Luka Jovic și Zlatan Ibrahimovic / Foto: Getty Images

Viitorul lui Luka Jovic, în mâinile lui Zlatan Ibrahimovic! Anunțul venit din Italia

06.06.2020, 13:18
  • Baraj SuperLiga: Dinamo - Csikszereda, luni, 20:00, DGS 1

  • Serie A: Bologna - Juventus, luni, 21:45, DGS 2

Chiar dacă Luka Jovic (22 de ani) nu s-a ridicat la nivelul așteptărilor la Real Madrid, după ce a ajuns pe Santiago Bernabeu ca o mare speranță, AC Milan este foarte interesată de serviciile jucătorului sârb, potrivit presei din Italia.

Milanezii ar accepta și un împrumut, însă viitorul tânărului jucător depinde pe deplin de Zlatan Ibrahimovic. Conform Corriere dello Sport, echipa pregătită de Stefano Pioli așteaptă răspunsul starului suedez.

Fostul atacant al lui LA Galaxy este accidentat și încă nu știe dacă va continua la AC Milan și în sezonul viitor. Dacă răspunsul venit din partea suedezului va fi unul negativ, italienii îi vor face o ofertă lui Florentino Perez pentru Jovic.

Accidentare stupidă suferită de Luka Jovic

Luka Jovic (22 de ani) a suferit o fractură la nivelul osului calcaneu de la piciorul drept, iar presa din Serbia a lansat o ipoteză șocantă legată de modul în care s-ar fi petrecut accidentarea.

Atacantul s-a întors în Serbia, unde a locuit în perioada 12 martie-4 mai. Tatăl lui Jovic a susținut că accidentarea a survenit în timpul unui antrenament efectuat acasă, iar alte surse au spus că problemele au apărut la revenirea în Madrid.

Totuși, sursele jurnaliștilor sârbi de la Kurir spun cu totul altceva. Jovic s-ar fi urcat pe unul dintre zidurile casei din Belgrad, de unde ar fi căzut. Lovitura îi putea fi fatală, susține cel care a făcut declarațiile.

"A fost o accidentare foarte serioasă, abia a supraviețuit! A căzut de pe un zid, nici nu știu cum să vă explic. Nu știu cum a reușit să facă asta. Practic, totul a fost un accident", a declarat o sursă apropiată familiei lui Jovic, pentru Kurir.

Doctorul madrilen Jose Gonzalez, specialist în medicină sportivă, a confirmat că o accidentare atât de gravă nu putea apărea decât în cazul unei căzături de la o înălțime foarte mare.

"Osul fracturat al lui Jovic susține întreaga greutate a corpului și este destul de rezistent. În majoritatea cazurilor, fractura apare în urma unor lovituri foarte puternice sau în urma unor căzături de la înălțimi considerabile.

Recuperarea se face prin odihnă și fizioterapie. Dacă acest lucru va merge conform planului, abia atunci se va stabili cât va lipsi", a spus Gonzalez, conform sursei citate.

Zlatan Ibrahimovic nu pare dispus să rămână la AC Milan 

Deși accidentarea pe are Ibra a suferit-o la unul dintre antrenamentele lui AC Milan nu pare atât de serioasă, atacantul pare decis să plece de la Milano la finalul actualului sezon. Atacantul s-a întors la clubul de pe San Siro în această vară, iar înțelegerea sa expiră pe 30 iunie, existând și posibilitatea de prelungire pe încă un an.

Totuși, Sinisa Mihajlovic a anunțat că Ibrahimovic ar fi tentat să meargă la Bologna, club cu care fotbalistul a fost în trative și înainte de sosirea la AC Milan.

"Zlatan m-a sunat acum câteva zile. Rămâne de văzut ce va decide să facă la vară. Este sigur faptul că nu va mai rămâne la Milan.

Acum trebuie să vedem dacă ni se va alătura nouă sau se va întoarce în Suedia", spunea Mihajlovic pentru presa din țara natală, citat de Football Italia.

Echipa din Suedia la care face referire tehnicianul pare a fi Hammarby, acolo unde Zlatan este investitor și alături de care s-a și antrenat în perioada izolării.

Relația bună dintre Mihajlovic și Ibrahimovic ar putea fi decisivă în alegerea fotbalistului, după cum anunță antrenorul: "Ibra mă tratează diferit, ascultă ce zic și e atent la cum se comportă. Asta pentru că oamenii periculoși se recunosc între ei".

Etichete: real madrid , ac milan , ibrahimovic , luka jovic , jovic , zlatana ibrahimovic


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Starea președintelui iranian Raisi e „incertă” după ce elicopterul în care se afla s-a prăbușit. TV iraniană difuzează „rugăciuni”

Un elicopter care îl transporta pe președintele iranian Ebrahim Raisi „a aterizat forțat” duminică, informează presa iraniană preluată de Reuters. Căutări intense sunt în desfăşurare duminică seara în nord-vestul Iranului pentru a găsi elicopterul implicat într-un accident şi la bordul căruia se aflau preşedintele Ebrahim Raisi şi ministrul de externe Hossein Amir-Abdollahian, în timp ce starea acestora încă nu este cunoscută şi televiziunea de stat de la Teheran a difuzat rugăciuni, transmit agenţiile internaţionale de presă.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Oficial Simona Halep, OUT! Fostul lider mondial a luat decizia

Foto "Dezgustător". Ce a făcut Tyson Fury, după ce a pierdut "Lupta Secolului" în fața lui Oleksandr Usyk

S-a supărat și nu mai semnează prelungirea cu Real Madrid! I-au promis un salariu uriaș și i-au garantat locul de titular

Ce nebunie: cea mai titrată echipă din Europa vrea un jucător din SuperLigă! Prețul: 8.000.000 €

Foto Cristiano Ronaldo s-a dus la ”bătaia greilor”, dar nu se aștepta la așa ceva. Ce a pățit după ce a intrat în sală

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Răzvan Lucescu, unic în istoria de 98 de ani a lui PAOK! Cui i-a dedicat titlul: ”Boss, e pentru tine”

OUT de la FCSB după eșecul cu Rapid! Gigi Becali: ”Poate găsește să se ducă undeva”. Alți doi jucători vor fi împrumutați

Video Gestul cu care Drăgușin a devenit favoritul fanilor lui Tottenham: ”Le-a arătat jucătorilor de la Spurs cum se face”

Dramatic! Echipa retrogradată s-a decis după al cincilea criteriu de departajare

Citeşte şi

Lovitură primită de Real și Barcelona! Chelsea a transferat un tânăr de 17 ani, pentru 65.000.000€: ”Here we go!”

Cum a fost numit Florentino Perez de agentul lui Modric, după ce a luat decizia în cazul croatului

PEROZUn bărbat și-a părăsit iubita după o excursie cu cortul: „Nu o voi ierta niciodată pentru ceea ce a făcut”

FILM NOWRegizorul "Mad Max", adevărul despre tensiunile dintre Charlize Theron și Tom Hardy: "Doi actori foarte diferiți"

Surpriză uriașă în lotul României la EURO 2024! Ce atacant le-a luat fața lui Louis Munteanu și Florin Tănase citeşte ştirea pe Prosport.ro

Fantastic ce a reușit Răzvan Lucescu, care e din nou campion în Grecia. Ultima etapă a fost dramatică citeşte ştirea pe ziare.com

Doliu în sportul din România! A murit un mare campion, Sorin Pop avea 56 de ani citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Lili Sandu, superbă în costum de baie, în vacanță în Abu Dhabi. Cele din două piese o pun în valoare cel mai bine

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Lili Sandu, superbă în costum de baie, în vacanță în Abu Dhabi. Cele din două piese o pun în valoare cel mai bine

Digi World

De câte ori purtați o pijama înainte de a o pune în coșul de rufe? Cât de des ar trebui să spălăm hainele cu care dormim

Digi Animal World

Modul inedit prin care se relaxează un porcușor de Guineea. Adoră ca stăpâna lui să-i cânte la pian