Fotbaliștii de la CSA Steaua, la primul antrenament din 2020 / Foto: captură SteauaTV

Veste uriașă pentru Steaua, dacă se vor suspenda Ligile 4 și 5: roș-albaștrii, direct la barajul de promovare!

05.04.2020, 16:30
  • SuperLiga: Poli Iași - UTA, duminică, 18:15, DGS 1

  • SuperLiga: CFR Cluj - Sepsi, duminică, 21:00, DGS 1

Anton Ciprian, președintele AJF Suceava, a anunțat decizia de suspendare a Ligilor 4 și 5, luându-se în considerare clasamentul actual drept unul final.

În aceste condiții, CSA Steaua poate ajunge direct la barajul de promovare în Liga 3, bineînțeles dacă și cei de la AMFB vor fi de acord cu această propunere.

"Cred că e cea mai bună decizie în momentul de față pentru tot ce înseamnă sport. Ieri, după ce am luat decizia, am fost sunat de mai mulți colegi, și, mai devreme sau mai târziu, așa se va întâmpla peste tot. Datele de finalitate ale competițiilor nu vor putea fi respectate. Am mai avea 11 etape, care într-o lună jumătate sunt dificil de încheiat.

La nivel de copii, toate echipele vor primi medalii și diplome, iar campionatul următor va începe când ne vor da voie autoritățile, exact cu aceleași echipe.

Eu am analizat de ce nu s-ar putea finaliza, pentru că foarte multe persoane care activează la nivel amator au alte meserii de bază. Sunt jucători amatori care au job-uri, nu îi pot băga să joace în timpul săptămânii.

Turul campionatului îl terminăm la începutul lui noiembrie, iar returul îl reluăm în martie, aprilie, din cauza condițiilor meteorologice. Ne e dificil să comprimăm etapele, apoi să începem repede un nou campionat și financiar este imposibil, nu sunt sume mari de bani în fotbalul amator, nu putem cere bani în momentul ăsta, dată fiind situația", a declarat Anton Ciprian la PRO X.

În acest moment, după 18 etape disputate, CSA Steaua se află peprimul loc în Liga 4, regiunea București,  cu 54 de puncte, la 7 puncte distanță de locul 2.

În aceste condiții, gruparea din Ghencea poate ajunge direct la ”barajul” de promovare.

Cu cine se poate lupta Steaua pentru promovarea în Liga 3. S-au tras la sorți duelurile pentru baraj

Dacă va câștiga Liga 4 pe București, Steaua se va duela cu campioana din județul Giurgiu pentru un loc în al treilea eșalon valoric.

În sezonul în care a promovat în Liga 3, Rapid s-a duelat tot cu campioana județului Giurgiu la baraj. Giuleștenii au trecut atunci de AFC Singureni.

 

Cele 41 de județe plus Municipiul București au fost împărțite în 7 regiuni. În urma tragerii la sorți au rezultat următoarele confruntări:

  • Regiunea 1: Vaslui – Bacău; Botoșani – Suceava; Neamț – Iași
  • Regiunea 2: Sălaj – Bihor; Maramureș – Bistrița-Năsăud; Cluj – Satu Mare
  • Regiunea 3: Sibiu – Harghita; Alba – Brașov; Mureș – Covasna
  • Regiunea 4: Timiș – Mehedinți; Arad – Caraș-Severin; Gorj – Hunedoara
  • Regiunea 5: Dolj – Olt; Teleorman – Argeș; Vâlcea – Dâmbovița
  • Regiunea 6: Prahova – Călărași; Giurgiu – București; Ilfov – Ialomița
  • Regiunea 7: Tulcea – Constanța; Vrancea – Galați; Buzău – Brăila

S-au tras la sorți duelurile pentru barajul de promovare în Liga 3, ediția 2020-2021

Jocurile se desfăşoară în sistem eliminatoriu, tur – retur, pe terenul fiecărei echipe. Pentru promovarea în Liga 3, datele de disputare sunt: 13 iunie 2020, ora 18:00, turul, și 20 iunie 2020, ora 17:30, returul.

Au dreptul să participe la jocurile de baraj numai echipele aparţinând structurilor sportive cu personalitate juridică.

Asociaţiile judeţene de fotbal, respectiv AMFB, sunt obligate să comunice către Departamentul Competiţii al FRF, în scris, până la data de 8 iunie 2020, echipele calificate pentru a participa la jocurile de baraj şi să transmită copia Certificatului de Identitate Sportivă al acestora eliberat de Ministerul Tineretului şi Sportului.

Dreptul de participare la jocul de baraj îl deține structura sportivă clasată la finalul Campionatului Ligii a IV-a pe locul I în fiecare județ sau în Municipiul București. În situația în care structura sportivă respectivă nu îndeplinește condițiile de participare la jocurile de baraj (nu deține personalitate juridică și/sau Certificat de Identitate Sportivă eliberat de MTS), jocurile de baraj nu se vor disputa, urmând ca echipa adversă, dacă îndeplineşte condițiile de participare, să fie declarată câștigătoare.

Etichete: csa steaua , baraj promovare , csa steaua liga 4 , csa steaua baraj promovare


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
„Putin nu a ordonat uciderea lui Navalnîi”. Răsturnare de situație în cazul morții disidentului rus

Agenţiile de informaţii americane au stabilit că preşedintele rus, Vladimir Putin, probabil nu a ordonat uciderea politicianului de opoziţie Alexei Navalnîi într-o tabără de prizonieri din Arctica în februarie, a relatat sâmbătă Wall Street Journal, transmite Reuters.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

S-a aflat de ce Parma l-a exclus din lot pe Dennis Man! Anunțul făcut în Italia

Dennis Man, OUT din lotul Parmei. Ce se întâmplă cu internaționalul român în Italia

Promovare! Vor juca din nou în prima ligă, la 8 ani de când au marcat întreaga lume a fotbalului

Foto Mihai Stoica, umplut de sânge la Arena Națională, după ce FCSB a câștigat titlul!

Video FCSB este noua campioană a României! Titlul, asigurat matematic după 2-1 cu Farul

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Cum a numit-o Gică Hagi pe FCSB, după ce a câștigat titlul chiar după victoria cu Farul

Foto Mesajul controversat publicat de FCSB, după câștigarea titlului

Mihai Stoica a spus ce urmează pentru FCSB, după ce a devenit campioană

Reacția lui Florinel Coman, după ce FCSB și-a adjudecat titlul la meciul cu Farul

Citeşte şi

Exclusiv Reacție neașteptată la adresa CSA Steaua și a lui Adi Popa: ”După ce l-ai dat afară, îl aduci la 35 de ani?”

Exclusiv A venit răspunsul CNA, după sesizarea în care s-a cerut interzicerea alăturării numelui ”București” denumirii CSA Steaua

PEROZAvea tot viitorul în față, dar a paralizat de la o supă. În 24 de ore, viața unei tinere de 23 de ani s-a transformat într-un calvar

FILM NOWMichael Douglas sfidează trecerea timpului. Cum reușește actorul să arate atât de bine la aproape 80 de ani: „Arată cu 20 de ani mai tânăr”

Lista tuturor adversarelor pe care FCSB le va întâlni în preliminariile Ligii Campionilor, tur cu tur! citeşte ştirea pe Prosport.ro

FCSB e campioana României după 9 ani! Meciul decisiv, contra lui Gică Hagi citeşte ştirea pe ziare.com

Omul de la care vine expresia "Să moară Cibilan!". Ultimul haiduc al Bucureștilor, de la întors banii cu lopata la o baracă în sărăcie lucie citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Reacția Biancăi, dansatoarea lui Dorian Popa, după ce a fost acuzată că l-a despărțit pe artist de Babs: „În ce filme sunteți?”

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Reacția Biancăi, dansatoarea lui Dorian Popa, după ce a fost acuzată că l-a despărțit pe artist de Babs: „În ce filme sunteți?”

Digi World

O fetiță de 10 ani a murit din cauza unei amibe mâncătoare de creier. Tragedia s-a întâmplat în vacanță, după o baie în piscină

Digi Animal World

Reacția unui câine atunci când își vede stăpânii sărutându-se. Imaginile sunt virale: ”Când realizezi că ești a cincea roată la căruță”