Elena Arenas și Olivia Dunne / Foto: Instagram @elena_arenas01

Gimnasta ale cărei poze postate pe rețelele sociale "ar trebui interzise"

articol scris de Digi Sport
17.01.2023, 09:56
  • SuperLiga: Petrolul - Botoșani, luni, 17:30, DGS 1

  • SuperLiga: Rapid - Universitatea Craiova, luni, 20:30, DGS 1

Elena Arenas (21 de ani) și Olivia Dunne (20 de ani) sunt două gimnaste aflate în lumina reflectoarelor.

Elena Arenas vrea să calce pe urmele Oliviei Dunne

Galerie Foto

Tinerele sportive din SUA sunt mai mereu în centrul atenției, după ce au căpătat o și mai mare notorietate grație conturilor și imaginilor postate pe rețelele sociale.

Prima care a "dat lovitura" pe rețelele sociale a fost Olivia Dunne, iar acum buna sa prietenă vrea să-i calce pe urme, scriu jurnaliștii de la The US Sun.

Elena Arenas este vedeta echipei de gimnastică de la Louisiana State University și, recent, a început să o copieze pe prietena sa, Oliviua Dunne, care are deja peste 3 milioane de urmăritori pe Instagram.

"Gimnasta Elena Arenas, ale cărei poze 'ar trebui interzise' pe social media, o copiază pe Olivia dunne cu pozele minunate din camerele de hotel. Elena Arenas vrea coroana Oliviei Dunne și a fost recent comparată cu prietena ei.", scriu jurnaliștii de la The US Sun.

Elena Arenas (FOTO în galeria de mai sus) are "doar" 105.000 de urmăritori pe Instagram, însă vrea să-i calce rapid pe urme colegei ei de la Louisiana State University. Olivia Dunne (FOTO în galeria de mai jos), a depășit deja bariera de 3 milioane de "followers".

"Elena Arenas este la același colegiu ca și Olivia Dunne, influencer care a făcut senzație pe internet. Cele două sunt bune prietene și postează des poze împreună, atât din viața personală, cât și din competițiile la care participă. Dunne a devenit milionară la vârsta de 18 ani, iar acum are o avere de aproximativ 2,3 milioane de dolari.

Elena nu este însă foarte departe. Ea are 210.000 de urmăritori pe Tik Tok și peste 100.000 pe Instagram. Recent, Elena Arenas și-a copiat colega și a postat o poză din camera de hotel, în echipamentul celor de la LSU.", a mai scris sursa citată.

Fanii au reacționat imediat după ultimele poze postate de Elena Arenas. Un urmăritor i-a scris chiar un comentariu, în care i-a transmis gimnastei că pozele ei "ar trebui interzise", deoarece "sunt amețitoare".

"Mereu vei fi numărul 1", "Mai bună decât Livvy" sau "Tu ești regina de la bârnă" sunt alte comentarii primite de Elena Arenas.

FOTO Olivia Dunne, gimnasta cu peste 3 milioane de urmăritori pe Instagram

Galerie Foto

Etichete: olivia dunne , elena arenas


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Prinţul Paul al României a fost prins de poliţişti într-un resort din Malta. România va cere extrădarea acestuia

Prinţul Paul Phillipe al României, unul dintre fugarii celebri de la noi în țară, a fost prins în Malta. Potrivit surselor, era într-un resort, în vacanță, de unde ar fi fost ridicat de polițiști. Era fugit de aproape patru ani din România, unde este condamnat la 3 ani și 4 luni de închisoare.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Exclusiv Cum a reacționat Ilie Dumitrescu după ce a aflat cine l-a umplut de sânge pe Mihai Stoica

Foto Mihai Stoica, umplut de sânge la Arena Națională, după ce FCSB a câștigat titlul!

Exclusiv Semnează cu FCSB! Gigi Becali a dat ordinul la pauza meciului cu Farul: ”I-am dat telefon lui Meme. E cel mai bun”

Cum a numit-o Gică Hagi pe FCSB, după ce a câștigat titlul chiar după victoria cu Farul

Gabi Tamaș, gata să dea afară șase fotbaliști: ”Salariu mare și nu faci nimic”

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Au luat titlul cu FCSB și acum urmează să semneze contractele + Cine va pleca de la campioană

Exclusiv ”Dacă vine Gigi Becali cu un milion?”. Laszlo Dioszegi a dat răspunsul și și-a anunțat decizia finală

Transferul lui Florinel Coman e ”99% gata”

Exclusiv Helmut Duckadam s-a convins: capitolul la care a excelat FCSB, noua campioană a României

Citeşte şi

Gimnasta care a învins-o pe Nadia are un trecut groaznic. Antrenorul o obliga să întrețină relații sexuale de două ori pe zi

”Fără mâini”: un ”gimnast extraterestru a încălcat legile fizicii” și a devenit viral. Reacția sa, pe măsură

PEROZAmal Clooney, într-o rochie mini de peste 20.000 de dolari. Avocata și-a arătat picioarele perfecte la o cină în New York

FILM NOWCum arată Tia Carrere la peste 20 de ani de la serialul "Vânătoarea de comori". Într-o rochie scurtă și decoltată, la 57 de ani, actrița pare că a făcut un pact cu timpul

Gigi Becali a anunțat primul transfer al verii pentru Champions League! Semnează cu FCSB: ”Am vorbit cu el” citeşte ştirea pe Prosport.ro

FCSB e campioana României după 9 ani! Meciul decisiv, contra lui Gică Hagi citeşte ştirea pe ziare.com

Omul de la care vine expresia "Să moară Cibilan!". Ultimul haiduc al Bucureștilor, de la întors banii cu lopata la o baracă în sărăcie lucie citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Kanye West, din nou în centrul atenției. Reacții după ce rapperul i-a făcut un „compliment” deplasat Biancăi Censori

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Kanye West, din nou în centrul atenției. Reacții după ce rapperul i-a făcut un „compliment” deplasat Biancăi Censori

Digi World

O fetiță de 10 ani a murit din cauza unei amibe mâncătoare de creier. Tragedia s-a întâmplat în vacanță, după o baie în piscină

Digi Animal World

Reacția unui câine atunci când își vede stăpânii sărutându-se. Imaginile sunt virale: ”Când realizezi că ești a cincea roată la căruță”