Cristina Neagu / Foto : Sport Pictures

Video CSM Bucureşti - Ferencvaros 27-21 | ”Tigroaicele” și-au luat revanșa după un joc excelent

articol scris de Digi Sport
20.11.2021, 17:20
  • SuperLiga: FCU Craiova - ”U” Cluj, sâmbătă, 17:30, DGS 1

  • SuperLiga: FCSB - Farul, sâmbătă, 20:30, DGS 1

CSM Bucureşti s-a impus cu 27-21 în fața liderului Ferencvaros în Liga Campionilor. 

”Tigroaiele” și-au luat astfel revanșa după înfrângerea de la Budapesta din ultimele secunde și au obținut un succes important pentru menținerea în primele 6 echipe din grupă.

A fost un start echilibrat, însă bucureștencele s-au desprins înainte de pauză când conduceau cu 16-11.

Spre deosebire de alte partide, echipa lui Adi Vasile a menținut ritmul și nu a dat nicio șansă maghiarelor. 

Davidsen, în prima parte, și Grubisic în a doua, au apărat bine. Cristina Neagu a reușit 9 goluri, secondată de Omoregie și Ramusovic, cu câte 4.

După acest meci, CSM București a urcat pe locul 4 în Grupa A, cu 8 puncte din tot atâtea meciuri. Ferencvaros a coborât din poziția de lider și ocupă locul 2, la egalitate de puncte cu prima poziție ocupată de Rostov-Don, ambele cu câte 12 puncte.

Liga Campionilor ia pauză până în ianuarie, lăsând loc Campionatului Mondial de handbal feminin, transmis în direct la Digi Sport. 


CSM Bucureşti-Ferencvaros 27-21

UPDATE Minutul 60: Victorie importantă pentru CSM București! Dembele stabilește scorul final, 27-21. 

UPDATE Minutul 54: Cu 5 minute înainte de final,Omoregie înscrie pentru 26-20. Grubisic joacă excelent în poarta CSM-ului.

UPDATE Minutul 44: CSM menține diferența de 5 puncte după un nou gol frumos marcat de Alexandra Dindiligan pentru 22-17.

UPDATE Minutul 32: Echipa lui Adi Vasile rămâne la comandă și în startul reprizei secunde după golul lui Carmen Martin de 18-12. 

UPDATE Minutul 30: CSM București conduce cu 16-11 la pauză după un final excelent de repriză. Davidsen a reușit câteva parade importante, iar Neagu și Ramusovic au înscris câte 4 goluri.

UPDATE Minutul 20: CSM conduce cu 9-8 după un contraatac finalizat de Cristina Neagu. 

UPDATE Minutul 9: Meci foarte echilibrat și cu puține goluri. Tabela a fost blocată la 1-1 timp de 5 minute după golurile lui Ramusovic și Malestein.

Cristina Neagu a marcat pentru 4-3.

UPDATE Minutul 1: A început partida.


Liderul grupei A a Ligii Campionilor, Ferencvaros, a venit în România pe cai mari şi va înfrunta o echipă zdruncinată, învinsă în trei partide în ultima perioadă la doar câte un gol diferenţă! Ultima dată chiar la Budapesta, scor 30-31, în faţa adversarei de sâmbătă.

La ultimul joc pe teren propriu în Liga Campionilor, echipa noastră pierduse cu Brest, scor 29-30.

CSM Bucureşti-Ferencvaros, Live Video 17:00 Digi Sport 2

"Cred eu că e un pic si de neşansă ce s-a întâmplat în acest început de sezon şi sperăm ca roata să se întoarcă şi în favoarea noastră la un moment dat. Cred că e cel mai greu început de sezon al carierei mele, din toate punctele de vedere", a declarat Cristina neagu, liderul echipei CSM Bucureşti.

"Ne dorim revanşa cu Ferencvaros pentru că în meciul anterior eu cred că am fost foarte aproape de un rezultat de egalitate. Ar fi fost un punct care pentru noi ar fi însemnat cât o victorie. Nu mai putem întoarce rezultatul acela, vrem să facem un meci bun şi să câştigăm.

Sunt trei meciuri pe care le-am pierdut la limită în această grupă”, a mai spus Cristina.



"Ne construim experienţa şi încercăm să devenim mai puternici inclusiv confruntându-ne cu astfel de experienţe. Trebuie să ne luăm învăţăminte de la meciurile din trecut şi să sperăm ca mâine o să avem limpezime şi poate şi un pic de şansă de partea noastră", a delarat, la rândul său, antrenorul Adi Vasile

CSM-Ferencvaros, 17:00, Live Video Digi Sport 2. Adi Vasile, antrenorul CSM-ului, e sigur că rezultatele echipei ar fi fost altele cu spectatori în tribune 

E un dezavantaj enorm faptul că nu avem spectatori în tribune. Ne uităm la televizor şi vedem că în Europa toate stadioanele şi toate sălile sunt arhipline. Iar noi avem sala goală, iar asta nu poate fi în niciun caz în avantaj pentru noi.

Sperăm totuşi ca din 2022 să îi avem pe suporteri alături de noi. Dacă revin spectatorii de săptămâna viitoare, aşa cum se aude, atunci îi vom invita la antrenamentele echipei naţionale, pentru că Liga Campionilor se termină în acest weekend”, a spus Adrian Vasile.

Etichete: liga campionilor handbal , video csm bucuresti ferencvaros , clasament grupa a liga campionilor handbal feminin


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
O fetiță le-a spus părinților că are un monstru în cameră, dar ei nu au luat-o în seamă. Ce au descoperit după i-a șocat: „Un coșmar”

O familie din SUA a avut parte de un șoc după ce fiica lor s-a plâns săptămâni la rând că aude niște zgomote în camera ei. Ceea ce copila credea că este „un monstru” s-a dovedit a fi un stup uriaș cu peste 50.000 de albine, scrie People.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Dennis Man, OUT din lotul Parmei. Ce se întâmplă cu internaționalul român în Italia

S-a aflat de ce Parma l-a exclus din lot pe Dennis Man! Anunțul făcut în Italia

A renunțat la sportul profesionist și a devenit ”cea mai frumoasă actriță de la Hollywood”

Foto Dinamo ar urma să-și schimbe sigla din sezonul viitor! Cum arată noua emblemă

La 64 de ani, Ioan Andone a dezvăluit cum îl cheamă, de fapt: ”Ce să fac?”

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Foto Imaginile spun totul: ce s-a întâmplat după scandalul lui Klopp cu Salah + Antrenorul a rostit doar câteva cuvinte

Jaqueline Cristian a reușit o victorie uriașă la Madrid și a spus cui îi dedică succesul: ”A venit cu tot norocul”

Live Video&Text FCU Craiova - ”U” Cluj 0-0, ACUM, Digi Sport 1. Oltenii își joacă una dintre ultimele șanse la salvare

Video ”Un moment foarte rar”! Gesturile făcute de Mohamed Salah la adresa lui Jurgen Klopp în West Ham - Liverpool

Citeşte şi

"Mi-e scârbă și îmi ajunge!" Mihaela Evi anunță că se retrage după "mizeria" de la meciul de sâmbătă

Campionatul European de Handbal din Danemarca. Franța - Norvegia, finala competiției. Programul ultimei zile

PEROZAvea tot viitorul în față, dar a paralizat de la o supă. În 24 de ore, viața unei tinere de 23 de ani s-a transformat într-un calvar

FILM NOWMichael Douglas sfidează trecerea timpului. Cum reușește actorul să arate atât de bine la aproape 80 de ani: „Arată cu 20 de ani mai tânăr”

Povestea misterioasei firme Gigi Becali LTD. A înființat-o în 2022 și a dizolvat-o în 2023, în Anglia citeşte ştirea pe Prosport.ro

Adversară de speriat pentru Jaqueline Cristian la Madrid: "Danimal" spulberă tot în ultima vreme citeşte ştirea pe ziare.com

Omul de la care vine expresia "Să moară Cibilan!". Ultimul haiduc al Bucureștilor, de la întors banii cu lopata la o baracă în sărăcie lucie citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Reacția Biancăi, dansatoarea lui Dorian Popa, după ce a fost acuzată că l-a despărțit pe artist de Babs: „În ce filme sunteți?”

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Reacția Biancăi, dansatoarea lui Dorian Popa, după ce a fost acuzată că l-a despărțit pe artist de Babs: „În ce filme sunteți?”

Digi World

Cum arată o zi din viața antreprenorului care vrea să devină adevăratul Benjamin Button. Ia 100 de suplimente pe zi și-și mănâncă cina la 11 dimineața

Digi Animal World

Acest câine a trecut testul suprem. Imaginile cu patrupedul care refuză să mănânce o friptură suculentă au devenit virale