Wanda Nara, soția lui Mauro Icardi / Foto: Instagram @wanda_nara

Wanda Nara, după ce a rezolvat transferul lui Icardi la Galata. ”Eu am ales o altă viață!”

articol scris de Digi Sport
09.09.2022, 15:44
  • Liga 2: Gloria Buzău - Unirea Slobozia, marți, 19:00, DGS 1

  • Champions League: PSG - Borussia Dortmund, marți, 22:00, DGS 1

Wanda Nara (35 de ani), soția, dar și agentul FIFA al noului atacant de la Galatasary, Mauro Icardi (29 de ani), a reacționat public după ce a fost acuzată, zilele trecute, pentru că a lipsit de la prezentarea noii emisiunii ”Cine este masca”, noul reality show de la Telefé, prezentat de Natalia Oreiro și din care face și ea parte.

Wanda Nara, după ce a rezolvat transferul lui Icardi la Galata. ”Eu am ales o altă viață!”

Galerie Foto

Wanda s-a enervat după ce a fost acuzată în Argentina că se plimbă non-stop și că nu face nimic și a ținut să le dea peste nas detractorilor. Diva a explicat că a fost nevoită să zboare de urgență spre Turcia, pentru a definitiva transferul lui Mauro Icardi la Galatasaray. 

”Pe lângă partea contractuală, eu mă ocup și de partea emoțională. Nu înțeleg de ce femeile critică o altă femeie pentru ceea ce face față de familia și copiii ei. Aș putea trăi fără să muncesc și eu și copiii mei și copiii copiilor mei. La 35 de ani am reușit să-mi asigur un venit care să-mi permită să trăiesc fără să mai fac nimic, dar nu acesta este exemplul pe care vreau să-l dau copiilor mei.

Mi se pare că viața înseamnă să poți merge mereu mai departe, să crești, să te dezvolți. Mereu va exista cineva care are mai mult decât tine și mereu va exista cineva care va avea mai puțin, dar nu asta ne face diferiți în viață, ci visurile pe care le avem fiecare dintre noi.

Îi admir pe cei care au mereu multă putere și dorință de a continua să lupte pentru diverse obiective din viață”, este mesajul transmis de Wanda, potrivit Ole.

Wanda a mai spus că i-ar fi mult mai ușor dacă s-ar baza doar pe cardul soțului celebru.

”Dacă aș trăi cu cardul soțului meu, închisă în casă, mergând prin magazine sau nu mai știu pe unde, totul ar fi perfect. Dar, eu am ales o altă viață, chiar dacă uneori mai și greșesc. Prefer să fac greșeli, decât să stau într-un fotoliu și să critic viețile altora”, a mai spus Nara.

Galatasaray, campanie spectaculoasă de transferuri: Icardi și Mata au semnat!

Galatasaray a perfectat două noi transferuri de top pentru sezonul în curs: atacantul argentinian Mauro Icardi şi mijlocaşul spaniol Juan Mata.

Icardi a fost împrumutat până la finalul acestui sezon de PSG, au confirmat cele două cluburi.

Icardi, 29 ani, vine după două sezoane dezamăgitoare la PSG, unde venise în 2019, de la Inter Milano. Fotbalistul şi familia sa au fost primiţi de o mulţime de suporteri, miercuri, pe aeroportul Ataturk din Istanbul, cu 24 de ore înaintea încheierii perioadei de mercato în Turcia.

Galatasaray a anunţat într-un comunicat că va vărsa 750.000 de euro din cele 6,75 milioane de euro ale salariului anual al atacantului argentinian.

Format la FC Barcelona, Icardi a debutat în forţă la PSG şi a fost transferat definitiv de parizieni de la Inter în 2020, pentru o sumă estimată la 50 de milioane de euro.

Etichete: galatasaray , mauro icardi , wanda nara


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
O femeie și-a reclamat soțul pentru ce a forțat-o să facă în dormitor. Dar un judecător i-a spus că în căsătorie e permis orice

Un judecător din India i-a respins plângerea unei femei care a spus că soțul ei a forțat-o să aibă relații intime „nenaturale”, întrucât, potrivit legii indiene, nu este ilegal ca un soț să-și oblige soția să întrețină acte sexuale.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

45.000€ pe lună! A cerut cel mai mare salariu din SuperLigă ca să se transfere la FCSB

Foto Radu Drăgușin nu se mai ferește! Cum a fost surprins pe bancă, în timp ce Tottenham pierdea cu Liverpool

Foto ”Ireal”. Donald Trump și un model au provocat indignare prin aparițiile de la Miami: ”Lumea ciudaților”

Foto E gata, FCSB l-a ratat! Camerele l-au surprins chiar înainte să plece la noua echipă

Marius Șumudică a reacționat, după ce Dan Șucu l-a ales pe Mircea Lucescu

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Au venit primele oferte: Radu Drăgușin poate pleca de la Tottenham după șase luni! Urmează întâlnirea decisivă

De ce nu a jucat Florinel Coman în meciul Universitatea Craiova - FCSB, după ce s-a tratat la ”vraciul” din Serbia

S-a terminat! Alex Mitriță a făcut anunțul final, după ce Gigi Becali a spus că vrea să-l transfere la FCSB

Românul care s-a întâlnit cu o actriță celebră din SUA a spus totul: ce l-a întrebat vedeta, după ce a izbucnit în râs

Citeşte şi

Foto După ce s-a lăsat filmată la duș, alături de soțul ei, a semnat contractul vieții. ”Ne vedem acolo”

Foto Un fotbalist celebru și soția lui s-au lăsat filmați în duș. Imaginile au făcut înconjurul lumii

PEROZO fostă concurentă la Miss Ecuador, amanta unui baron al drogurilor, ucisă la comandă. Cine se află în spatele asasinatului

FILM NOWSuri Cruise, ca un model pe străzile din NYC, în pantaloni scurți, pulover și adidași. Fiica lui Tom Cruise și a lui Katie Holmes urmează să plece la facultate în toamnă

Transformarea extraordinară a lui Ioan Neculaie, unul dintre cei mai bogați români, după numeroasele operații estetice! citeşte ştirea pe Prosport.ro

Echipa din Cluj transferă un mijlocaș de valoare. Se vor bate la campionat la anul? citeşte ştirea pe ziare.com

Creatura nemaivăzută descoperită într-o peșteră: Are colți ascuțiți ca lamele și solzi puternic crestați pe burtă citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Doja Cat a purtat un cearșaf pe post de rochie, pe străzile din NY. Fanii s-au împărțit în două tabere: Ți-a ales Kanye West ținuta?

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Doja Cat a purtat un cearșaf pe post de rochie, pe străzile din NY. Fanii s-au împărțit în două tabere: Ți-a ales Kanye West ținuta?

Digi World

O iluzie optică a făcut vâlvă pe rețelele sociale. Poți să ”vezi” cele trei creaturi din imagine în 15 secunde?

Digi Animal World

Un câine s-a trezit în miezul nopții ca să păzească jucăriile spălate și lăsate la uscat în balcon: ”Se temea să nu-i fie furate!”