Gareth Bale a primit ultimatum de la șefii Realului

Ultimatum pentru Bale, de la o legendă a Realului: "E ultima lui șansă, suntem toți supărați pe el"

06.02.2019, 16:36
  • BASCHET: Fenerbahce - Monaco, miercuri, 20:45, DGS 3

  • Champions League: Borussia Dortmund - PSG, miercuri, 22:00, DGS 1

Barcelona - Real Madrid | Primul El Clasico dintre cele trei programate în mai puţin de o lună se joacă ÎN DIRECT la Digi Sport 1, miercuri, de la ora 22:00, iar Gareth Bale ar putea evolua și el, după ce a fost mai mult accidentat în ultima perioadă.

De altfel, galezul adus cu aproape 100 de milioane de euro la Real are o mare problemă cu accidentările, iar acest aspect i-a scos din sărite pe oficialii madrilenilor. Ultima dintre leziuni a avut loc pe 27 ianuarie, când a și marcat în meciul cu Espanyol, câștigat de Real cu 4-2. Apoi a intrat în minutul 67 al partidei cu Girona, din Cupă, și a fost înlocuit în minutul 63 al jocului cu Alaves.

"Cineva trebuie să se apere, iar Lucas Vazquez știe cum să se retragă și să ajute. Pe partea stângă, Vinicius joacă bine, iar Bale are dificultăți. Dacă Solari îl va folosi pe Bale, e ultima șansă pe care o mai are. Suntem cu toții supărați pe el, Vinicius joacă mai bine pe Bernabeu", a apus directorul sportiv al madrilenilor, Predrag Mijatovic, pentru Cadena Ser.

Gareth Bale, fotbalistul "de sticlă"

Gareth Bale a ajuns la un număr incredibil de 22 de accidentări în cei 5 ani și jumătate de când joacă pe Santiago Bernabeu. Mijlocașul ofensiv galez a fost transferat în 2013, de la Tottenham, pentru o sumă cuprinsă între 90 și 101 milioane de euro.

Bale, ultimul care a oprit Barcelona să câștige Cupa Spaniei

Acum, Bale este pregătit să joace 90 de minute contra marii rivale, în semifinalele Cupei Regelui. Bale a înscris şi sezonul trecut, în campionat, pe terenul catalanilor. Galezul este ultimul care a împiedicat-o pe Barcelona să câştige Cupa Regelui.

Au trecut aproape 5 ani de la finala din sezonul 2013/14. La Valencia, pe Mestalla, Real Madrid s-a impus cu 2-1 în faţa grupării blaugrana şi cucerea trofeul pentru a 19-a oară. Pe 16 aprilie 2014, Bale a creat una dintre fazele antologice ale rivalităţii dintre Real Madrid şi FC Barcelona.

În minutul 85 al partidei, într-un moment în care se părea că finala se îndreaptă spre prelungiri, galezul a pornit într-o cursă dezlănţuită în banda stângă. Fotbalistul formaţiei blanco a dat mingea pe lângă Marc Bartra, iar fundaşul catalan l-a împins în afara terenului. Bale a reuşit să rămână pe picioare, şi-a ocolit efectiv adversarul, l-a depăşit în viteză (a sprintat cu 31 de km/h) şi a marcat printre picioarele lui Pinto.

Barcelona - Real Madrid | Primul El Clasico dintre cele trei programate în mai puţin de o lună se joacă ÎN DIRECT la Digi Sport 1, miercuri, de la ora 22:00

Etichete: gareth bale , bale real madrid , live video barcelona - real madrid , predrag mijatovic


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Doi soți români au fost arestați pentru viol în grup în Italia. Ce au descoperit polițiștii în telefonul femeii

Doi soți români au fost arestați în Catania, Italia, fiind acuzați de viol în grup și vătămare corporală, victima lor fiind o tânără din Republica Moldova. Bărbatul de 41 de ani și soția lui de 37 au fost reținuți după ce polițiștii au descoperit în telefonul femeii filmări cu agresiunile sexuale la care a fost supusă tânăra moldoveancă.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Angajata lui Gigi Becali de la FCSB nu s-a mai ferit și a spus totul: ”Era o povară”. Acum vede lucrurile diferit

Femeia care și-a cumpărat un avion pentru a nu mai plăti mereu două locuri a intrat pe teren și internetul ”a explodat”

FCSB revine în Ghencea! ”E semnat contractul cu CSA. Sper să nu se supere MM”

Exclusiv ”A semnat”. Dan Șucu și Victor Angelescu au rezolvat prima ”mutare” pentru sezonul următor

Cristi Chivu, în fața loviturii carierei! Ajax îi propune un contract pe 5 ani

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Live Video&Score Borussia Dortmund - PSG 1-0, ACUM, Digi Sport 1. Fullkurg a deschis scorul împotriva Parisului!

Reacția lui Gianluigi Buffon, după ce Man și Mihăilă au promovat cu Parma în Serie A

Video Cristiano Ronaldo, reușită candidată la golul anului. Comentatorii au fost în delir. ”Dublă” a lui CR7

Parma a promovat în Serie A, iar Dennis Man a avut doar două cuvinte de spus

Citeşte şi

Jude Bellingham poate scrie istorie la Real Madrid! La ce capitole îi este net superior lui David Beckham

Foto Neymar, pe urmele lui Bale! Ce a făcut, la câteva zile după ce s-a jucat poker la aniversarea fiicei sale

PEROZElizabeth Hurley, irezistibilă într-o rochie minusculă din dantelă și latex. "Nu ieși așa în public pentru că o să provoci accidente"

FILM NOWPierce Brosnan, transformat total pentru cel mai nou film al său. Cum arată fostul James Bond, în imaginile surprinse pe platourile de la „Giant”

Ultrașii lui Dinamo, mesaj la ceas de seară, în fața stadionului, pentru Andrei Nicolescu: „Cu torțe ne mobilizează...” citeşte ştirea pe Prosport.ro

Ronnie O'Sullivan, eliminat! Surprize mari la Campionatul Mondial de snooker, n-a mai rămas niciun jucător din Top 10 citeşte ştirea pe ziare.com

Toți șoferii care au asta în mașină iau amendă 2.900 lei și permisul suspendat. Se confiscă pe loc citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Oana Radu susține că două luni a dormit pe unde a apucat, după divorț, din cauza fostului soț. "Mi-au dispărut lucruri personale"

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Oana Radu susține că două luni a dormit pe unde a apucat, după divorț, din cauza fostului soț. "Mi-au dispărut lucruri personale"

Digi World

Cum să fierbi ouăle de Paște fără să le spargi. Metoda simplă pe care trebuie să o încerci

Digi Animal World

Un motan degerat, lihnit de foame, a bătut la o fereastră. Ce s-a întâmplat apoi a uimit o lume întreagă