Alexandru Cicâldău și Olimpiu Moruțan / Foto: Twitter @GalatasaraySK

Turcii au publicat salariile lui Olimpiu Moruțan și Alexandru Cicâldău la Galatasaray

articol scris de Digi Sport
26.03.2022, 17:18
  • SuperLiga: Farul - Sepsi, vineri, 20:00, DGS 1

  • Liga 2, play-off: Șelimbăr - Gloria Buzău, vineri, 17:00, DGS 1

Olimpiu Moruțan (22 de ani) și Alexandru Cicâldău (24 de ani) sunt la primul lor sezon în Turcia, însă evoluțiile celor doi nu i-au impresionat pe turci, care contestă transferurile acestora la Galatasaray.

Turcii au publicat salariile lui Olimpiu Moruțan și Alexandru Cicâldău la Galatasaray

Turcii de la Fotospor au anunțat în cursul zilei de sâmbătă că la Galatasaray a avut loc Adunarea Generală Ordinară anuală a formației "Cim Bom", iar clubul a anunțat care au fost sumele cheltuite în mandatul lui Burak Elmas, actualul președinte.

În respectiva ședință s-a discutat și despre salariile jucătorilor aduși în mandatul lui Elmas, printre aceștia fiind și Olimpiu Moruțan și Alexandru Cicâldău.

Potrivit sursei menționate, Moruțan, care a sosit de la FCSB în schimbul sumei de 3.5 milioane de euro, încasează în acest moment 330.000 de euro anual, urmând ca din sezonul următor să câștige dublu, adică 660.000 de euro pe an. Contractul dintre fotbalistul român și Galatasaray este valabil până pe 30 iunie 2025.

De cealalată parte, Cicâldău, cumpărat de la Universitatea Craiova cu 6.5 milioane de euro, este remunerat cu 800.000 de euro pe an. Mijlocașul mai are contract cu Galatasaray până în vara lui 2026.

Gică Popescu a discutat cu oficialii lui Galatasaray despre Moruțan și Cicâldău

Gică Popescu (54 de ani), care a fost prezent la returul celor de la Galatasaray cu Barcelona, scor 1-2, alături de Gică Hagi (57 de ani), a stat de vorbă cu oficialii turcilor, iar unul dintre subiectele de discuție a fost legat și de situația celor doi români.

”Eu cred că Cicâldău, pentru că el a jucat mai mult, nu este la capacitate maximă. Eu cred că potențialul lui este net superior față de ce a jucat până acum. Acesta este și mesajul pe care mi l-au spus și care-l transmit și toți oamenii care vorbesc din club vizavi de prezența celor doi români acolo, că pot mai mult, că așteaptă mai mult de la ei.

Evoluția lor a fost influențată și de perioada proastă prin care trece Galatasaray, pentru că este una dintre cele mai proaste din istorie. Numai că aceste echipe, atunci când transferă jucători străini, o fac pemtru a face diferența.

Acesta este lucrul pe care-l așteaptă de la ei, așa că eu sper ca ei să schimbe evoluția, pentru că așteptările de la ei sunt mari. Să tragă echipa după ei”, a precizat Gică Popescu, la revenirea din Turcia.

Etichete: galatasaray , olimpiu morutan , alexandru cicaldau , salariu morutan , salariu cicaldau


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
După ce a câștigat 1 milion $ la loterie, o femeie s-a gândit să mai joace un bilet și a avut o surpriză neașteptată

O femeie care a câștigat 1 milion de dolari la loterie s-a decis după câteva săptămâni să își mai încerce încă o dată norocul și a mai jucat un bilet. A avut parte de o surpriză de proporții.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

La o lună și jumătate de la moartea fostului ei iubit, Aryna Sabalenka ar avea o nouă relație. Milionarul ar fi căsătorit

Femeia care l-a refuzat pe ”Dumnezeu” e cu 11 ani mai în vârstă decât iubitul ei: ”A renunțat la tot pentru mine”

Foto Are 38 de ani și a iscat multe discuții după ce s-a aflat ce dietă ține. ”N-ar trebui să te lauzi cu asta”

Exclusiv ”Dacă mă cheamă Gigi Becali și-mi dă 35.000 €, aș zice NU”. A câștigat 4 trofee cu FCSB, dar nu vrea să revină

După ce Drăgușin a fost ”uitat” pe bancă 5 meciuri la rând, englezii au răbufnit

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Foto Clasamentul play-off-ului, după Farul - Sepsi 1-4: ”Marinarii”, la două puncte de podium. Rapid a ”căzut” pe locul șase

Reacția lui Adi Popa, după ce FCSB a câștigat titlul în SuperLiga

Exclusiv Florin Prunea și Mircea Rednic s-au întîlnit în parcare: ”Florine, hai să vorbim ceva”

Exclusiv ”Daniel Niculae, OUT de la Rapid - Șumudică, antrenor”. Mutări spectaculoase în Giulești. Cine va fi președinte

Citeşte şi

Foto Olimpiu Moruțan a rupt tăcerea chiar de ziua lui, după accidentarea horror care îl lasă acasă la EURO

Presa din Turcia a făcut anunțul despre Olimpiu Moruțan

PEROZCum arată Adelina Pestrițu în costum de baie, după ce a renunțat la implanturile mamare. Vedeta are o siluetă de invidiat

FILM NOW"A fost un dezastru. Lui Dwayne nu-i păsa deloc". The Rock ar fi întârziat deseori și 7-8 ore la filmările de la "Red One"

Adrian Șut, poate fi primul transfer de milioane pe care Gigi Becali îl face! Clubul de tradiție din Spania vrea să-l cumpere citeşte ştirea pe Prosport.ro

Fostul antrenor al lui Dinamo a dat lovitura în afaceri! Vinde pantofi scumpi în Franța citeşte ştirea pe ziare.com

Pensia pe care o primește Rică Răducanu. Ce sumă încasează în fiecare lună citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Delia, în costum de baie asortat cu o cagulă tricotată cu coarne, în piscina de acasă. Nu-i pasă de gura lumii și trăiește cum îi place

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Delia, în costum de baie asortat cu o cagulă tricotată cu coarne, în piscina de acasă. Nu-i pasă de gura lumii și trăiește cum îi place

Digi World

Ce se poate întâmpla dacă mânânci prea multe ouă. Avantajele și dezavantajele consumului de ouă

Digi Animal World

Un câine s-a trezit în miezul nopții ca să păzească jucăriile spălate și lăsate la uscat în balcon: ”Se temea să nu-i fie furate!”