Hulk / Foto: Twitter Mynet Spor

Video Turcii ”au crezut” că s-a întors Gică Hagi pe teren, după ultimul gol înscris de brazilianul Hulk

articol scris de Digi Sport
25.06.2022, 10:14
  • SuperLiga: Petrolul - Botoșani, luni, 17:30, DGS 1

  • SuperLiga: Rapid - Universitatea Craiova, luni, 20:30, DGS 1

Brazilianul Hulk (35 de ani) a reușit să marcheze un gol superb, în urmă cu două seri, în Cupa Braziliei, iar turcii care au văzut reușita și-au amintit rapid de un gol marcat de Gheorghe Hagi în tricoul celor de la Galatasaray, în poarta celor de la AC Milan, în grupele Ligii Campionilor.

Atletico Mineiro s-a impus, joi dimineață, în fața celor de la Flamengo, scor 2-1, în optimile de finală ale Cupei Braziliei.

Hulk a reeditat golui lui Gică Hagi, marcat contra lui AC Milan!

În minutul 7 al partidei, Hulk a primit un balon în adâncime, portarul advers a ieșit la întâmpinare, iar fostul atacant de la Porto și Zenit a considerat că singura modalitate de a-l învinge este să înalțe balonul foarte sus, printr-un lob atipic.

Suporterii turci care au văzut golul lui Hulk ”au crezut” că s-a întors Gică Hagi pe teren. Fotbalistul român reușea să marcheze un gol asemănător contra celor de la AC Milan, pe 7 martie 2021, într-un succes al Galatei, la Istanbul, scor 2-0.

De asemenea, execuția seamănă foarte mult și cu cea reușită de Gică Hagi la EURO 2000, contra Italiei, care, din păcate, s-a oprit în bara porții lui Toldo.

Hulk, într-o zodie norocoasă după căsătoria cu nepoata fostei soții

Hulk traversează o perioadă foarte bună la Atletico Mineiro. A cucerit titlul, Cupa și Supercupa Braziliei în sezonul trecut, fiind desemnat cel mai valoros jucător al campionatului

Chiar dacă a ajuns la 35 de ani, atacantul arată o poftă de joc fantastică și pare să mai aibă multe lucruri frumoase de demonstrat pe terenul de joc, nu numai în afara lui.

Se părea, la un moment dat, că acesta nu va mai atinge niciodată nivelul bun arătat în anii precedenți, din cauza controverselor legate de viața sa personală.

Cu toate acestea, după ce și-a oficializat relația cu nepoata fostei soții, pe care a și cerut-o de nevastă, Hulk a redevin fotbalistul din perioada în care impresiona în Europa.

Givanildo Vieira Luis Fernando de Souza, cunoscut de toată lumea drept Hulk, a fost căsătorit timp de 12 ani cu Iran Angelo de Souza, cu care are 3 copii.

Cei doi s-au despărțit în vara lui 2019, iar apoi jucătorul de 34 de ani a început o relație cu Camila, nepoata preferată a fostei sale consoarte.

Galerie Foto

Etichete: gheorghe hagi , hulk , atletico mineiro , cupa braziliei


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Un italian și-a adunat toate lozurile necâștigătoare cumpărate de-a lungul vieții și a calculat câți bani a pierdut

Un italian din Brescia, care a colecționat toate lozurile necâștigătoare pe care le-a cumpărat de-a lungul vieții, a calculat câți bani a pierdut și vrea astfel să contribuie la creșterea gradului de conștientizare asupra pericolului pe care îl reprezintă dependența față de jocurile de noroc.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Exclusiv Cum a reacționat Ilie Dumitrescu după ce a aflat cine l-a umplut de sânge pe Mihai Stoica

Exclusiv Gata! Dan Petrescu s-a răzgândit

Video Cea mai în formă jucătoare din lume, un car de nervi în meciul cu Jaqueline Cristian: ”Vino aici! Mai mult respect”

”V-ați propus să mă luați la mișto?”. A aflat că FCSB a luat titlul și nu s-a abținut: ”Ca un cuțit în inimă”

Gigi Becali: ”Vine!”. A doua mutare a verii confirmată la FCSB

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

A auzit că-l vrea Gigi Becali la FCSB și i-a dublat salariul. ”Ar fi putut semna oriunde”

Foto Românul care s-a fotografiat cu Florentino Perez. ”Cel mai bun președinte din lume”

Ronaldo Nazario a luat o decizie radicală

Live Video&Text Petrolul - FC Botoșani 1-1, ACUM, Digi Sport 1. Irobiso a restabilit egalitatea după șapte minute

Citeşte şi

Gică Hagi și Gigi Becali, în cursă pentru același jucător! "Regele" a făcut anunțul în direct

Video Surpriză! Gheorghe Hagi nici nu vrea să audă: ce a spus despre ”bijuteria” de 76.000.000€ de la Constanța

PEROZAre 77 de ani, dar nu se sfiește să-și arate silueta în rochii mulate: „Sunt criticată zilnic pentru felul în care mă îmbrac”

FILM NOWSofia Vergara, selfie-uri doar în body-uri mulate, în oglinda din baie. "Cineva să-mi ridice fața de pe podea", i-a scris Nicole Scherzinger

Horațiu Moldovan dă din lac în puț! Atletico îl vinde pe Oblak, dar Simeone a luat decizia transferului unui alt gigant citeşte ştirea pe Prosport.ro

Neluțu Varga face anunțul mult așteptat: ”Petrescu se va ocupa de mâine ” citeşte ştirea pe ziare.com

Tunelurile și catacombele secrete de sub România: Există peste 500 de astfel de structuri, iar Ceaușescu voia să circule cu mașina pe sub București citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Mariah Carey, în cea mai scurtă rochie, pe tocuri, în Vegas. Artista a împlinit recent 55 de ani și e în formă maximă

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Mariah Carey, în cea mai scurtă rochie, pe tocuri, în Vegas. Artista a împlinit recent 55 de ani și e în formă maximă

Digi World

O fetiță de 10 ani a murit din cauza unei amibe mâncătoare de creier. Tragedia s-a întâmplat în vacanță, după o baie în piscină

Digi Animal World

Reacția unui elefant când este spălat cu furtunul. Cascadoriile animalului au devenit virale: „E adorabil!”