Larisa Iordache în uniforma de poliţist / Foto: Facebook @Larisa Iodache

Galerie Foto Larisa, de la jignirile aduse de români după ce a îmbrăcat haina de poliţist, la cea mai titrată gimnastă

articol scris de Digi Sport
21.12.2020, 09:41
  • SuperLiga: Hermannstadt - Poli Iași, luni, 15:00, DGS 1

  • SuperLiga: Universitatea Craiova - FCSB, luni, 21:00, DGS 1

Larisa Iordache, 24 de ani, a devenit la Istanbul gimnasta română cu cele mai multe medalii cucerite la Campionatele Europene.

O satisfacţie imensă pentru o sportivă care a fost nevoită să se lupte inclusiv cu răutăţile multor români.

Larisa Iordache, între jignirile primite şi o performanţă imensă

Larisa a fost considerată de la început o gimnastă de excepţie. A obţinut rezultate mari, care ar fi fost şi mai importante dacă accidentările ar fi lăsat-o să participe sănătoasă la marile competiţii. 

În aprilie, după ce România a intrat în carantină, Larisa Iordache, sportiva lui Dinamo, a îmbrăcat uniforma de poliţist şi a ieşit şi ea pe stradă. După o viaţă în sala de sport, i-a fost greu să se acomodeze, plus că-i reapăruseră problemele la călcâi, aşa că s-a întors la antrenamente. Dar de aici până la jignirile primite ar trebui să fie cale foarte lungă.

Vă rog din suflet citiţi mesajul din descrierea pozei cu atenţie şi nu mai jigniţi! Este urât să jigniţi şi să faceţi un om în toate felurile şi voi să staţi în casă sau să vă plimbaţi pe stradă fără să vă pese de cei din jurul vostru! Este uşor să criticaţi o persoană, dar să spui o vorbă bună e mai greu.

Comentariile nu sunt obligatorii dacă sunt într-un mod negativ. Nu trebuie să facem un număr de comentarii şi să vă vărsaţi supărarea pe pagina mea sau la pozele pe care le postez. Acest mesaj este pentru personele care scriu comentarii urâte, fără să realizeze că jignesc prin ceea ce scriu”, posta Larisa Iordache acum 8 luni.

Galerie Foto

Cum a comentat Larisa după ce a fost obligată să iasă ca poliţist pe stradă

Întrebată dacă i se pare normal să treacă de la exerciţiile de gimnastică la munca de patrulare ca agent de poliţie, sportiva a răspuns:

"Nu, în niciun caz nu mi se pare normal, pentru că eu toată viaţa am făcut gimnastică, toată viaţa am fost la sala de antrenament, chiar şi în luna asta în care nu am putut să merg la sală să-mi desfăşor activitatea normal a trebuit să le fac în casă. Am stat cât am putut de mult în casă şi să nu iau contact cu alte persoane.

Şi când mergeam la cumpărături aveam grijă de mine. Şi acum să ajung în uniforma de poliţie şi să interacţionez cu oamenii este destul de dificil. Sunt foarte multe informaţii dintr-o dată. Nu este greu să stochez aceste informaţii, însă este greu să văd că unii oameni chiar nu înţeleg. Este normal să accept situaţia pentru că am fost chemată, nu am nimic de obiectat, este normal să răspund pozitiv. Eu sper să mă întorc la gimnastică cât de curând".

Discursul impresionant al Larisei Iordache

După Europene, Larisa şi-a aşternut gândurile pe Instagram. A spus cine a susţinut-o şi a ajutat-o să rămână puternică, dar şi cât rău i-au făcut cei care nu mai aveau încredere în ea.

"O poveste lungă spusă în câteva cuvinte...

Pentru că niciodată nu este prea târziu să îți urmezi visul și să visezi la ceea ce îți dorești cu adevărat, doar trebuie să ai un impuls pentru ca puterea din interiorul tău să iasă la suprafață.

În momentele în care mulți mi-au spus că nu voi reuși și începusem să cred și eu asta după atâta timp de pauză... cu greu mai speram la o revenire, însă...

Am trecut printr-un amalgam de sentimente, gânduri bune sau mai puțin bune, dureri și multe altele... dar cu toate astea familia mea a fost lângă mine pentru a-mi aduce zâmbetul pe buze. Vă iubesc.

Să luptați mereu până la capăt și să faceți cu drag acest sport, care nu este chiar ușor, dar este foarte frumos", a scris Larisa Iordache, pe Instagram.

La finele lunii octombrie, Larisa Iordache a fost confirmată pozitiv la COVID-19.

Larisa Iordache, cea mai medaliată gimnastă a României la Campionatele Europene

Larisa Iordache a ajuns la 16 medalii obținute de-a lungul carierei la Campionatele Europene. Iordache o depășește așadar pe Cătălin Ponor în clasamentul all-time al României, devenind cea mai medaliată gimnastă a țării la Europene. Ponor a adunat 13 medalii la Europene, iar Iordache avea 12 înainte să plece în Turcia.

Sărituri

  • Zsofia Kovacs (Ungaria)
  • Larisa Iordache (România)
  • Anastasiia Motak (Ucraina)

Bârnă

  • Larisa Iordache (România)
  • Silviana Sfiringu (România)
  • Anastasiia Motak (Ucraina)

Sol

  • Larisa Iordache (România)
  • Goksu Sanli (Turcia)
  • Lihie Raz (Israel)

A doua medalie de argint a Larisei Iordache a fost obținută cu echipa.

 

https://www.digisport.ro/special/comentarii-vulgare-si-jigniri-la-adresa-larisei-iordache-dupa-prima-zi-in-uniforma-de-politie-cum-a-reactionat-sportiva-822959

Etichete: larisa iordache , europene gimnastica , medalii larisa iordache


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
O regină a frumuseții din Ecuador a fost găsită de mafioți după ce a dezvăluit pe Instagram unde se află și nu a mai scăpat cu viață

O fostă concurentă la Miss Ecuador, Landy Parraga Goyburo a fost împușcată mortal în restaurantul unde lua masa, după o postare în care anunța unde era. Numele ei fusese legat de un traficant de droguri care fusese ucis în închisoare.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

O actriță celebră din SUA a văzut un român și a izbucnit imediat în râs. Ce a urmat

A văzut cum a apărut în public la Miami și a întrebat-o direct: ”Ești bolnavă?”. Răspunsul dat imediat de model

45.000€ pe lună! A cerut cel mai mare salariu din SuperLigă ca să se transfere la FCSB

S-a terminat! Își face bagajele și pleacă, după doar 6 meciuri jucate la Tottenham

Foto Radu Drăgușin nu se mai ferește! Cum a fost surprins pe bancă, în timp ce Tottenham pierdea cu Liverpool

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Video Primul meci, prima criză de nervi! Dan Petrescu, ieșire incontrolabilă în CFR - Rapid și declarația serii după meci

Max Verstappen, învins de Lando Norris în Marele Premiu de Formula 1 de la Miami. Cum a reacționat campionul mondial

”Cuplul anului din sport” e istorie!

Ofertă din SuperLigă pentru Laurențiu Reghecampf

Citeşte şi

Gimnasta care a învins-o pe Nadia are un trecut groaznic. Antrenorul o obliga să întrețină relații sexuale de două ori pe zi

Gimnasta ale cărei poze postate pe rețelele sociale "ar trebui interzise"

PEROZCum arată Adelina Pestrițu în costum de baie, după ce a renunțat la implanturile mamare. Vedeta are o siluetă de invidiat

FILM NOWSuri Cruise, ca un model pe străzile din NYC, în pantaloni scurți, pulover și adidași. Fiica lui Tom Cruise și a lui Katie Holmes urmează să plece la facultate în toamnă

Fotbalistul dorit de Gică Hagi într-un transfer cu schimb de jucători între el și Gigi Becali a luat decizia! citeşte ştirea pe Prosport.ro

Milionarul Arpad Paszkany, cadou de Paște de peste 100.000 de euro pentru noua iubită: ”A venit iepurașul” FOTO citeşte ştirea pe ziare.com

Pensia pe care o primește Rică Răducanu. Ce sumă încasează în fiecare lună citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Cher, adevăratul motiv pentru care se întâlnește cu bărbați tineri: „Cei de vârsta mea sunt toți morți!”

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Cher, adevăratul motiv pentru care se întâlnește cu bărbați tineri: „Cei de vârsta mea sunt toți morți!”

Digi World

O iluzie optică a făcut vâlvă pe rețelele sociale. Poți să ”vezi” cele trei creaturi din imagine în 15 secunde?

Digi Animal World

Un câine s-a trezit în miezul nopții ca să păzească jucăriile spălate și lăsate la uscat în balcon: ”Se temea să nu-i fie furate!”