Exclusiv Veste bună pentru Lăcătuș! Ce a spus Pancu, înainte de Steaua - Rapid

07.04.2018, 22:05
  • BASCHET: Fenerbahce - Monaco, miercuri, 20:45, DGS 3

  • Champions League: Borussia Dortmund - PSG, miercuri, 22:00, DGS 1

Steaua - Rapid, derby-ul Ligii 4, regiunea București, care se va juca sâmbătă, 14 aprilie, de la ora 19:45, pe Arena Națională, ÎN DIRECT la Digi Sport 1, are șanse să nu-l aibă în teren pe Daniel Pancu (40 de ani). Jucătorul, care este și director sportiv la gruparea vișinie, nu se simte bine din punct de vedere medical și este sceptic că va putea evolua în meciul ce contează pentru etapa a 23-a.

”Sunt șanse mici ca eu să joc contra Stelei, sâmbătă seară. Sigur, mai este o restanță pe care noi o vom bifa marți, după acele zile cu zăpadă când nu s-a putut juca, dar atunci nu voi evolua sigur. Dacă voi fi bine fizic până sâmbătă, atunci voi intra măcar câteva minute”, a spus, enigmatic, Pancu, în cadrul emisiunii ”Digi Sport Special”.

Vedeta grupării din Giulești spune că nu meciul de sâmbătă este cel mai important pentru echipa sa. ”Nu acesta contează. Cel mai important meci este cel din play-off”, a mai spus Pancu, care s-a referit la faptul că atunci se va decide cu adevărat echipa care va promova în Liga 3. 

Partida CSA Steaua - Academia Rapid, derby-ul din Liga 4, va fi transmis ÎN DIRECT și ÎN EXCLUSIVITATE de Digi Sport 1, sâmbătă, 14 aprilie, de la ora 19:45, şi în format LIVE VIDEO&TEXT, pe digisport.ro.

CSA Steaua şi Academia Rapid au câştigat partidele disputate în Liga a 4-a, fix înaintea meciului direct, care se va disputa pe 14 aprilie, ora 19:45, în direct la Digi Sport 1. Roş-albaştrii s-au impus cu scorul de 1-0, în deplasare, în faţa formaţiei Tricolorul, prin golul marcat de Alin Predescu, în minutul 24.

Dacă CSA Steaua a câştigat greu, Academia Rapid a făcut show pe Giuleşti în faţa grupării Comprest GIM. Alb-vişiniii s-au impus cu scorul de 3-0, graţiei reuşitelor lui Cătălin Bărbălău (min. 28), Alexandru Burlacu (min. 41) şi Marian Vlada (min. 78).

Înaintea partidei directe, Academia Rapid este lider, cu 53 de puncte din 20 de meciuri. CSA Steaua se află pe poziţia secundă, cu 51 de puncte, dar cu un meci mai puţin disputat.

Etichete: steaua , rapid , pancu , lacatus , liga 4


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
O olandeză cu depresie va fi eutanasiată, pentru că „nu mai poate face față”. Are doar 28 de ani

O olandeză de 28 de ani, sănătoasă din punct de vedere fizic, a decis să fie eutanasiată, pentru că - spune ea - nu mai poate lupta cu depresia, autismul și cu tulburarea Borderline.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Angajata lui Gigi Becali de la FCSB nu s-a mai ferit și a spus totul: ”Era o povară”. Acum vede lucrurile diferit

Video&Foto Cum s-a comportat Dan Șucu la finalul meciului dintre Rapid și Universitatea Craiova

Au mers la teatru, dar comportamentul lor a fost inacceptabil! Spectatorii au cerut să fie dați afară: ”Erau chiar lângă noi”

FCSB revine în Ghencea! ”E semnat contractul cu CSA. Sper să nu se supere MM”

Exclusiv ”A semnat”. Dan Șucu și Victor Angelescu au rezolvat prima ”mutare” pentru sezonul următor

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Victor Pițurcă a auzit că FCSB vrea să joace în Ghecea și i-a dat replica lui Gigi Becali

E gata! Standard a acceptat oferta pentru Denis Drăguș: câți bani încasează

Imediat după Bayern - Real Madrid, antrenorul a spus ”DA”! Contract până în 2027

Compagno a plecat de la FCSB, dar vrea un tricou de campion. ”Nu știu cum funcționează”

Citeşte şi

Exclusiv ”Îl doriți pe Mircea Lucescu la Rapid?”. Victor Angelescu a dat răspunsul imediat

Exclusiv Decizia luată de Rapid, după gestul făcut de Ermal Kasniqi la adresa lui Bogdan Lobonț

PEROZO tânără a creat isterie în mediul online după ce a dezvăluit de ce îi plac bărbații în vârstă: „Mă simt în siguranță”

FILM NOWFiicele lui Nicole Kidman, apariție rară pe covorul roșu alături de mama lor. Puștoaicele au atras toate privirile

Situație ”explozivă” la națională înainte de EURO 2024! Jucătorul român riscă să rateze turneul final din Germania citeşte ştirea pe Prosport.ro

Dramă pentru spanioli în miezul nopții. Ce a pățit Rafael Nadal la Madrid citeşte ştirea pe ziare.com

Toți șoferii care au asta în mașină iau amendă 2.900 lei și permisul suspendat. Se confiscă pe loc citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM CRBL, declarații neașteptate după divorțul de Elena: „E bine ca bărbat singur!” În ce relații au rămas după separare

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

CRBL, declarații neașteptate după divorțul de Elena: „E bine ca bărbat singur!” În ce relații au rămas după separare

Digi World

Somelierul maratonist. Un bărbat a testat 25 de soiuri de vin în timp ce a alergat maratonul din Londra

Digi Animal World

Momentul emoționant când un bivol salvează o broască țestoasă răsturnată: „Am plâns”