Video Dinamo - Steaua 26-27. Campioana României se decide miercuri, la Digi Sport, în meciul decisiv al finalei!

23.05.2018, 17:26
  • Liga 2: CS Mioveni - Csikszereda, joi, 17:00, DGS 1

  • Premier League: Chelsea - Tottenham, joi, 21:30, DGS 1

Finala Ligii Zimbrilor va avea parte de un meci decisiv. Steaua a învins-o pe Dinamo în Ştefan cel Mare, scor 27-26, iar campioana României se va afla după meciul de miercurea viitoare, ÎN DIRECT la Digi Sport.

Roş-albaştrii au început tare şi s-au desprins pe tabelă, spre disperarea micilor fani ai alb-roşiilor. La pauză, steliştii au avut două goluri avans, scor 14-12, dar dinamoviştii au revenit şi chiar au preluat, în premieră, conducerea în minutul 44.

Pe un final echilibrat, dinamovistul Descat, cel mai bun marcator al meciului, a avut ocazia de a egala în ultimele secunde, dar aruncarea lui a lovit bara porții steliste. Dinamo - Steaua s-a terminat scorul 26-27, iar situația la general este 1-1, după primele două meciuri ale finalei.

Întrebat unde s-a făcut diferența în meciul al doilea, stelistul Ionuț Georgescu a răspuns: "În apărare. Apărarea noastră și poarta ne-au ajutat în momente cheie și nu le-am mai dat nici noi mingi, să zic așa, mingi ușoare în atac, cum s-a întâmplat în meciul tur, când am avut două goluri pe final, pe două greșeli ale noastre, ne-au egalat și au bătut la 7 metri".

"Au un public extraordinar, țin să-i felicit pe această cale. Indiferent ce s-ar întâmpla în jocul 3, eu cred că handbalul a avut de câștigat și Steaua - Dinamo a rămas un Steaua - Dinamo care a fost pe vremuri, cred că toată lumea trebuie să se bucure", a spus și Ovidiu Mihăilă, antrenorul de la Steaua.

"Sper într-o mobilizare generală a băieților și sper ca în continuare titlul să-l aducem în Ștefan cel Mare", a spus și antrenorul dinamovist Constantin Ștefan.

Dinamo este campioana ultimelor două sezoane. Meciul decisiv va fi în direct la Digi Sport, miercuri.


UPDATE ora 19:35: Steaua a câștigat cu 27-26 al doilea meci al finalei cu Dinamo și vom avea nevoie de meci decisiv pentru desemnarea câștigătoarei sezonului 2017-2018 din Liga Zimbrilor! La ultima fază, Dinamo a trimis mingea în bară și a ratat egalarea.

VIDEO Finalul meciului Dinamo - Steaua 26-27

UDPATE ora 18:50: Începutul reprizei secunde.

UPDATE ora 18:40: Steaua conduce la pauză cu 14-12 pe terenul lui Dinamo, în al doilea meci al finalei campionatului.


Al doilea meci al finalei Ligii Zimbrilor, Dinamo - Steaua, poate decide campioana României la handbal masculin. Alb-roșiii au cucerit ultimele două titluri și, pentru a și-l trece în palmares și pe al treilea consecutiv, au nevoie de o victorie în marele derby, care este ÎN DIRECT la Digi Sport 1, de la ora 18:00. O victorie stelistă ar echivala cu disputarea unui meci decisiv pentru desemnarea campioanei sezonului 2017-2018.

În primul joc, alb-roşiii s-au impus la aruncările de departajare, scor 27-25 pe terenul Stelei, la capătul unui joc extrem de strâns și de disputat (VIDEO).

"Dinamo nu e neapărat favorită, pentru că meciurile Steaua - Dinamo sunt cu totul aparte. Într-adevăr, practic este unicul derby, dar pentru noi trebuie să tratăm meciul cu mare încredere și seriozitate și să ne bucurăm că jucăm în fața suporterilor de data asta și am dori să primim medaliile de aur în sala Dinamo", a spus Constatin Ştefan, antrenorul lui Dinamo.

Steliştii sunt şi ei gata de luptă! Vor să-i dea peste cap planurile marii rivale şi să trimită finala în meci decisiv.

"Am auzit și eu că (n.r. dinamoviștii) și-au plătit restaurantul, și-au făcut meniul, artificiile... Vom vedea dacă vor avea șansa să petreacă sau să dea drumul la artificii", a spus Ovidiu Mihăilă, antrenorul Stelei.

"E problema lor ce spun, e problema lor ce fac, noi nu ne gândim decât la victorie și să ducem meciul în meci decisiv", a spus și portarul Stelei, Tudor Stănescu.

Derby-ul de pe semicerc dintre Dinamo şi Steaua începe la ora 18:00, în direct la Digi Sport 1.

Etichete: steaua , dinamo , handbal , video dinamo-steaua , dinamo - steaua , dinamo - steaua digi sport , steaua handbal , dinamo handbal , dinamo steaua handbal , dinamo - steaua finala , dinamo - steaua liga nationala , dinamo - steaua handbakl , dinamo - steaua titlu , titlu dinamo - steaua , videotitlu dinamo - steaua , dinamo - steaua finala campionatului , dinamo - steaua titlul , dinamo - steaua campioana romaniei


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
"Nu există așa ceva". Reacția unui bărbat venit din Cehia la o terasă în România unde i s-au pus pe masă cârnați și mici

Turiștii care au ajuns în vestul țării, la Băile Felix, s-au bucurat de o baie în piscină, dar și de petrecerea cu spumă. Nu a lipsit nici mâncarea tradițională, gazdele au pregătit un adevărat festin pentru turiștii veniți din toate colțurile țării și chiar de peste hotare.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Femeia care și-a cumpărat un avion pentru a nu mai plăti mereu două locuri a intrat pe teren și internetul ”a explodat”

Vestea primită de Horațiu Moldovan! Decizia luată de Atletico Madrid

Reacția lui Gianluigi Buffon, după ce Man și Mihăilă au promovat cu Parma în Serie A

Daniel Niculae, prima reacție după comunicatul lui Dan Șucu. Ce mesaj a postat

Semnează cu Real Madrid până în 2028! Spaniolii anunță inevitabilul

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Exclusiv ”Cu siguranță nu va mai rămâne la Parma”. Care e ”prețul corect” al lui Dennis Man: ”Poate juca la orice echipă de top”

Exclusiv Surpriză! Echipa din SuperLigă care a cheltuit cei mai mulți bani: ”O sumă incredibilă”

Alertă la Farul! Gică Hagi are 3 jucători accidentați înainte de meciurile decisive pentru locul 2

Oficial ”Pintilii din Franța” a fost dat afară. Echipa plătea 25.000€ amendă la fiecare meci

Citeşte şi

Promisiunea lui Zeljko Kopic pentru suporterii lui Dinamo înaintea meciului crucial cu ”U” Cluj

Video Acuzații de blat în SuperLiga! Dinamoviștii au răbufnit: ”Corect meci, nu?”

PEROZ"Toată lumea săruta un bărbat de 80 de ani". Văduva lui Hugh Hefner, despre partea întunecată a traiului cu milionarul

FILM NOWPierce Brosnan, transformat total pentru cel mai nou film al său. Cum arată fostul James Bond, în imaginile surprinse pe platourile de la „Giant”

Dat afară de Gică Hagi, Constantin Budescu s-a refugiat în vila de peste 500.000 de euro pe care o are la Ploiești citeşte ştirea pe Prosport.ro

Ronnie O'Sullivan, eliminat! Surprize mari la Campionatul Mondial de snooker, n-a mai rămas niciun jucător din Top 10 citeşte ştirea pe ziare.com

S-a schimbat legea RCA pentru toți șoferii din România, o lovitură fără precedent pentru români citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Delia, în costum de baie asortat cu o cagulă tricotată cu coarne, în piscina de acasă. Nu-i pasă de gura lumii și trăiește cum îi place

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Delia, în costum de baie asortat cu o cagulă tricotată cu coarne, în piscina de acasă. Nu-i pasă de gura lumii și trăiește cum îi place

Digi World

Cum să fierbi ouăle de Paște fără să le spargi. Metoda simplă pe care trebuie să o încerci

Digi Animal World

Momentul când un polițist prinde un porc care alerga prin oraș. Imaginile sunt virale: „Trebuia să joci rugby”