Alexandru Cicâldău și Olimpiu Moruțan la Galatasaray / Foto: Profimedia

Turcii n-au uitat! Fostul președinte de la Galatasaray, tras la răspundere pentru transferurile lui Moruțan și Cicâldău

articol scris de Digi Sport
19.12.2023, 14:45
  • SuperLiga: CFR - Farul, sâmbătă, 21:00, DGS 1

  • SuperLiga: Universitatea Craiova - Sepsi, sâmbătă, 21:00, DGS 1

Olimpiu Moruțan (24 de ani) și Alexandru Cicâldău (25 de ani) au ajuns la Galatasaray în 2021, însă cei doi internaționali români nu au reușit să convingă, astfel că au fost împrumutați încă din sezonul trecut.

În acest moment, Cicâldău evoluează sub formă de împrumut pentru Konyaspor, în timp ce Moruțan a fost vândut la Ankaragucu, pentru 3 milioane de euro.

Elmas, luat la rost pentru transferurile lui Moruțan și Cicâldău

Burak Elmas a fost președintele celor de la Galatasaray în perioada iunie 2021 - iunie 2022, iar fostul oficial al clubului a fost cel care i-a adus pe Olimpiu Moruțan și Alexandru Cicâldău la echipă. În schimbul celor doi, formația Cim Bom a plătit 4.1 milioane de euro, respectiv 6.5 milioane de euro, sume care nu au fost uitate de jurnaliști.

În cadrul unui interviu acordat recent, Elmas a refuzat să vorbească despre aducerile lui Moruțan și Cicâldău, însă nu s-a ferit să lanseze un atac în direcția celor din club.

"Cea mai mare greșeală a mea este că am luat Galatasaray prea în serios. S-au spus lucruri pe care nu le meritam. Am venit să îi împiedicăm pe cei care au încercat să ia bani din transferurile de jucători și am încercat să schimbăm multe lucruri", a spus Elmas.

"S-a făcut o nedreptate cu Moruțan și Cicâldău?". Răspunsul lui Gică Hagi în fața jurnaliștilor turci

Întrebat despre situația celor doi de la Galatasaray, Gică Hagi a oferit o reacție pentru presa din Turcia. "Regele" a spus că ambii fotbaliști sunt talentați, însă crede că singurii care știu de ce nu au reușit cei doi la formația Cim Bom sunt doar cei din club.

"(n.r. dacă crede că s-a făcut o nedreptate) Eu nu pot să evaluez din România ceea ce se întâmplă în Turcia, chiar dacă mă uit la fotbal. Sunt multe necunoscute, pe care eu nu am de unde să le știu.

Mai mult de atât nu pot să spun. Aceste lucruri mă depășesc. Amândoi sunt băieți foarte buni, talentați. Au caracter și sperăm să joace bine și pentru echipa României, pentru că avem nevoie", a spus Gică Hagi, pentru Sportcell.

Etichete: galatasaray , morutan , cicaldau , elmas


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Motivul tulburător pentru care bărbatul dispărut și găsit în viață după 27 de ani, la doar 100 de metri de casa lui, nu a cerut ajutor

Un tânăr care a fost răpit în urmă cu 27 de ani și a fost găsit acum, în viață, în beciul vecinului său, la doar 100 de metri de casă, nu a strigat după ajutor din cauza unui motiv tulburător, scrie presa algeriană.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Tottenham a primit oferta pentru Radu Drăgușin și a dat răspunsul pe loc

Exclusiv Ilie Dumitrescu a văzut ipostaza cu ”pătrățelele” fotbaliștilor de la Corvinul și a reacționat: ”Vrei să-ți spun ceva?”

Decizia luată de Parma, după ce Dennis Man a cerut un salariu de 2.000.000 € pe an

Foto A "măcelărit" imnul în fața a 70.000 de oameni și a ajuns să fie batjocorit în întreaga țară: "Retrage-te!"

Ofertă de 1.3 milioane de euro pentru Louis Munteanu! Ce urmează pentru atacant

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

”Jucăm sigur în Ghencea”. FCSB se pregătește să revină în ”templul fotbalului românesc”

Răzvan Lucescu, pe lista unui club important din Europa. Antrenorul este aproape de cucerirea titlului cu PAOK în Grecia

Live Video&Text FC Botoșani - CS Mioveni 0-0, ACUM, Digi Sport 1. Primul baraj pentru menținerea/promovarea în SuperLiga

Anunțul făcut de Florin Tănase, după ce a fost întrebat dacă semnează cu FCSB

Citeşte şi

Foto Alexia Căruțașu, pe urmele lui Gică Hagi. ”A semnat pe 2 ani”

Vești proaste pentru Ianis Hagi! Anunțul făcut de Fabrizio Romano

PEROZCe poreclă a primit Meghan Markle după vizita în Nigeria: „A fost greu să nu faci această comparație”

FILM NOWOlivia Wilde, fizic impresionant în colanți și bustieră, la ieșirea de la sala de fitness. Actrița, o împătimită a antrenamentelor intense

Încă o confirmare în lotul României pentru EURO, stoperul cu tată român și mamă din Franța! Clubul a fost informat deja citeşte ştirea pe Prosport.ro

WTA Roma: Sabalenka promite "răzbunare" în fața lui Swiatek. "Cu ajutorul vostru, o să o înving" citeşte ştirea pe ziare.com

Accident aviatic în România. Avion prăbușit la Buzău, care ar fi fost cauza citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Antonia, într-o salopetă descheiată până la abdomen, "asortată" cu o atitudine de femme fatale. "Pur și simplu perfectă"

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Antonia, într-o salopetă descheiată până la abdomen, "asortată" cu o atitudine de femme fatale. "Pur și simplu perfectă"

Digi World

A dat peste o adevărată comoară într-o unitate de depozitare abandonată pe care a dat 410 $. Profitul e unul fabulos

Digi Animal World

Momentul când o veveriță însetată se ține după un turist pentru a primit o gură de apă: „E atât de neajutorată”