Dan Petrescu, antrenorul lui Kayserispor / Foto: twitter@turkcespor

Video Acuzat de "blat" în meciul contra echipei lui Dan Petrescu, un jucător a fost pus pe liber și acționat în instanță

articol scris de Digi Sport
09.02.2021, 17:49
  • Premier League: Aston Villa - Chelsea, sâmbătă, 22:00, DGS 2

  • SuperLiga: FCSB - Farul, sâmbătă, 20:30, DGS 1

Yaw Ackah (21 de ani), jucătorul împrumutat de Kayserispor, formația lui Dan Petrescu, la Erzurum BB, a fost acuzat de "blat" de către noul său club, după ce a fost eliminat în partida contra echipei de care aparține, încheiată la egalitate, 1-1.

Cei de la Erzurum BB l-au exclus pe mijlocașul ghanez din lot pe termen nelimitat și au anunțat că-i vor rezilia contractul. Mai mult, oficialii ocupantei locului 18 în Super Lig vor depune o plângere penală împotriva lui Yah Ackah, anunță Hurriyet. Decizia este cu atât mai stranie, cu cât Kayserispor, gruparea pregătită de Dan Petrescu, l-a trimis sub formă de împrumut pe Ackah la Erzurum, în urmă cu doar câteva zile, pe 1 februarie.

Erzurum BB l-a acuzat de "blat" pe Yaw Ackah în partida cu Kayserispor

De la ce a pornit totul? În minutul 35 al jocului dintre Erzurum BB și Kayserispor, din runda a 24-a a primei ligi din Turcia, Yaw Ackah a văzut două cartonașe galbene în decurs de câteva secunde. După un fault clar asupra unui adversar, arbitrul l-a avertizat, însă ghanezul a protestat vehement și l-a "obligat" pe central să-l elimine, în ciuda eforturilor coechipierilor săi de a-l liniști.

Astfel, clubul alb-albastru a considerat că gestul ghanezului a fost intenționat și l-a acuzat de "blat". În momentul eliminării lui Ackah, gazdele conduceau cu 1-0, însă partida s-a încheiat la egalitate, după ce Parlak a înscris pentru formația lui Dan Petrescu, în repriza a doua.

Kayserispor a emis un comunicat prin care răspunde acuzațiilor celor de la Erzurum BB și, în ciuda relațiilor de prietenie dintre cele două cluburi, a anunțat că va demara o acțiune în instanță împotriva celor care au acuzat gruparea galben-roșie de o înțelegere nesportivă cu Yaw Ackah.

"Transferul jucătorului nostru Yaw Ackah către Büyükșehir Belediye Erzurumspor a fost realizat la cererea clubului Büyükșehir Belediye Erzurumspor. Invităm conducerea lui Erzurum BB să-și dovedească acuzațiile în fața autorităților.

De asemenea, vom demara procese legale, așa cum merită, împotriva managerilor de club iresponsabili care doresc să-și acopere eșecurile sportive, calomniind rivalii", se arată în comunicatul lui Kayserispor.

  • 900 de mii de euro este cota de piață a lui Yaw Ackah, potrivit Transfermarkt
  • 13 meciuri a evoluat ghanezul pentru Kayserispor în prima parte a campionatului

VIDEO Faza în care Yaw Ackah a fost eliminat în meciul Erzurum BB - Kayserispor 1-1

Etichete: dan petrescu , erzurum bb - kayserispor , yaw ackah , blat turcia


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
O fetiță le-a spus părinților că are un monstru în cameră, dar ei nu au luat-o în seamă. Ce au descoperit după i-a șocat: „Un coșmar”

O familie din SUA a avut parte de un șoc după ce fiica lor s-a plâns săptămâni la rând că aude niște zgomote în camera ei. Ceea ce copila credea că este „un monstru” s-a dovedit a fi un stup uriaș cu peste 50.000 de albine, scrie People.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Dennis Man, OUT din lotul Parmei. Ce se întâmplă cu internaționalul român în Italia

S-a aflat de ce Parma l-a exclus din lot pe Dennis Man! Anunțul făcut în Italia

A renunțat la sportul profesionist și a devenit ”cea mai frumoasă actriță de la Hollywood”

Foto Dinamo ar urma să-și schimbe sigla din sezonul viitor! Cum arată noua emblemă

La 64 de ani, Ioan Andone a dezvăluit cum îl cheamă, de fapt: ”Ce să fac?”

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Gigi Becali a dat 600.000€ pe un fotbalist la care nici nu s-a uitat: ”L-am luat în 3 secunde”

Reacția surprinzătoare a lui Mohamed Salah, după gestul făcut la adresa lui Jurgen Klopp

”Misterul” a fost deslușit! Antrenorul Parmei a dezvăluit de ce Dennis Man nu a fost în lot și ce urmează pentru român

Live Video&Text FCU Craiova - ”U” Cluj 1-1, ACUM, Digi Sport 1. Oltenii au restabilit egalitatea

Citeşte şi

Video Primul jucător de la CFR Cluj care și-a anunțat plecarea. ”Nu cred că voi rămâne la acest club”

Ioan Varga vrea la CFR Cluj un fotbalist de la FCSB. Dan Petrescu și-ar fi dat acordul

PEROZAvea tot viitorul în față, dar a paralizat de la o supă. În 24 de ore, viața unei tinere de 23 de ani s-a transformat într-un calvar

FILM NOWMichael Douglas sfidează trecerea timpului. Cum reușește actorul să arate atât de bine la aproape 80 de ani: „Arată cu 20 de ani mai tânăr”

Povestea misterioasei firme Gigi Becali LTD. A înființat-o în 2022 și a dizolvat-o în 2023, în Anglia citeşte ştirea pe Prosport.ro

Adversară de speriat pentru Jaqueline Cristian la Madrid: "Danimal" spulberă tot în ultima vreme citeşte ştirea pe ziare.com

Omul de la care vine expresia "Să moară Cibilan!". Ultimul haiduc al Bucureștilor, de la întors banii cu lopata la o baracă în sărăcie lucie citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Reacția Biancăi, dansatoarea lui Dorian Popa, după ce a fost acuzată că l-a despărțit pe artist de Babs: „În ce filme sunteți?”

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Reacția Biancăi, dansatoarea lui Dorian Popa, după ce a fost acuzată că l-a despărțit pe artist de Babs: „În ce filme sunteți?”

Digi World

O fetiță de 10 ani a murit din cauza unei amibe mâncătoare de creier. Tragedia s-a întâmplat în vacanță, după o baie în piscină

Digi Animal World

Acest câine a trecut testul suprem. Imaginile cu patrupedul care refuză să mănânce o friptură suculentă au devenit virale