Ernesto Valverde îi pregătește pe Luis Suarez și Leo Messi din postura de antrenor a Barcelonei / Foto: Getty Images

Suporterii și-au pierdut răbdarea cu Ernesto Valverde, dar Messi și Suarez îi iau apărarea: "Avem încredere maximă în el"

10.01.2020, 09:42
  • SuperLiga: Petrolul - Botoșani, luni, 17:30, DGS 1

  • SuperLiga: Rapid - Universitatea Craiova, luni, 20:30, DGS 1

Barcelona a ratat dramatic calificarea în finala Supercupei Spaniei, în fața celor de la Atletico Madrid, scor 3-2. Fanii și-au pierdut răbdarea cu Ernesto Valverde, antrenorul echipei, însă Leo Messi (32 de ani) și Luis Suarez (32 de ani), doi dintre cei mai importanți jucători din vestiarul campioanei Spaniei, i-au luat apărarea tehnicianului.

Atletico a deschis scorul în partida care a avut loc în Arabia Saudită, însă Barcelona a reușit să întoarcă rezultatul, iar scorul era 2-1 în minutul 62. După două goluri anulate ale catalanilor, madrilenii au reușit să marcheze de două ori în doar cinci minute, iar scorul final a fost 3-2 pentru elevii lui Diego Simeone.

Ernesto Valverde, apărat de Leo Messi și Luis Suarez

Un nou eșec al Barcelonei, după o prestație departe de cel mai bun nivel pe care catalanii îl pot arăta, pune și mai multă presiune pe antrenorul formației blaugrana, care a fost huiduit în mai multe momente la meciul cu Atletico.

Valverde, cel care conduce echipa din 2017, a fost găsit principalul vinovat pentru eliminarea Barcelonei din ultimele două sezoane de Champions League, chiar dacă echipa a reușit, în ambele cazuri, să câștige meciul tur la o diferență de trei goluri.

Barcelona ocupă poziția de lider în La Liga, însă jocul arătat de campionii Spaniei nu îi mulțumește pe suporteri. Leo Messi i-a luat apărarea lui Valverde după meci.

"Da, avem încredere maximă în antrenorul nostru. Este normal să se spună multe când are loc o înfrângere, când nu îți îndeplinești obiectivele sau când nu joci așa cum ne place să o facem", a spus Leo Messi la finalul jocului.

"Viitorul lui Ernesto Valverde este alături de acest club... Nu are absolut nicio vină", a spus și Luis Suarez, în apărarea antrenorului.

Leo Messi, extrem de supărat pe prestația Barcelonei din semifinala Supercupei Spaniei

Argentinianul crede că echipa sa ar fi meritat victoria: "Nu am meritat să pierdem. E o rușine, am jucat foarte bine, ne-am simțit bine. Am controlat jocul, am atacat tot timpul. Dar în 10 minute ei au răsturnat scorul.E dureros să pierzi pentru că e un trofeu, dar am jucat bine și am fost ghinioniști pentru că nu am câștigat.

Am fost mai buni aproape tot jocul, dar în final, echipa care a înscris mai mult a câștigat. Chiar dacă e nedrept sau nu, am pierdut. Am făcut erori de curtea școlii și practic le-am dat golurile 'cadou'".

Reacția lui Ernesto Valverde după înfrângerea Barcelonei în fața lui Atletico Madrid

Ernesto Valverde a fost dezamăgit de eșecul dramatic din semifinalele Supercupei Spaniei, pe care îl pune doar pe seama greșelilor Barcelonei.

"A fost un joc intens, pe care l-am dominat, am avut numeroase ocazii, însă în final ei au reușit să revină. Golurile lor au venit din situații izolate, la ultimele două noi controlam partida. Toate reușitele lor au apărut în urma greșelilor noastre", au fost cuvintele antrenorului catalanilr.

Etichete: atletico madrid , leo messi , messi , ernesto valverde , luis suarez , suarez , vlaverde


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
O profesoară a aflat că iubitul o înșală și a pus la punct un plan sinistru de răzbunare. S-a dat de gol povestind totul în jurnal

O profesoară de școală primară din Marea Britanie a pledat vinovată la mijlocul procesului în care era judecată pentru uciderea iubitului ei și a recunoscut că l-a atras în dormitor cu o partidă de sex, l-a legat de pat și l-a înjunghiat în gât, după care i-a îngropat cadavrul în grădina din spatele casei.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Exclusiv Cum a reacționat Ilie Dumitrescu după ce a aflat cine l-a umplut de sânge pe Mihai Stoica

Exclusiv Gata! Dan Petrescu s-a răzgândit

”V-ați propus să mă luați la mișto?”. A aflat că FCSB a luat titlul și nu s-a abținut: ”Ca un cuțit în inimă”

Gigi Becali: ”Vine!”. A doua mutare a verii confirmată la FCSB

Video&Foto Un fotbalist de la CFR a intrat pe internet și l-a înjurat pe David Miculescu! Cei de la FCSB s-au răzbunat în autocar

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Fanii lui Tottenham au răbufnit după eșecul cu Arsenal! Îl cer pe Drăgușin în primul 11: ”E cel mai bun”

Antrenorul lui Trabzonspor a făcut anunțul despre tranferul lui Denis Drăguș

Exclusiv Gigi Becali pune piciorul în prag la FCSB. Mesaj pentru ”Haralamb”, Pintilii și MM Stoica

S-a autopropus la Barcelona și i-a anunțat pe catalani cât trebuie să plătească pentru transferul său: ”De atât e nevoie”

Citeşte şi

Antrenorul uriaș care a folosit 48 de echipe de start diferite în 49 de meciuri

Vestea primită de Horațiu Moldovan la patru luni de la transferul la Atletico Madrid

PEROZAmal Clooney, într-o rochie mini de peste 20.000 de dolari. Avocata și-a arătat picioarele perfecte la o cină în New York

FILM NOWSofia Vergara, selfie-uri doar în body-uri mulate, în oglinda din baie. "Cineva să-mi ridice fața de pe podea", i-a scris Nicole Scherzinger

Horațiu Moldovan dă din lac în puț! Atletico îl vinde pe Oblak, dar Simeone a luat decizia transferului unui alt gigant citeşte ştirea pe Prosport.ro

Neluțu Varga face anunțul mult așteptat: ”Petrescu se va ocupa de mâine ” citeşte ştirea pe ziare.com

Tunelurile și catacombele secrete de sub România: Există peste 500 de astfel de structuri, iar Ceaușescu voia să circule cu mașina pe sub București citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Christina Aguilera, mai slabă ca oricând. Artista a făcut spectacol în Las Vegas într-un body nude și cizme lungi

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Christina Aguilera, mai slabă ca oricând. Artista a făcut spectacol în Las Vegas într-un body nude și cizme lungi

Digi World

O fetiță de 10 ani a murit din cauza unei amibe mâncătoare de creier. Tragedia s-a întâmplat în vacanță, după o baie în piscină

Digi Animal World

Reacția unui elefant când este spălat cu furtunul. Cascadoriile animalului au devenit virale: „E adorabil!”