"Suntem pregătiți pentru orice scenariu!" Ce spune Deschamps despre duelul cu Henry

09.07.2018, 20:02
  • Liga 2: CS Mioveni - Csikszereda, joi, 17:00, DGS 1

  • Premier League: Chelsea - Tottenham, joi, 21:30, DGS 1

Didier Deschamps a vorbit despre meciul pe care Franța îl va juca în semifinalele Cupei Mondiale împotriva Belgiei. Selecționerul Franței a explicat și de ce anumiți jucători au lipsit de la antrenamentul de luni al naționalei "cocoșului galic", printre care Kyllian Mbappe, N'Golo Kante sau Benjamin Pavard.

"Nimeni nu este indisponibil, chiar dacă la antrenamentul de luni am odihnit jucători. A fost o măsură de precauţie", a spus Deschamps, la Sankt Petersburg, cu o zi înaintea partidei cu belgienii.

De asemenea, Deschamps a vorbit și despre faptul că Franţa este pregătită pentru "orice scenariu" şi are toţi jucătorii disponibili pentru întâlnirea din semifinalele Cupei Mondiale 2018 împotriva Belgiei, a declarat selecţionerul Didier Deschamps.

''Vom fi pregătiţi şi ne vom adapta jocului belgienilor, oricare ar fi acesta. Suntem gata şi m-am asigurat că jucătorii vor face faţă oricărui scenariu posibil, atât la începutul meciului cât şi pe parcurs, în cazul în care ceva se schimbă'', a dat asigurări selecționerul francezilor.

Didier Deschamps a vorbit și despre faptul că îl va avea adversar, pe banca Belgiei, pe fostul său coleg de la națională, Thiery Henry. "E bizar. El e francez și stă pe banca rivalilor. Cred că și pentru el e la fel de bizar", a declarat Deschamps, conform celor de irishtimes.com.

Henry se ocupă de partea de atac a Belgiei. Cu el mentor, "dracii roșii" au câștigat toate partidele de la această Cupă Mondială si au marcat cele mai multe goluri: 14.

Franţa şi Belgia se vor întâlni marţi, la Sankt Petersburg, în prima semifinală a Cupei Mondiale 2018, începând cu ora 21.00, și va fi LIVE TEXT pe digisport.ro și m.digisport.ro.

CITEȘTE ȘI: 

Etichete: franta , belgia , cm 2018 , semifinale cm 2018 , diedier deschamps , thiery henry


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Doi soți români au fost arestați pentru viol în grup în Italia. Ce au descoperit polițiștii în telefonul femeii

Doi soți români au fost arestați în Catania, Italia, fiind acuzați de viol în grup și vătămare corporală, victima lor fiind o tânără din Republica Moldova. Bărbatul de 41 de ani și soția lui de 37 au fost reținuți după ce polițiștii au descoperit în telefonul femeii filmări cu agresiunile sexuale la care a fost supusă tânăra moldoveancă.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Femeia care și-a cumpărat un avion pentru a nu mai plăti mereu două locuri a intrat pe teren și internetul ”a explodat”

Angajata lui Gigi Becali de la FCSB nu s-a mai ferit și a spus totul: ”Era o povară”. Acum vede lucrurile diferit

FCSB revine în Ghencea! ”E semnat contractul cu CSA. Sper să nu se supere MM”

Exclusiv ”A semnat”. Dan Șucu și Victor Angelescu au rezolvat prima ”mutare” pentru sezonul următor

Cristi Chivu, în fața loviturii carierei! Ajax îi propune un contract pe 5 ani

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Ce a titrat L'Equipe, după înfrângerea PSG-ului cu Borussia Dortmund din semifinalele Champions League

Reacția lui Gianluigi Buffon, după ce Man și Mihăilă au promovat cu Parma în Serie A

Daniel Niculae, prima reacție după comunicatul lui Dan Șucu. Ce mesaj a postat

Video Cristiano Ronaldo, reușită candidată la golul anului. Comentatorii au fost în delir. ”Dublă” a lui CR7

Citeşte şi

Veste bună pentru tricolori! România a scăpat de unul dintre cei mai puternici adversari la EURO 2024

Lovitura primită de Franța, cu o lună și jumătate înainte de EURO 2024

PEROZElizabeth Hurley, irezistibilă într-o rochie minusculă din dantelă și latex. "Nu ieși așa în public pentru că o să provoci accidente"

FILM NOWPierce Brosnan, transformat total pentru cel mai nou film al său. Cum arată fostul James Bond, în imaginile surprinse pe platourile de la „Giant”

Ultrașii lui Dinamo, mesaj la ceas de seară, în fața stadionului, pentru Andrei Nicolescu: „Cu torțe ne mobilizează...” citeşte ştirea pe Prosport.ro

Ronnie O'Sullivan, eliminat! Surprize mari la Campionatul Mondial de snooker, n-a mai rămas niciun jucător din Top 10 citeşte ştirea pe ziare.com

Toți șoferii care au asta în mașină iau amendă 2.900 lei și permisul suspendat. Se confiscă pe loc citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Oana Radu susține că două luni a dormit pe unde a apucat, după divorț, din cauza fostului soț. "Mi-au dispărut lucruri personale"

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Oana Radu susține că două luni a dormit pe unde a apucat, după divorț, din cauza fostului soț. "Mi-au dispărut lucruri personale"

Digi World

Cum să fierbi ouăle de Paște fără să le spargi. Metoda simplă pe care trebuie să o încerci

Digi Animal World

Un motan degerat, lihnit de foame, a bătut la o fereastră. Ce s-a întâmplat apoi a uimit o lume întreagă