă. Nu-i pasă de gura lumii și trăiește cum îi place

Digi World

Ce se poate întâmpla dacă mânânci prea multe ouă. Avantajele și dezavantajele consumului de ouă

Digi Animal World

Acest câine a trecut testul suprem. Imaginile cu patrupedul care refuză să mănânce o friptură suculentă au devenit virale