U Cluj şi PAOK Salonic joacă amicalul Centenarului

Video U Cluj - PAOK Salonic 0-5. Campioana Greciei se impune clar în amicalul Centenarului. A fost show la pauza meciului

12.07.2019, 23:00
  • BASCHET: Fenerbahce - Monaco, miercuri, 20:45, DGS 3

  • Champions League: Borussia Dortmund - PSG, miercuri, 22:00, DGS 1

U Cluj a sărbătorit centenarul clubului într-un meci de gală cu PAOK Salonic. Fără Răzvan Lucescu, plecat în Arabia Saudită la Al Hilal, campioana Greciei le-a stricat bucuria şepcilor roşii şi le-a administrat o adevărată corecţie.

Jucătorii antrenaţi de Cristian Dulca au primit gol încă din minutul 5. Pelkas a înscris spectaculos. Decarul elenilor nu s-a oprit şi a mai marcat o dată. Răspunsul lui U a venit prin veteranul Dorin Goga, dar şutul acestuia nu a fost cadrat. Un minut mai târziu, Augusto Douglas a mărit proporţiile scorului.

În repriza secundă, Takacs putea semna golul de onoare pentru ardeleni, dar tot PAOK a marcat. 0 la 4 a fost şi în meciul de inaugurare al Cluj Arena, cu ruşii de la Kuban Krasnodar. Numai că PAOK a înscris şi golul cinci.

U Cluj mai are trei săptămâni să se pregătească pentru startul ligii secunde. Cel mai încins sezon din eşalonul secund va fi transmis în direct de Digi Sport.

UPDATE Min. 90 Fluier final. U Cluj - PAOK Salonic 0-5

UPDATE Min. 80 Gaitanidis scapă spre poartă şi marchează pentru 5-0.

UPDATE Min.76. Omar El Khaddouri profită de o eroare a apărării adverse şi înscrie pentru 4-0.

UPDATE Min. 46 A început repriza secundă.

UPDATE Min.45 Se încheie prima repriză.

UPDATE Min.32 Douglas Augusto măreşte diferenţa cu un şut superb. 

UPDATE Min. 27 Akpom centrează pentru golul al doilea marcat de Pelkas. 

UPDATE Min.5 PAOK deschide scorul prin Pelkas.

UPDATE Min.1 A început partida.

Echipele de start:

U Cluj: Dur Bozoancă - Berci, Kay, Inacio, Telcean - Firmino, Florescu, Ceitil, Pirvulescu - Gavra, Goga

PAOK: Melissas - Giannoulis, Crespo, Varela, Matos - Biseswar, Douglas, Misic, Limnios - Akpom, Pelkas

A fost spectacol pe teren şi înainte de fluierul de început. Suporterii lui U Cluj au aplaudat o trupă de toboşari care a încălzit atmosfera.

Îmbrăcați în alb și negru, în teren pe teren au intrat formația de percuţie Barbarossa, care a dat tonul la show pe ritmurile cântecelor Universității.

Intrarea în teren a jucătorilor s-a făcut pe muzica fanfarei militare a Divizei 4 Infanterie Gemina, care a intonat și imnurile naționale ale României și Greciei.

A fost show şi la pauză, unde scena a fost acaparată de lasere şi jocuri de lumini.

Vezi aici imagini de la spectacolul din pauza meciului:

Se anunţă o seară de vis pe Cluj Arena. Înainte de a relua lupta pentru promovare, în direct la Digi Sport, "Şepcile Roşii" sărbătoresc centenarul clubului cu un amical de gală. PAOK Salonic, echipa cu care Răzvan Lucescu a scris istorie, vine pe Cluj Arena, iar fanii care vor umple stadionul vor avea parte şi de un spectacol de lumini şi lasere.

„Meciul cu PAOK va fi o sărbătoare, probabil cei mai nou veniți nu vor ști exact ce pot face fanii Universității Cluj, dar după câteva meciuri în care vom vedea atmosfera creată de suporteri vor simți ce înseamnă acest club. Sper că vor fi 25.000 de fani, precum a fost la meciul cu FC Hermannstadt de la baraj”, a declarat Cristi Dulca, tehnicianul clujenilor.

Oficialii şi fanii Universităţii Cluj au pregătit mai multe evenimente care vor marca Centenarul

Înainte de meci, microbiștii de toate vârstele pot participa la o competiție de street football, care va avea loc pe platoul din fața Cluj Arena, într-un spațiu special amenajat.

Partida aniversară va începe cu momente artistice unice. Intrarea pe stadion se va face începând cu ora 19.00, iar în deschiderea meciului spectatorii vor putea urmări prima coregrafie în care se vor sincroniza o trupă de percuție, o galerie de fotbal cu peste 3.000 de suporteri și un DJ, toți coordonați de un dirijor de muzică clasică. Îmbrăcați în alb și negru, în teren vor intra toboșarii renumitei formații Barbarossa, care vor ține ritmul pe cântecele Universității.

Intrarea în teren a jucătorilor se va face pe muzica fanfarei militare a Divizei 4 Infanterie Gemina, care va intona și imnurile naționale ale României și Greciei.

PAOK Salonic a câștigat anul acesta, după o așteptare de 34 de ani, campionatul din Grecia. Este a doua echipă din istoria fotbalului elen care reușește să încheie campionatul fără să înregistreze vreo înfrângere. Răzvan Lucescu, artizanul acestui succes, a plecat în Arabia Saudită la Al Hilal.

Partida este programată la ora 21.10 şi va fi transmisă în direct pe Digi Sport 1.

Etichete: u cluj , razvan lucescu , cristi dulca


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
O olandeză cu depresie va fi eutanasiată, pentru că „nu mai poate face față”. Are doar 28 de ani

O olandeză de 28 de ani, sănătoasă din punct de vedere fizic, a decis să fie eutanasiată, pentru că - spune ea - nu mai poate lupta cu depresia, autismul și cu tulburarea Borderline.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Angajata lui Gigi Becali de la FCSB nu s-a mai ferit și a spus totul: ”Era o povară”. Acum vede lucrurile diferit

Barcelona nu mai stă la discuții: îi reziliază contractul fotbalistului pe care a plătit 36.000.000€. Anunțul spaniolilor

Video&Foto Cum s-a comportat Dan Șucu la finalul meciului dintre Rapid și Universitatea Craiova

Au mers la teatru, dar comportamentul lor a fost inacceptabil! Spectatorii au cerut să fie dați afară: ”Erau chiar lângă noi”

FCSB revine în Ghencea! ”E semnat contractul cu CSA. Sper să nu se supere MM”

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Imediat după Bayern - Real Madrid, antrenorul a spus ”DA”! Contract până în 2027

Video Ce reacție a avut Florentino Perez, după golul de 2-2 marcat de Vinicius

”Situația este acum foarte clară”. Concluziile lui Thomas Tuchel, după Bayern - Real Madrid 2-2

Exclusiv Decizia luată de Rapid, după gestul făcut de Ermal Kasniqi la adresa lui Bogdan Lobonț

Citeşte şi

Reacția lui Răzvan Lucescu, după victoria ”nebună” cu AEK Atena

Dramatic: PAOK a reușit remontada împotriva liderului și a aprins lupta pentru titlu!

PEROZO tânără a creat isterie în mediul online după ce a dezvăluit de ce îi plac bărbații în vârstă: „Mă simt în siguranță”

FILM NOWFiicele lui Nicole Kidman, apariție rară pe covorul roșu alături de mama lor. Puștoaicele au atras toate privirile

Situație ”explozivă” la națională înainte de EURO 2024! Jucătorul român riscă să rateze turneul final din Germania citeşte ştirea pe Prosport.ro

Dramă pentru spanioli în miezul nopții. Ce a pățit Rafael Nadal la Madrid citeşte ştirea pe ziare.com

Toți șoferii care au asta în mașină iau amendă 2.900 lei și permisul suspendat. Se confiscă pe loc citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Lady Gaga, în fustă scurtă de tenis, la sport cu iubitul. Solista și Michael Polansky își trăiesc iubirea discret

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Lady Gaga, în fustă scurtă de tenis, la sport cu iubitul. Solista și Michael Polansky își trăiesc iubirea discret

Digi World

O fetiță de 10 ani a murit din cauza unei amibe mâncătoare de creier. Tragedia s-a întâmplat în vacanță, după o baie în piscină

Digi Animal World

Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”