Zinedine Zidane / Foto: Profimedia

"Zidane va conduce revoluția!" Răsturnare de situație: "Negocierile încep AZI!"

articol scris de Digi Sport
28.02.2024, 11:50
  • Champions League: Real Madrid - Bayern, miercuri, 22:00, DGS 1

  • Media: Liga Digisport, joi, 15:30, DGS 1

Zinedine Zidane (51 de ani) este gata să revină în antrenorat, după 3 ani în care a stat departe de fotbal.

Răsturnare de situație: Zinedine Zidane a "deschis ușa" pentru negocieri

Liber de contract din vara anului 2021, după plecarea de la Real Madrid, ”Zizou” a primit numeroase oferte în toată această perioadă, însă antrenorul francez a preferat să le refuze pe toate.

Presa internațională a scris recent despre interesul lui Bayern Munchen pentru antrenorul francez, în condițiile în care bavarezii au anunțat deja că se vor despărți de Thomas Tuchel, la finalul sezonului.

Manchester United a intrat și ea în cursa pentru semnătura lui Zinedine Zidane, iar presa din Anglia scrie că "este visul lui Jim Ratcliffe" să-l vadă pe francez pe Old Trafford.

Juventus și PSG sunt alte două echipe interesate de serviciile tehnicianului care a câștigat 3 trofee UEFA Champions League consecutiv cu Real Madrid.

Dacă în trecut a exclus să o preia pe Manchester United, din cauza faptului că nu cunoaște bine limba engleză, Zinedine Zidane a "deschis acum ușa" pentru negocieri, scrie presa din Anglia.

Jurnaliștii de la The Standard scriu că Jim Ratcliffe este "disperat să-l aducă pe Zidane la Manchester United".

"Discuțiile pentru atingerea acestui obiectiv vor demara, începând de azi. Ratcliffe speră să-l readucă pe Zidane în joc prin desemnarea lui ca și conducător al revoluției de la United", scrie sursa citată.

Campionul mondial din 1998 a antrenat în două perioade Real Madrid (2016-2018, 2019-2021), cu care a câştigat trei trofee în Liga Campionilor, câte două în La Liga, în Cupa Mondială a Cluburilor şi în Supercupa Europei, printre altele.

Zinedine Zidane a refuzat naționala Algeriei

Zinedine Zidane, fostul antrenor al lui Real Madrid, a refuzat să preia postul de selecţioner al Algeriei, care i-a fost oferit de Federaţia din această ţară, anunţă presa sportivă franceză şi algeriană.

Conform L'Equipe, preşedintele Federaţiei Algeriene de Fotbal (FAF), Walid Sadi, l-a contactat pe ''Zizou'' pentru a-i propune să-i succeadă în postul de selecţioner lui Djamel Belmadi, demis după eliminarea prematură a "Vulpilor deşertului" de la Cupa Africii pe Naţiuni.

Fostul internaţional francez a refuzat oferta, dar a ținut să sublienieze, însă, că "este flatat de interesul arătat de ţara părinţilor săi", potrivit sursei citate.

Zinedine Zidane nu a mai antrenat din mai 2021, când s-a despărţit pentru a doua oară de Real Madrid, club cu care a câştigat de trei ori consecutiv Liga Campionilor, în 2016, 2017 şi 2018.

Francezul a mai refuzat anterior ofertele de a deveni selecţionerul Braziliei sau Statelor Unite, în condiţiile în care nu a ascuns niciodată că prioritatea sa o reprezintă naţionala Franţei, subliniază L'Equipe.

Zinedine Zidane, de nerecunoscut! Cum a apărut pe stradă

Galerie Foto

Zinedine Zidane (51 de ani) continuă să rămână în afara fotbalului, deși a declarat la începutul anului că vrea să revină în antrenorat

De atunci, Zizou a primit mai multe oferte, însă nu se grăbește și încă așteaptă propunerea potrivită. Fostul mijlocaș se bucură din plin de timpul liber și s-a pozat recent pe străzile Franței, dar nu oricum, ci cu un look inedit. 

Zidane a postat o fotografie pe Instagram, în care apare cu barbă, ochelari de vedere și bască. Dacă barbă a mai purtat în perioada în care a antrenat-o pe Real Madrid, cele două accesorii sunt ceva neobișnuit pentru Zizou. 

De altfel, nu este pentru prima dată când Zidane apelează la astfel de trucuri pentru a nu fi recunoscut în public. În plină pandemie, francezul s-a plimbat nestingherit pe stradă alături de soția sa, întrucât fața îi era acoperită de ochelari de soare și mască, iar pe cap avea o șapcă.

Etichete: juventus , psg , manchester united , bayern munchen , zinedine zidane


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Anunț oficial despre starea lui Florin Piersic: „I s-au infectat sondele din inimă. Situaţia era a unui pacient cu septicemie”

Doctorul Horia Roşianu de la Institutul Inimii din Cluj Napoca a afirmat, miercuri, că actorul Florin Piersic avea septicemie atunci când s-a internat în unitatea medicală. Potrivit acestuia, trebuiau îndepărtate proteza de genunchi şi stimulatorul cardiac, care erau focare secundare de infecţie.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Împușcată mortal în plină stradă, la 21 de ani, alături de iubit! Autoritățile au făcut o descoperire care schimbă totul

”Cea mai frumoasă femeie din lume”, gata să spună totul despre Ilie Năstase: ”Nu mai pot să trăiesc în minciună. E dureros”

News Alert Primele declarații date de Mircea Lucescu la ieșirea de la întâlnirea cu Șucu și Copos

Dan Șucu a început negocierile! Lovitura pregătită în secret la Rapid: peste 300 de meciuri în Premier League!

Al-Khelaifi a răbufnit după eliminarea PSG-ului din semifinalele UEFA Champions League!

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Exclusiv ”Te-a sunat Dinamo?”. Claudiu Niculescu a început să râdă, dar apoi a transmis un mesaj clar

Ioan Ovidiu Sabău a semnat!

Gata, s-au epuizat biletele online! FCSB - CFR Cluj va spulbera recordul de asistență din SuperLigă

Foto Sute de mii de euro pentru un șervețel vechi de 24 de ani! Ce scrie pe el

Citeşte şi

Detaliul care o ”sperie” pe Bayern înaintea returului cu Real Madrid

Kylian Mbappe a spus-o pe față! Cine e marele vinovat pentru că PSG nu joacă finala Champions League

PEROZShakira, îndrăzneață într-o rochie albă tare decupată, la petrecerea de după Met Gala. A defilat ca pe podiumul de modă

FILM NOWA renunțat la rochia elegantă de la Met Gala pentru o fustă total transparentă, un maiou scurt și pantofi sport. Soția lui Matt Damon, mama a 4 copii, în formă maximă la 47 de ani

The Sun anunță că legendarul antrenor e la un pas să semneze cu Rapid! Lovitura lui Șucu a ajuns în ziarele din Anglia citeşte ştirea pe Prosport.ro

Cum a refuzat antrenorul care a promovat cu Gloria Buzău două oferte din prima ligă. Promovarea s-a jucat cu Marcel Ciolacu în tribună citeşte ştirea pe ziare.com

Singurul lanț de supermarketuri care îți dă un leu în loc de 50 de bani pe sticlele reciclate citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Doja Cat, ca ieșită din duș, direct la Met Gala 2024. A plecat din hotel în prosop, la eveniment a apărut într-un tricou ud

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Doja Cat, ca ieșită din duș, direct la Met Gala 2024. A plecat din hotel în prosop, la eveniment a apărut într-un tricou ud

Digi World

Un neurochirurg de 83 de ani, triatlonist pasionat, își împărtășește cele 4 principii pentru o viață lungă și sănătoasă. Până la 40 de ani de abia putea urca scările

Digi Animal World

Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”