CSA Steaua are două victorii în primele două etape / Foto: captură Digi Sport

Toleranţă "0" pentru Lăcătuş şi staff! Anunţul făcut de suporterii Stelei, după umilinţa de azi

02.06.2019, 20:01
  • Liga 2: CS Mioveni - Csikszereda, joi, 17:00, DGS 1

  • Premier League: Chelsea - Tottenham, joi, 21:30, DGS 1

Suporterii Stelei îi cer demisia lui Marius Lăcătuş şi al întregului staff al roş-albaştrilor, după ce s-a ratat promovarea din Liga a 4-a pentru al doilea an consecutiv.

În stagiunea trecută, roş-albaştrii au avut blocat visul promovării, Rapidul, marea rivală, fiind la cu totul alt nivel. În acest sezon, promovarea în Liga a 3-a părea doar o formalitate, însă Steaua a ratat din nou obiectivul. A fost învinsă de Carmen, în meciul decisiv pentru stabilirea echipei care merge la barajul pentru Liga a 3-a.

La final, suporterii, care altfel au susţinut admirabil echipa în timpul meciului, nu au suportat umilinţa. Au intrat pe teren şi doar intervenţia jandarmilor a făcut ca lucrurile să nu degenereze. Jucătorii au fost dezbrăcaţi, fiind acuzaţi că nu sunt demni să poarte culorile rol-albastre şi nici intervenţia lui Lăcătuş, simbolul clubului, nu a calmat spiritele.

De altfel, fanii par să fi înţeles că "Fiara" nu e capabil să ducă echipa spre atingerea obiectivului şi au cerut demisia întregului staff tehnic.

"Mulțumim tuturor celor care ne-au fost alături, în acești doi ani plini de idealuri din partea noastră, dar nesusținute de cei care ar fi trebuit să o facă.

Mulțumim celor care ne-au dat forța materială de a sponsoriza clubul, de a oferi prime, de a contribui la transferuri. Din păcate, încercările noastre nu s-au bucurat de susținere din partea clubului, așa cum ar fi fost firesc.

Cerem demisia întregului staff și cerem să vină oameni competenți, care să merite susținere!

E greu de spus ce se va întâmpla, căci dezamăgirea plutește în aer, însă dacă detestăm ceva mai mult decât ratarea promovării, acest lucru e "suporterul de rezultat". Cum în mod clar nu rezonăm cu această categorie, vom continua să susținem culorile ROȘU și ALBASTRU, însă vom milita pentru schimbarea oamenilor fără caracter cu cei care au SPIRIT DE LUPTĂ", se arată pe Facebookul Asociaţiei Steliştilor 1947.

Lăcătuş, dispus să renunţe

De altfel, Marius Lăcătuş pare să fi înţeles că e principalul vinovat pentru încă un sezon ratat şi a dat de înţeles că se va da la o parte. El va rămâne, posibil, parte din proiect, dar foarte probabil dintr-o funcţie administrativă.

"Am reuşit să dominăm cât de cât jocul, dar nu ne-am creat ocazii clare de a marca. Pe acest fond, Carmen a înscris şi aşa s-a scris istoria meciului. E normal ca fanii să fie supăraţi, în condiţiile în care i-am dezamăgit al doilea an la rând. Ei au crezut în proiect, au stat aproape de noi tot timpul. Eu îmi asum eşecul, principalul vinovat când nu sunt rezultate e antrenorul. Important e ca această echipă să meargă înainte, cu sau fără mine. Nu e important ca eu să mai fiu antrenorul echipei, esenţial e să continue proiectul. Eu voi rămâne cu sufletul alături de această formaţie", a spus Lăcătuş, la microfonul Digi Sport.

Etichete: steaua , steaua suporteri , marius lacatus , lacatus sud steaua


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Doi soți români au fost arestați pentru viol în grup în Italia. Ce au descoperit polițiștii în telefonul femeii

Doi soți români au fost arestați în Catania, Italia, fiind acuzați de viol în grup și vătămare corporală, victima lor fiind o tânără din Republica Moldova. Bărbatul de 41 de ani și soția lui de 37 au fost reținuți după ce polițiștii au descoperit în telefonul femeii filmări cu agresiunile sexuale la care a fost supusă tânăra moldoveancă.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Femeia care și-a cumpărat un avion pentru a nu mai plăti mereu două locuri a intrat pe teren și internetul ”a explodat”

Angajata lui Gigi Becali de la FCSB nu s-a mai ferit și a spus totul: ”Era o povară”. Acum vede lucrurile diferit

FCSB revine în Ghencea! ”E semnat contractul cu CSA. Sper să nu se supere MM”

Exclusiv ”A semnat”. Dan Șucu și Victor Angelescu au rezolvat prima ”mutare” pentru sezonul următor

Cristi Chivu, în fața loviturii carierei! Ajax îi propune un contract pe 5 ani

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Ce a titrat L'Equipe, după înfrângerea PSG-ului cu Borussia Dortmund din semifinalele Champions League

Reacția lui Gianluigi Buffon, după ce Man și Mihăilă au promovat cu Parma în Serie A

Daniel Niculae, prima reacție după comunicatul lui Dan Șucu. Ce mesaj a postat

Video Cristiano Ronaldo, reușită candidată la golul anului. Comentatorii au fost în delir. ”Dublă” a lui CR7

Citeşte şi

Exclusiv Gâlcă abia a semnat cu Craiova, dar Lăcătuș nu are niciun dubiu! Poate pleca din Bănie: ”Sunt sigur de asta!”

Exclusiv Marius Lăcătuș a spus de ce ”Șumudică nu ar putea face acum pasul la Rapid”

PEROZElizabeth Hurley, irezistibilă într-o rochie minusculă din dantelă și latex. "Nu ieși așa în public pentru că o să provoci accidente"

FILM NOWPierce Brosnan, transformat total pentru cel mai nou film al său. Cum arată fostul James Bond, în imaginile surprinse pe platourile de la „Giant”

Ultrașii lui Dinamo, mesaj la ceas de seară, în fața stadionului, pentru Andrei Nicolescu: „Cu torțe ne mobilizează...” citeşte ştirea pe Prosport.ro

Ronnie O'Sullivan, eliminat! Surprize mari la Campionatul Mondial de snooker, n-a mai rămas niciun jucător din Top 10 citeşte ştirea pe ziare.com

Toți șoferii care au asta în mașină iau amendă 2.900 lei și permisul suspendat. Se confiscă pe loc citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Oana Radu susține că două luni a dormit pe unde a apucat, după divorț, din cauza fostului soț. "Mi-au dispărut lucruri personale"

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Oana Radu susține că două luni a dormit pe unde a apucat, după divorț, din cauza fostului soț. "Mi-au dispărut lucruri personale"

Digi World

Cum să fierbi ouăle de Paște fără să le spargi. Metoda simplă pe care trebuie să o încerci

Digi Animal World

Un motan degerat, lihnit de foame, a bătut la o fereastră. Ce s-a întâmplat apoi a uimit o lume întreagă