Dennis Man, în meciul Parma - Inter / Foto: Profimedia

Video Exclusiv Va plăti Dennis Man daunele de 350.000 de euro cerute de Anamaria Prodan? Reacția fermă a lui Ilie Dumitrescu

articol scris de Digi Sport
07.04.2021, 23:11
  • SuperLiga: Petrolul - Botoșani, luni, 17:30, DGS 1

  • SuperLiga: Rapid - Universitatea Craiova, luni, 20:30, DGS 1

Anamaria Prodan s-a ținut de cuvânt și l-a dat în judecată pe Denis Man, însă suma cerută drept daune e considerată prea mare de Ilie Dumitrescu.

350.000 de euro ar trebui să-i plătească atacantul pentru că s-a transferat de la FCSB la Parma prin intermediul fraților Becali, și nu prin Anarmaria Prodan, care era impresarul lui.

Anamaria Prodan a depus acțiunea în instanță la data de 25 martie, la Tribunalul Ilfov.

Anamaria Prodan îi cere lui Dennis Man daune de 350.000 de euro. Ilie Dumitrescu: "Nu se face așa"

Ilie Dumitrescu: "Dreptatea poate fi de ambele părți, există aceste posibilități. Nu (n.r.: această problemă nu-i va influența evoluțiile). Acum nu știm contractul dintre părți."

Bogdan Mara: "Păi dacă Ana are în contractul pe care Man l-a semnat o clauză de o anumită sumă, ea poate să meargă pe civil, să îl dea în judecată și să câștige banii respectivi, pe care îi are în contract. Și nu cred acum că e o problemă pentru Man să plătească banii ăștia"

Ilie Dumitrescu: "Păi da, dar 350.000 ce înseamnă? Pe tot contractul de 3 ani al lui Man? Sau pe 5 ani, sau pe un an? Nu e, nu se face așa..."

Bogdan Mara: "Depinde ce a avut în contract. Din moment ce a avut în contract - și știu foarte bine că ea e cea care l-a adus de la Arad la FCSB, a avut grijă de el - e normal că, la un moment dat, să ai în contractul de transfer ceva ca să ai și tu anumite lucruri pe care să le câștigi în momentul în care jucătorul se transferă la un anumit nivel. Se vor descurca. Dacă ai un contract, trebuie respectat."

Ilie Dumitrescu: "Înțeleg că, atunci când ceri 350.000, probabil el are un milion și ceva pe an salariu, deci asta înseamnă nu știu ce procent pe an... Poate să câștige din 350.000, vreo 100 și ceva. Nu poate să dea tot contractul jucătorului."

Bogdan Mara: "Dacă ai rupt unilateral contractul, probabil ai o clauză cu o penalitate pe care trebuie să o achiți".

Dennis Man, cel mai scump jucător vândut din Liga 1

Dennis Man (22 de ani) a fost transferat de Parma, de la FCSB, în luna ianuarie 2021, pentru 13 milioane de euro, iar mutarea s-a realizat cu ajutorul lui Giovanni Becali, chiar dacă impresarul fotbalistului era Anamaria Prodan.

Gigi Becali, patronul de la FCSB, spunea la momentul respectiv că îi va oferi 100.000 de euro lui Prodan, o sumă infimă față de de valoarea comisionului pentru impresari.

Anamaria Prodan e convinsă că Dennis Man a fost obligat să semneze cu Giovanni Becali din cauza datoriei pe care o are la FCSB. Este vorba despre 85.000 de euro pe care fotbalistul i-a primit de la Gigi Becali ca să-și cumpere apartament, lucru dezvăluit de patronul bucureștenilor la Digi Sport.

Imediat după izbucnirea conflictului dintre agent și verii Becali, patronul de la FCSB anunța că va rupe orice legătură cu Anamaria Prodan, inclusiv că-i va forța pe jucătorii de la clubul său care sunt impresariați de soția lui Laurențiu Rghecampf să renunțe la contractele cu agentul.

La momentul realizării transferului, Prodan spunea că suma de 13 milioane anunțată de Gigi Becali este doar pe jumătate adevărată. FCSB ar fi primit, de fapt, 11 milioane de euro, restul de două urmând a fi încasați ca bonusuri, doar în anumite condiții.

Etichete: bogdan mara , gigi becali , anamaria prodan , ilie dumitrescu , dennis man


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Prinţul Paul al României a fost prins de poliţişti într-un resort din Malta. România va cere extrădarea acestuia

Prinţul Paul Phillipe al României, unul dintre fugarii celebri de la noi în țară, a fost prins în Malta. Potrivit surselor, era într-un resort, în vacanță, de unde ar fi fost ridicat de polițiști. Era fugit de aproape patru ani din România, unde este condamnat la 3 ani și 4 luni de închisoare.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Exclusiv Cum a reacționat Ilie Dumitrescu după ce a aflat cine l-a umplut de sânge pe Mihai Stoica

Foto Mihai Stoica, umplut de sânge la Arena Națională, după ce FCSB a câștigat titlul!

Exclusiv Semnează cu FCSB! Gigi Becali a dat ordinul la pauza meciului cu Farul: ”I-am dat telefon lui Meme. E cel mai bun”

Cum a numit-o Gică Hagi pe FCSB, după ce a câștigat titlul chiar după victoria cu Farul

Gabi Tamaș, gata să dea afară șase fotbaliști: ”Salariu mare și nu faci nimic”

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Au luat titlul cu FCSB și acum urmează să semneze contractele + Cine va pleca de la campioană

Exclusiv ”Dacă vine Gigi Becali cu un milion?”. Laszlo Dioszegi a dat răspunsul și și-a anunțat decizia finală

Transferul lui Florinel Coman e ”99% gata”

Exclusiv Helmut Duckadam s-a convins: capitolul la care a excelat FCSB, noua campioană a României

Citeşte şi

Jackpot! Câte milioane de euro primește FCSB de la UEFA, dacă se califică în Champions League

Replica surprinzătoare a lui Ioan Varga pentru Gigi Becali, după ce FCSB a câștigat titlul

PEROZAmal Clooney, într-o rochie mini de peste 20.000 de dolari. Avocata și-a arătat picioarele perfecte la o cină în New York

FILM NOWCum arată Tia Carrere la peste 20 de ani de la serialul "Vânătoarea de comori". Într-o rochie scurtă și decoltată, la 57 de ani, actrița pare că a făcut un pact cu timpul

Gigi Becali a anunțat primul transfer al verii pentru Champions League! Semnează cu FCSB: ”Am vorbit cu el” citeşte ştirea pe Prosport.ro

FCSB e campioana României după 9 ani! Meciul decisiv, contra lui Gică Hagi citeşte ştirea pe ziare.com

Omul de la care vine expresia "Să moară Cibilan!". Ultimul haiduc al Bucureștilor, de la întors banii cu lopata la o baracă în sărăcie lucie citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Kanye West, din nou în centrul atenției. Reacții după ce rapperul i-a făcut un „compliment” deplasat Biancăi Censori

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Kanye West, din nou în centrul atenției. Reacții după ce rapperul i-a făcut un „compliment” deplasat Biancăi Censori

Digi World

O fetiță de 10 ani a murit din cauza unei amibe mâncătoare de creier. Tragedia s-a întâmplat în vacanță, după o baie în piscină

Digi Animal World

Reacția unui câine atunci când își vede stăpânii sărutându-se. Imaginile sunt virale: ”Când realizezi că ești a cincea roată la căruță”