Bucuria jucătoarelor de la CSM București, după victoria cu Vipers din tur / Foto: Captură Digi Sport

CSM Bucureşti speră la Final Four-ul Ligii deşi va juca în sferturi cu Gyor: "Nimic nu e imposibil"

05.03.2020, 20:27
  • Baraj SuperLiga: Dinamo - Csikszereda, luni, 20:00, DGS 1

  • Serie A: Bologna - Juventus, luni, 21:45, DGS 2

Antrenorul lui CSM Bucureşti, Adrian Vasile, speră la o victorie pentru suporteri contra lui Vipers Kristiansand, chiar dacă rezultatul nu mai poate modifica clasamentul grupei principale 1 a Ligii Campionilor.

"Faptul că nu se poate modifica nimic în clasament nu înseamnă că meciul cu Vipers nu are miză. Pentru noi este foarte important să câştigăm acest ultim joc din grupele principale pentru că jucăm în faţa propriilor suporteri. Din toate punctele de vedere, fanii merită un joc bun şi o victorie din partea noastră.

Este responsabilitatea noastră faţă de ei să facem tot ce depinde de noi pentru a câştiga. Fetele sunt conectate atât la acest meci, cât şi la cel cu Vâlcea din campionat. Nu ne permitem să fim altfel, deşi câteodată poate arătăm asta. Meciul cu Vâlcea este aproape ca o finală de campionat, dar până atunci avem de jucat acasă cu Vipers şi toate gândurile noastre sunt îndreptate către această partidă", a precizat Vasile.

Referitor la faptul că formaţia sa îşi cunoaşte deja adversara din sferturile de finală ale Ligii Campionilor, Gyor Vasile a afirmat: "Nimic nu e imposibil în sport. Meciul cu Gyor este departe. Sigur, el este în mintea noastră, dar până atunci avem alte lucruri mai importante. Dar cu siguranţă că este unul dintre cele mai aşteptate sferturi de finală din handbal.

Dacă aş face o analiză în momentul de faţă, cred că în meciurile de până acum din Champions League am arătat de multe ori potenţialul nostru. Dar niciodată, nici eu, nici fetele, nu suntem în zona aceea de a fi confortabili. Nu putem face asta decât atunci când se termină competiţia. Iar eu nu voi fi niciodată pe deplin mulţumit".

Antrenorul a menţionat că în zilele următoare vor fi anunţate alte două transferuri pentru sezonul următor. "E foarte posibil să mai facem două transferuri în curând. Aşa că la momentul potrivit vor fi anunţate", a adăugat el.

CSM Bucureşti - Vipers (sâmbătă, 19:00, Digi Sport 1)

Jelena Grubisic a prefaţat şi ea partida cu Vipers Kristiansand.

"Noi luăm fiecare meci în parte. Acum urmează ultima partidă din grupa principală şi ne concentrăm pe ea pentru că ne dorim să încheiem această fază cu o victorie. Chiar dacă o victorie nu ne va ajuta să urcăm mai sus de locul 4 în clasament. Vrem să câştigăm cu Vipers şi în acest fel să le mulţumim suporterilor noştri care ne-au susţinut în acest sezon. Sper că vor veni în număr mare şi că le vom oferi o victorie", a spus portarul croat.

În ceea ce priveşte partida cu Gyor, din sferturile de finală ale Ligii Campionilor, Grubisic a afirmat: "Va fi un meci greu, ele au câştigat de trei ori consecutiv trofeul Ligii Campionilor. Au o echipă foarte bună, însă şi noi avem. Şi în primul meu an la CSM am intrat în sferturile de finală de pe locul 4 şi în acel sezon am câştigat Liga Campionilor. Să sperăm că la fel se va întâmpla şi anul acesta. Nu ne e frică de Gyor. Dacă vom juca aşa cum ştim şi dacă toate vom fi sănătoase, atunci nu ne este teamă de nimeni".

"Ar fi păcat să ratăm turneul Final4 pentru al doilea an consecutiv, dar trebuie să ţinem cont şi de toate problemele pe care le-am avut, mă refer la cele legate de accidentări... pentru că nu cred că a fost vreo zi din acest sezon în care să avem tot lotul valid... Nu este o scuză, însă este extrem de dificil. Eu sper însă ca în cele din urmă să ne calificăm în Final 4", a adăugat handbalista croată.

CSM Bucureşti - Vipers Kristiansand va fi în direct la Digi Sport 1 şi pe digisport.ro sâmbătă, de la ora 19:00, în ultima partidă din cadrul grupei principale 1 a Ligii Campionilor.

Etichete: liga campionilor handbal , adrian vasile , csm bucuresti handbal , jelena grubisic , vipers kristiansand


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Tânără ucisă de iubitul drogat, la Sibiu. Prietenul criminalului: „Avea episoade în care disocia sau auzea voci”

Un tânăr de 24 de ani a fost arestat preventiv pentru crima din Sibiu. Acesta și-a recunoscut fapta. Spune că și-a ucis iubita din gelozie, dar și pentru că era beat și drogat în momentul în care a atacat-o. Atenție, urmează informații care vă pot afecta emoțional! În caz de urgență, victimele violenței domestice pot apela numărul gratuit 0800 500 333.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Nota surprinzătoare primită de Radu Drăgușin după ce a jucat 103 de minute în ultimul meci al sezonului pentru Tottenham

OUT de la FCSB după eșecul cu Rapid! Gigi Becali: ”Poate găsește să se ducă undeva”. Alți doi jucători vor fi împrumutați

Foto "Dezgustător". Ce a făcut Tyson Fury, după ce a pierdut "Lupta Secolului" în fața lui Oleksandr Usyk

Aris - PAOK 1-2. Victorie istorică: PAOK a câștigat titlul! Răzvan Lucescu e campionul Greciei!

Ce nebunie: cea mai titrată echipă din Europa vrea un jucător din SuperLigă! Prețul: 8.000.000 €

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Video Gesturile făcute de Răzvan Lucescu, după ce a cucerit titlul cu PAOK și ce scrie presa din Grecia

Echipa lui Boloni a evitat in extremis retrogradarea directă, iar antrenorul a spus totul: ”Nu putem ascunde realitatea”

Răzvan Lucescu a ieșit la atac după ce a câștigat titlul cu PAOK: ”Mi-a fost furat!”

Gigi Becali declanșează ofensiva transferurilor: ”Începem discuțiile. Nu spun ce-i ofer”

Citeşte şi

"Mi-e scârbă și îmi ajunge!" Mihaela Evi anunță că se retrage după "mizeria" de la meciul de sâmbătă

Campionatul European de Handbal din Danemarca. Franța - Norvegia, finala competiției. Programul ultimei zile

PEROZUn bărbat și-a părăsit iubita după o excursie cu cortul: „Nu o voi ierta niciodată pentru ceea ce a făcut”

FILM NOWRegizorul "Mad Max", adevărul despre tensiunile dintre Charlize Theron și Tom Hardy: "Doi actori foarte diferiți"

Surpriză uriașă în lotul României la EURO 2024! Ce atacant le-a luat fața lui Louis Munteanu și Florin Tănase citeşte ştirea pe Prosport.ro

FOTO Răzvan Lucescu i-a șocat pe greci: cum a sărbătorit câștigarea titlului citeşte ştirea pe ziare.com

Doliu în sportul din România! A murit un mare campion, Sorin Pop avea 56 de ani citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Lili Sandu, superbă în costum de baie, în vacanță în Abu Dhabi. Cele din două piese o pun în valoare cel mai bine

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Lili Sandu, superbă în costum de baie, în vacanță în Abu Dhabi. Cele din două piese o pun în valoare cel mai bine

Digi World

De câte ori purtați o pijama înainte de a o pune în coșul de rufe? Cât de des ar trebui să spălăm hainele cu care dormim

Digi Animal World

Reacția unei pisici când o șopârlă își desprinde coada pentru a scăpa din ghearele ei: „Nu știe ce s-a întâmplat”