Cristina Neagu nu a fost nominalizată pentru echipa turneului

Cea mai mare grijă a lui Ambros Martin înainte de meciul cu o miză uriașă cu Olanda

08.12.2018, 16:08
  • Liga 2: CS Mioveni - Csikszereda, joi, 17:00, DGS 1

  • Premier League: Chelsea - Tottenham, joi, 21:30, DGS 1

România - Olanda | Ambros Martin se află în fața meciului care poate aduce România foarte aproape de semifinalele Campionatului European. Selecționerul tricolorelor a specificat care este prima grijă pe care o are în legătură cu duelul contra batavelor. Ibericul trebuie să le readucă pe Neagu și compania cu picioarele pe pământ, după succesul istoric, 31-23 cu Norvegia.

”Cea mai importantă problemă în acest moment este să manageriem atmosfera, euforia din jurul echipei după succesul cu Norvegia. Asta înseamnă să fim suficienţi de inteligenţi să lăsăm deoparte ce a fost până acum, pentru că uneori chiar poate fi o problemă.

Începând cu antrenamentul de joi după-amiază, ne-am reîntors cu toată atenţia spre următorul meci. Este foarte important să fim focusaţi pe absolut toate lucrurile”, a spus Ambros Martin, pentru prosport.ro.

Cine e Olanda, adversara României de la Campionatul European

Fără vreo medalie în istorie până în 2015, olandezele au devenit obişnuite ale podiumului în ultimii ani. În 2015 au cucerit argintul la Mondialul din Danemarca, după o finală pierdută cu Norvegia, iar un an mai târziu au repetat performanţa şi la Europeanul din Suedia. Tot Norvegia le-a învins în ultimul act pe batave. Olanda a fost pe podium, pe locul 3, şi anul trecut, la Mondialul din Germania.

”Este un lucru pozitiv pentru că avem trei zile libere între cele două meciuri, pentru că aşa poţi să-ţi odihneşti jucătoarele, îţi poţi recăpăta forţele fizice pentru următoarea partidă. Dar ambele naţionale sunt într-o situaţie similară, ambele au câştigat toate cele trei jocuri, ambele sunt pe direcţia bună. Cred că pentru noi a venit foarte bine această pauză, pentru că am putut odihni jucătoarele şi să ne pregătim pentru următorul pas”, a mai spus spaniolul.

Clasamentul grupei României de la Campionatul European

Primele două meciuri din grupa principală 2 s-au disputat deja. Germania a învins Spania, cu 29-23, și ibericele nu mai au nicio șansă de a accede în semifinale. La rândul ei, Norvegia a învins Ungaria fără drept de apel, 38-25. În acest moment, România, Olanda și Germania au câte patru puncte.

Clasamentul grupei principale 2

”Nu ştiu dacă mergem în semifinale cu o victorie, nu mă gândesc la asta. Eu mă preocup acum să adun toate informaţiile şi să vedem cum putem câştiga toate meciurile, în special pe primul. Apoi, dacă ai câştigat şi te-ai şi calificat în semifinale, este un premiu extraordianar. Dar deocamdată ne concetrăm pe lucrurile pe care le avem de făcut şi cum facem să învingem echipa Olandei”, a mai punctat Ambros.

Meciul dintre singurele echipe care pornesc cu patru puncte în grupele principale, Olanda şi România, va fi duminică, de la ora 19:00, la Nancy, şi va putea fi urmărit în format LIVE-TEXT pe digisport.ro şi m.digisport.ro.

Etichete: campionatul european , romania - olanda , romania campionatul european , ambros martin


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
"Nu există așa ceva". Reacția unui bărbat din Cehia la o terasă din România unde i s-au pus pe masă cârnați și mici

Turiștii care au ajuns în vestul țării, la Băile Felix, s-au bucurat de o baie în piscină, dar și de petrecerea cu spumă. Nu a lipsit nici mâncarea tradițională, gazdele au pregătit un adevărat festin pentru turiștii veniți din toate colțurile țării și chiar de peste hotare.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Femeia care și-a cumpărat un avion pentru a nu mai plăti mereu două locuri a intrat pe teren și internetul ”a explodat”

Vestea primită de Horațiu Moldovan! Decizia luată de Atletico Madrid

Carlo Ancelotti a spus lucrurilor pe nume, după Bayern Munchen - Real Madrid 2-2

Reacția lui Gianluigi Buffon, după ce Man și Mihăilă au promovat cu Parma în Serie A

Daniel Niculae, prima reacție după comunicatul lui Dan Șucu. Ce mesaj a postat

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Nemaiîntâlnit în SuperLigă: 1.000.000 € dacă merge cu FCSB în Champions League! Anunțul lui Gigi Becali

"Pleci de la FCSB?" Ce răspuns a dat Risto Radunovic în presa din Muntenegru

Video Alex Mățan s-a calificat în finala Ligii Campionilor! A reușit două pase de gol și a fost eroul echipei

Exclusiv Dan Șucu, ironizat după cea mai recentă decizie de la Rapid. ”Gigi Becali are un concurent”

Citeşte şi

"Mi-e scârbă și îmi ajunge!" Mihaela Evi anunță că se retrage după "mizeria" de la meciul de sâmbătă

Campionatul European de Handbal din Danemarca. Franța - Norvegia, finala competiției. Programul ultimei zile

PEROZElizabeth Hurley, irezistibilă într-o rochie minusculă din dantelă și latex. "Nu ieși așa în public pentru că o să provoci accidente"

FILM NOWPierce Brosnan, transformat total pentru cel mai nou film al său. Cum arată fostul James Bond, în imaginile surprinse pe platourile de la „Giant”

Dat afară de Gică Hagi, Constantin Budescu s-a refugiat în vila de peste 500.000 de euro pe care o are la Ploiești citeşte ştirea pe Prosport.ro

Ronnie O'Sullivan, eliminat! Surprize mari la Campionatul Mondial de snooker, n-a mai rămas niciun jucător din Top 10 citeşte ştirea pe ziare.com

S-a schimbat legea RCA pentru toți șoferii din România, o lovitură fără precedent pentru români citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Oana Radu susține că două luni a dormit pe unde a apucat, după divorț, din cauza fostului soț. "Mi-au dispărut lucruri personale"

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Oana Radu susține că două luni a dormit pe unde a apucat, după divorț, din cauza fostului soț. "Mi-au dispărut lucruri personale"

Digi World

Cum să fierbi ouăle de Paște fără să le spargi. Metoda simplă pe care trebuie să o încerci

Digi Animal World

O familie din Mehedinţi a găsit un şarpe în dormitor. Au intervenit jandarmii, iar reptila a fost eliberată în natură