Marius Șumudică, antrenorul lui Malatyaspor / Foto: Twitter @CoachSumudica

Marius Șumudică reformează Yeni Malatyaspor! Promisiunea făcută suporterilor

articol scris de Digi Sport
28.12.2021, 23:47
  • SuperLiga: Hermannstadt - Poli Iași, luni, 15:00, DGS 1

  • SuperLiga: Universitatea Craiova - FCSB, luni, 21:00, DGS 1

Yeni Malatyaspor, echipa antrenată de Marius Șumudică, este ultima clasată în Super Lig, cu 15 puncte, însă antrenorul român vrea să reformeze echipa și să o transforme într-o forță în campionatul din Turcia.

Marius Șumudică a anunțat că va profita de perioada de transferuri din ianuarie pentru a-și întări echipa. De asemenea, nemulțumit de rezultate, tehnicianul vrea să schimbe și așezarea din teren a jucătorilor.

Marius Șumudică reformează Yeni Malatyaspor! Promisiunea făcută suporterilor pe rețelele sociale

Marius Șumudică a anunțat recent, tot pe rețelele de socializare, că, în perioada de mercato de iarnă, va transfera șase sau șapte jucători cu care speră să poată evita retrogaradare lui Yeni Malatyaspor.

Mai mult, antrenorul român a anunțat că vrea să schimbe complet așezarea din teren a formației. Șumudică își dorește să renunțe la sistemul cu trei fundași, 3-4-1-2, și să treacă la o apărare cu patru fundași, 4-2-3-1 sau 4-4-2.

Vreau să schimb sistemul de joc. Vreau să trec la unul cu patru fundași. Unul dintre cei trei jucători cu care am bătut palma este un fundaș dreapta foarte bun. Aveam nevoie de un jucător pe acea poziție. Vom juca fie 4-2-3-1, fie 4-4-2 de acum înainte”, a transmis Marius Șumudică pe Twitter.

Șumudică le-a făcut fanilor lui Malatyaspor o promisiune destul de dificil de respectat, evitarea retrogradării și clasarea între primele zece echipe în sezonul următor.

Vom crea o echipă care va evita retrogradarea în acest sezon și care va termina în primii zece în următoarea campanie. Avem nevoie de voi, suporteri, să fiți alături de noi, să ne sprijiniți și să credeți în noi.

Am vrut acești jucători. Toți sunt jucători în care am încredere și care vor lupta pentru Malatyaspor și pentru mine. Voi păstra doar jucătorii care simt ceva pentru Malatyaspor și care sunt pregătiți să lupte pentru acest club”, a mai spus Șumudică.

Șumudică anunță transferuri pentru Yeni Malatyaspor

Tehnicianul român a ținut să-i informeze pe fanii grupării Yeni Malatyaspor de progresele care au fost făcute în privința transferurilor, având în vedere că perioada de mercato din iarnă este foarte aproape.

"Lucrez din greu împreună cu staff-ul meu și conducerea clubului pentru a găsi soluții pentru perioada de transferuri. O să aducem 6 sau 7 jucători, iar minim 5 din ei vor fi străini. Dintre aceștia, 3 deja au acceptat să vină și se vor antrena cu noi după ce fac vizita medicală la începutul lui Ianuarie", a scris Marius Șumudică, pe Twitter.

Etichete: turcia , marius sumudica , super lig , malatyaspor


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
O regină a frumuseții din Ecuador a fost găsită de mafioți după ce a dezvăluit pe Instagram unde se află și nu a mai scăpat cu viață

O fostă concurentă la Miss Ecuador, Landy Parraga Goyburo a fost împușcată mortal în restaurantul unde lua masa, după o postare în care anunța unde era. Numele ei fusese legat de un traficant de droguri care fusese ucis în închisoare.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

O actriță celebră din SUA a văzut un român și a izbucnit imediat în râs. Ce a urmat

A văzut cum a apărut în public la Miami și a întrebat-o direct: ”Ești bolnavă?”. Răspunsul dat imediat de model

Exclusiv ”Dacă-l luați pe Prunea, v-am distrus!”. Răsturnare de situație! ”Petrescu m-a vrut și înaintea lui Balaj”

Exclusiv Pe urmele lui Liverpool! Dan Petrescu a ordonat, Ioan Varga a executat. Investiție de 100.000 de euro

S-a terminat! Își face bagajele și pleacă, după doar 6 meciuri jucate la Tottenham

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Exclusiv Răsturnare de situație la CFR Cluj! Ioan Varga a făcut anunțul: "Rămâne la noi!"

Dan Petrescu nu s-a abținut și a făcut gluma serii, după ce a revenit cu succes la CFR

45.000€ pe lună! A cerut cel mai mare salariu din SuperLigă ca să se transfere la FCSB

I-a transmis mesajul lui Edi Iordănescu, imediat după CFR - Rapid: ”Aștept să mă cheme!”

Citeşte şi

Exclusiv Florin Prunea l-a sunat pe Emil Boc: ”Niște trepăduși”. Ce i-a spus primarul Clujului: ”Nu era adevărată”

Șumudică știe fotbalistul care nu trebuie să lipsească din primul 11 la EURO: ”N-am văzut în viața mea”

PEROZCum arată Adelina Pestrițu în costum de baie, după ce a renunțat la implanturile mamare. Vedeta are o siluetă de invidiat

FILM NOWAnne Hathaway, superbă în roșu, într-o rochie fără bretele, cu crăpătură lungă pe picior. E trecută de 40 de ani, dar e neschimbată de două decenii

Fotbalistul dorit de Gică Hagi într-un transfer cu schimb de jucători între el și Gigi Becali a luat decizia! citeşte ştirea pe Prosport.ro

Milionarul Arpad Paszkany, cadou de Paște de peste 100.000 de euro pentru noua iubită: ”A venit iepurașul” FOTO citeşte ştirea pe ziare.com

Pensia pe care o primește Rică Răducanu. Ce sumă încasează în fiecare lună citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Cher, adevăratul motiv pentru care se întâlnește cu bărbați tineri: „Cei de vârsta mea sunt toți morți!”

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Cher, adevăratul motiv pentru care se întâlnește cu bărbați tineri: „Cei de vârsta mea sunt toți morți!”

Digi World

O iluzie optică a făcut vâlvă pe rețelele sociale. Poți să ”vezi” cele trei creaturi din imagine în 15 secunde?

Digi Animal World

Un câine s-a trezit în miezul nopții ca să păzească jucăriile spălate și lăsate la uscat în balcon: ”Se temea să nu-i fie furate!”