Bietigheim - CSM București / Foto: captură Digi Sport

Video Bietigheim - CSM București 22-32. "Tigroaicele" au zburdat pe teren și sunt pe primul loc în grupa A din Champions League

articol scris de Digi Sport
25.10.2020, 18:25
  • Baraj SuperLiga: Dinamo - Csikszereda, luni, 20:00, DGS 1

  • Serie A: Bologna - Juventus, luni, 21:45, DGS 2

Pe terenul nemțoaicelor de la Bietigheim, CSM București a zburdat, pur și simplu și s-a impus la zece goluri diferență, în etapa a șasea din Grupa A a Ligii Campionilor.

După ce Carmen Martin a deschis scorul, CSM a jucat aproape perfect, iar la pauză avea o diferență de 4 goluri, 14-10. E adevărat că la acest scor a contribuit și portarul bucureștencelor, Jelena Grubisic. Croata a avut  8 parade din 18 șuturi pe poartă.

Bietigheim - CSM București 22-32

În debutul părții secunde, după o primă paradă a lui Grubisic, elevele lui Adi Vasile au fost surprinse de nemțoaice, care s-au apropiat la 3 puncte. A fost însă doar un foc de paie.

Tigroaicele au profitat de numeroasele greșeli ale adversarelor, care uneori chiar au pasat în triubună. Carmen Martin și Omoregie au profitat și au înscris câte 7 goluri, fiind cele mai bune marcatoare ale meciului.

Bietigheim - CSM București s-a terminat 22-32, iar româncele au urcat pe primul loc în grupa A din Champions League, în timp ce Bietigheim e codașa grupei, cu 6 eșecuri din tot atâtea meciuri.

LIVE VIDEO Bietigheim - CSM București:

UPDATE min. 60: Final de meci cu gol Lazovic, care înscrie în ultima secundă. Bietigheim - CSM București se termină 22-32.

UPDATE min. 32: Repriza secundă începe cu parada superbă a lui Grubisic. În prima parte portarul de la CSM a avut 8 parade din 18 șuturi pe poartă.

UPDATE min. 30: Bietigheim - CCM București 10-14. După o combinație superbă dintre Barbosa, Omoregie și Lazovic, ultima finalizează printr-o aeriană superbă și stabilește scorul pauzei. A fost cel mai frumos gol al meciului.

UPDATE min. 2: CSM deschide scorul, pe contraatac, prin Carmen Martin.

UPDATE min. 1: Începe meciul.

"Tigroaicele" nu se pot baza pe Cristina Neagu, așa cum Digi Sport v-a prezentat în exclusivitate duminică dimineața. Interul stânga s-a accidentat la ultimul antrenament și va reveni în două săptămâni.


Bietigheim - CSM București, de la ora 17:00, pe Digi Sport 1

Antrenorul Adi Vasile consideră că adversara de azi nu trebuie subestimată, deși a pierdut toate cele cinci partide disputate până acum în Grupa A a Ligii Campionilor la handbal feminin.

Ne așteaptă un meci foarte echilibrat. Bietigheim nu a traversat cea mai bună perioadă de la începutul Ligii Campionilor, dar au în componență multe jucătoare cu experiență mare la nivel internațional.

Este echipa care poate bate pe oricine, dacă prinde o zi bună. Trebuie să ne concentrăm mai mult decât la orice meci, e poate cel mai important meci al nostru.

Ar fi cea mai mare greșeală să ne subestimăm adversarul. Nu ai voie să faci așa ceva, nici un meci nu este câștigat înainte. Sportul a pedepsit de multe ori acele favorite care s-au crezut învingătoare. Ele stau bine fizic, au forță și înălțime, joacă în sistem alert”, spune Adi Vasile, antrenor CSM București.

Bietigheim - CSM București, de la ora 17:00, pe Digi Sport 1

Martine Smeets, extrema ”tigroaicelor”, a jucat trei sezoane la Bietigheim și le cunoaște mai bine pe unele dintre adversare.

”Ca fiecare meci din Liga Campionilor va fi dificil, ei au arătat din ce în ce mai bine. Nu cred că sunt mai slabi decât anul trecut, au multe jucătoare noi și poate nu au omogenitate, dar au multă experiență internațională. Joacă rapid cu multe contraatacuri, este dificil să evoluezi contra lor. Nici o echipă în grupă nu e slabă, ne pregătim de meci ca și cum am juca cu liderul.

Sunt mulțumită de cum au mers lucrurile în Liga Campionilor până acum, am avut o singură sincopă, dar sunt convinsă că putem termina pe primele două locuri”, declară Martine Smeets, handbalistă la CSM București.

  • Înainte de meciul de duminică, CSM București este pe locul trei al grupei, cu șase puncte, unul mai puțin decât liderul Vipers și urmăritoarea Rostov.

Etichete: cristina neagu , bietigheim - csm bucurești live video , bietigheim - csm bucurești , adi vasile


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Starea președintelui iranian Raisi e „incertă” după ce elicopterul în care se afla s-a prăbușit. TV iraniană difuzează „rugăciuni”

Un elicopter care îl transporta pe președintele iranian Ebrahim Raisi „a aterizat forțat” duminică, informează presa iraniană preluată de Reuters. Căutări intense sunt în desfăşurare duminică seara în nord-vestul Iranului pentru a găsi elicopterul implicat într-un accident şi la bordul căruia se aflau preşedintele Ebrahim Raisi şi ministrul de externe Hossein Amir-Abdollahian, în timp ce starea acestora încă nu este cunoscută şi televiziunea de stat de la Teheran a difuzat rugăciuni, transmit agenţiile internaţionale de presă.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Foto Gestul lui Ronald Gavril față de Anamaria Prodan, după ce a câștigat centura WBC Latino

Oficial Simona Halep, OUT! Fostul lider mondial a luat decizia

Foto "Dezgustător". Ce a făcut Tyson Fury, după ce a pierdut "Lupta Secolului" în fața lui Oleksandr Usyk

S-a supărat și nu mai semnează prelungirea cu Real Madrid! I-au promis un salariu uriaș și i-au garantat locul de titular

Ce nebunie: cea mai titrată echipă din Europa vrea un jucător din SuperLigă! Prețul: 8.000.000 €

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Răzvan Lucescu, unic în istoria de 98 de ani a lui PAOK! Cui i-a dedicat titlul: ”Boss, e pentru tine”

OUT de la FCSB după eșecul cu Rapid! Gigi Becali: ”Poate găsește să se ducă undeva”. Alți doi jucători vor fi împrumutați

Video Gestul cu care Drăgușin a devenit favoritul fanilor lui Tottenham: ”Le-a arătat jucătorilor de la Spurs cum se face”

Video Dan Șucu a făcut anunțul! Când va semna noul antrenor al Rapidului + Ce se întâmplă cu Lobonț: ”Îi mulțumim”

Citeşte şi

CSM București a luat decizia în privința lui Adi Vasile!

Video ”V-ați gândit vreo secundă la demisie?”. Răspunsul lui Adi Vasile, după ce a ratat obiectivul lui CSM București

PEROZUn bărbat și-a părăsit iubita după o excursie cu cortul: „Nu o voi ierta niciodată pentru ceea ce a făcut”

FILM NOWRegizorul "Mad Max", adevărul despre tensiunile dintre Charlize Theron și Tom Hardy: "Doi actori foarte diferiți"

Surpriză uriașă în lotul României la EURO 2024! Ce atacant le-a luat fața lui Louis Munteanu și Florin Tănase citeşte ştirea pe Prosport.ro

Fantastic ce a reușit Răzvan Lucescu, care e din nou campion în Grecia. Ultima etapă a fost dramatică citeşte ştirea pe ziare.com

Doliu în sportul din România! A murit un mare campion, Sorin Pop avea 56 de ani citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Lili Sandu, superbă în costum de baie, în vacanță în Abu Dhabi. Cele din două piese o pun în valoare cel mai bine

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Lili Sandu, superbă în costum de baie, în vacanță în Abu Dhabi. Cele din două piese o pun în valoare cel mai bine

Digi World

De câte ori purtați o pijama înainte de a o pune în coșul de rufe? Cât de des ar trebui să spălăm hainele cu care dormim

Digi Animal World

Modul inedit prin care se relaxează un porcușor de Guineea. Adoră ca stăpâna lui să-i cânte la pian