Logo FC Barcelona / Foto: Profimedia

Vestea primită de Barcelona din Premier League: 80 de milioane de euro

articol scris de Digi Sport
17.07.2023, 09:54
  • Baraj SuperLigă: Botoșani - Mioveni, vineri, 20:00, DGS 1

  • Media: Digi Sport Special, vineri, 22:00, DGS 1

Barcelona vrea să dea o nouă lovitură pe piața transferurilor și să aducă în această perioadă de mercato un nou fotbalist de la Manchester City.

Ilkay Gundogan (32 de ani) a ajuns deja la Barcelona, în această vară, după ce și-a încheiat angajamentul cu cei de la Manchester City.

Prețul stabilit de Manchester City pentru fotbalistul dorit de Barcelona

Bernardo Silva (28 de ani) este fotbalistul pe care Xavi Hernandez (43 de ani), antrenorul Barcelonei, și-l dorește sub comanda sa.

Dacă pe Ilkay Gundogan l-au adus gratis, pentru aducerea lui Bernardo Silva, cei de la Barcelona au o misiune aproape imposibilă.

Cei de la Manchester City vor în schimbul lui Bernanardo Silva nu mai puțin de 80 de milioane de euro, anunță jurnalistul Luis Rojo.

Bernardo Silva are un acord valabil până în 2025 cu Manchester City, alături de care a cucerit Liga Campionilor, campionatul şi Cupa Angliei în sezonul precedent.

Suma de transfer cerută de Manchester City pentru transferul lui Bernardo Silva pare una greu de achitat de gruparea blaugrana, în condițiile în care catalanii au în continuare probleme economice.

Bernardo Silva vrea să meargă la Barcelona

Aflat din vara anului 2017 la Manchester City, Bernardo Silva a fost unul dintre oamenii de bază ai trupei conduse de Pep Guardiola. Din noul sezon însă, mijlocașul portughez vrea să înceapă o nouă provocare și planul său este să ajungă la Barcelona, anunță Mundo Deportivo. 

Alegerea sa este una clară, chiar dacă pe urmele sale au mai fost în ultimele săptămâni cluburi din Arabia Saudită, dar și PSG. 

Bernardo a reprezentat o țintă pentru Barcelona în fiecare dintre ultimele perioade de mercato, însă catalanii nu au reușit niciodată să-l transfere pe fotbalistul lui Manchester City.

Rămâne de văzut dacă în această vară, cei de la Barcelona vor ajunge, până la urmă, la un consens cu cei de la Manchester City.

Etichete: manchester city , barcelona , bernardo silva , bernardo silva barcelona


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Motivul tulburător pentru care bărbatul dispărut și găsit în viață după 27 de ani, la doar 100 de metri de casa lui, nu a cerut ajutor

Un tânăr care a fost răpit în urmă cu 27 de ani și a fost găsit acum, în viață, în beciul vecinului său, la doar 100 de metri de casă, nu a strigat după ajutor din cauza unui motiv tulburător, scrie presa algeriană.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Exclusiv Ilie Dumitrescu a văzut ipostaza cu ”pătrățelele” fotbaliștilor de la Corvinul și a reacționat: ”Vrei să-ți spun ceva?”

Presa din Grecia, tranșantă după ce PAOK-ul lui Lucescu a ajuns să aibă titlul la mâna ei: "La gunoi!"

Foto A "măcelărit" imnul în fața a 70.000 de oameni și a ajuns să fie batjocorit în întreaga țară: "Retrage-te!"

Ofertă de 1.3 milioane de euro pentru Louis Munteanu! Ce urmează pentru atacant

Dennis Man a solicitat 2.000.000€: clubul urgentează negocierile

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

”Am fost aproape în lac”. Ce a declarat Gabriel de Moura înaintea meciului de baraj cu Csikszereda

Decizia lui Carlo Ancelotti care i-a scindat pe fanii lui Real Madrid: ”Nu m-aș supăra dacă ar scuipa pe contract”

E gata! Răzvan Lucescu l-a "demis" pe Fatih Terim

Anunțul făcut de agentul lui Neil Lennon, antrenorul așteptat la Rapid

Citeşte şi

Lovitură de teatru la Barcelona: Xavi, ca și dat afară!

”Cum e să te bați doar pentru locul 2?” Răspunsul lui Xavi, după Almeria - Barcelona 0-2

PEROZO femeie și fiica ei au fost date afară dintr-un supermarket, din cauza felului în care erau îmbrăcate: „Mi s-a părut ridicol!”

FILM NOWCum arată Eva Green la 18 ani de când a fost fată Bond. A făcut furori în două apariții în aceeași zi la Cannes

Tatăl lui Luca Mihai, mărturie de impact: „Nu am mai spus asta, trei zile băiatul meu a fost între noi și alt Pământ!” citeşte ştirea pe Prosport.ro

WTA Roma: Sabalenka promite "răzbunare" în fața lui Swiatek. "Cu ajutorul vostru, o să o înving" citeşte ştirea pe ziare.com

Autorizațiile de construire pot fi anulate ușor, la ce trebuie să fii atent. Exemplul din București, valabil în toată România citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Antonia, într-o salopetă descheiată până la abdomen, "asortată" cu o atitudine de femme fatale. "Pur și simplu perfectă"

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Antonia, într-o salopetă descheiată până la abdomen, "asortată" cu o atitudine de femme fatale. "Pur și simplu perfectă"

Digi World

A dat peste o adevărată comoară într-o unitate de depozitare abandonată pe care a dat 410 $. Profitul e unul fabulos

Digi Animal World

Momentul când o veveriță însetată se ține după un turist pentru a primit o gură de apă: „E atât de neajutorată”