Nicolo Zaniolo / Foto: Profimedia

Galatasaray urmează să doneze banii obținuți de pe urma prezentării oficiale a lui Nicolo Zaniolo în Turcia

articol scris de Digi Sport
07.02.2023, 19:58
  • SuperLiga: CFR Cluj - Rapid, duminică, 21:30, DGS 1

  • SuperLiga: Universitatea Craiova - FCSB, luni, 21:00, DGS 1

După 4 ani și jumătate în tricoul celor de la AS Roma, Nicolo Zaniolo (23 de ani) va evolua în tricoul celor de la Galatasaray, iar fotbalistul urmează să sosească în Turcia.

Nicolo Zaniolo urmează să ajungă la Istanbul. Cum plănuiește Galatasaray să-l prezinte pe fotbalistul italian

Așteptat la Istanbul, Zaniolo urmează să fie prezentat pe stadionul celor de la Galatasaray, în fața propriilor fani, potrivit VTR Sport. Banii obținuți de pe urma acestui eveniment ar urma să ajungă sub formă de donație către victimele cutremurelor care au produs adevărate tragedii în țară, în cursul zilei de luni.

Reamintim că Turcia și Siria au fost cele două țări afectate de producerea unor cutremure mari. La mai bine de o zi de la producerea primului seism, de 7,8 grade pe Scara Richter, numărul oficial al morților se apropie de 3.500, iar Organizația Mondială a Sănătății se teme însă că vor fi în jur de 20.000 de victime.

Galerie Foto

Competiții sportive suspendate după cutremurul devastator din Turcia. Peste 2000 de victime

"Ministrul Tineretului şi Sportului, Mehmet Muharrem Kasapoglu, a anunţat că toate competiţiile sportive naţionale au fost suspendate până la noi ordine, din cauza cutremurului", a scris ministerul într-un comunicat.

Trei partide din etapa a 23-a a Super Lig, campionatul de fotbal al Turciei, urmau să se dispute luni: două la Istanbul şi a treia în estul ţării, pe ţărmul Mării Negre. Acestea au fost amânate pentru o dată neprecizată, conform Federaţiei Turce de Fotbal.

"Aşa cum a anunţat ministrul Tineretului şi Sportului, competiţiile sportive au fost amânate. Am amânat astfel meciurile ligilor noastre de fotbal", a anunțat FTF.

"Ştiţi, eu vin de la Gaziantep (lângă epicentrul seismului - n.red.). Cunosc bine regiunea. Ca preşedinte al Federaţiei Turce de Fotbal, suntem alături de statul şi naţiunea noastră. Astăzi trebuie să acţionăm mai mult ca niciodată în unitate, pentru a ne vindeca împreună rănile", a spus preşedintele forului fotbalistic turc, Mehmet Buyukeksi.

Pe reţelele sociale, majoritatea cluburilor de fotbal din Turcia, ale căror profiluri şi bannere sunt acum de culoare neagră, au transmis mesaje de condoleanţe şi de sprijin faţă de victimele dezastrului.

Iniţiative au fost anunţate şi de lumea sportului, precum recoltarea de sânge organizată marţi dimineaţă de Semiluna Roşie pe stadionul echipei Beşiktaş Istanbul.

Celelalte două mari cluburi din Istanbul, Fenerbahce şi Galatasaray, au anunţat că vor organiza colecte de alimente, echipamente, îmbrăcăminte şi truse de igienă destinate zonelor afectate de cutremur. Donaţiile vor fi aduse pe stadioanele celor două cluburi.

Etichete: galatasaray , nicolo zaniolo , cutremur turcia


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
O regină a frumuseții din Ecuador a fost găsită de mafioți după ce a dezvăluit pe Instagram unde se află și nu a mai scăpat cu viață

O fostă concurentă la Miss Ecuador, Landy Parraga Goyburo a fost împușcată mortal în restaurantul unde lua masa, după o postare în care anunța unde era. Numele ei fusese legat de un traficant de droguri care fusese ucis în închisoare.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

E gata să plece la 5.000 km distanță, după ce amanta a născut al doilea copil, iar soția al patrulea. Pe cine ia cu el

Mihai Neșu, adevărul despre divorț: ”Ei nu i-a plăcut niciodată”. S-a spus că soția l-a părăsit după accidentul teribil

A văzut cum a apărut în public la Miami și a întrebat-o direct: ”Ești bolnavă?”. Răspunsul dat imediat de model

OUT de la FCSB, după șapte ani! ”Roș-albaștrii” îi caută deja înlocuitor

Foto Dan Petrescu a reînceput treaba la CFR Cluj, soția, Adriana, a plecat la mii de kilometri. Cine a însoțit-o

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Foto Radu Drăgușin nu se mai ferește! Cum a fost surprins pe bancă, în timp ce Tottenham pierdea cu Liverpool

Surpriza lui Lobonț pentru meciul cu CFR: titular la Rapid pentru prima oară după 8 luni!

Ce s-a întâmplat după ce Radu Drăgușin a fost lăsat iar pe bancă la Tottenham: "Vedeți și voi asta?"

Foto E oficial: "cuplul anului" nu mai există! Mădălina Ghenea a dezvăluit toate motivele despărțirii

Citeşte şi

Mesajul postat de Galatasaray, după accidentarea gravă a lui Olimpiu Moruțan

”Acord total!”. Ianis Hagi s-ar fi înțeles cu noua echipă

PEROZCum arată Adelina Pestrițu în costum de baie, după ce a renunțat la implanturile mamare. Vedeta are o siluetă de invidiat

FILM NOWAnne Hathaway, superbă în roșu, într-o rochie fără bretele, cu crăpătură lungă pe picior. E trecută de 40 de ani, dar e neschimbată de două decenii

Fotbalistul dorit de Gică Hagi într-un transfer cu schimb de jucători între el și Gigi Becali a luat decizia! citeşte ştirea pe Prosport.ro

Milionarul Arpad Paszkany, cadou de Paște de peste 100.000 de euro pentru noua iubită: ”A venit iepurașul” FOTO citeşte ştirea pe ziare.com

Pensia pe care o primește Rică Răducanu. Ce sumă încasează în fiecare lună citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Cher, adevăratul motiv pentru care se întâlnește cu bărbați tineri: „Cei de vârsta mea sunt toți morți!”

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Cher, adevăratul motiv pentru care se întâlnește cu bărbați tineri: „Cei de vârsta mea sunt toți morți!”

Digi World

O iluzie optică a făcut vâlvă pe rețelele sociale. Poți să ”vezi” cele trei creaturi din imagine în 15 secunde?

Digi Animal World

Un câine s-a trezit în miezul nopții ca să păzească jucăriile spălate și lăsate la uscat în balcon: ”Se temea să nu-i fie furate!”