CM de handbal continuă la Digi Sport

Video Spectacol la Mondialul de Handbal: Qatar a revenit în forță, iar Suedia a spulberat Argentina

13.01.2019, 15:00
  • SuperLiga: CFR Cluj - Rapid, duminică, 21:30, DGS 1

  • SuperLiga: Petrolul - Oțelul, duminică, 15:30, DGS 1

Regalul handbalistic de la Campionatul Mondial masculin din Germania şi Danemarca a continuat în direct la Digi Sport, cu noi partide din faza grupelor.

ABONAŢII RCS-RDS POT URMĂRI AICI PARTIDA UNGARIA - ANGOLA, ÎNCEPÂND CU ORA 19:00

Qatar - Egipt 28-23 

Qatar a trecut repede peste eşecul surprinzător, cu Angola, din prima rundă a Campionatului Mondial. Handbaliştii vicecampioanei mondiale s-au impus la 5 goluri în faţa Egiptului, dar faza zilei a făcut-o portarul africanilor: s-a repliat la timp la o fază în care lăsase poarta goală.

S-a terminat 28-23 pentru Qatar, pentru care Youssef Ali a fost omul meciului. A avut 9 reuşite şi procentaj 100% în cele 6 aruncări de la 7 metri. Qatarezii nu au pauză la Campionatul Mondial. Luni, la 16:30, în direct pe Digi Sport 2, vor juca împotriva Ungariei.

Macedonia - Bahrain 28-23 

Macedonia a câştigat şi în a doua etapă a grupei B, de la Campionatul Mondial. A obținut a doua victorie în grupa B a Campionatului Mondial. În debutul partidei cu Bahrain, extrema de la CSM Bucureşti, Georgievski, i-a ajutat pe europeni să se distanşeze. A urmat o serie de 5 goluri marcate de vicecampionii Asiei, care au trecut la conducere. Faza zilei a adus un gol anulat de sistemul VAR.

Până la pauză, macedonenii au preluat conducerea şi au câştigat meciul cu 28-23. Cu opt reuşite, veteranul de 38 de ani, Kiril Lazarov, a fost desemnat MVP-ul partidei. Are peste 1.600 de goluri pentru echipa națională.

Ungaria - Angola 34-24

Angola a facut spectacol și în meciul cu Ungaria, după victoria din prima etapă cu vicecampioana mondială din 2015, Qatar. Africanii au punctat însă doar la impresia artistică - nu mai puțin de 13 maghiari și-au trecut numele pe lista marcatorilor, iar scorul final a fost 34-24. 
Mikler, portarul Ungariei, a fost desemnat MVP-ul partidei, după ce a reușit una dintre paradele turneului final. Echipa sa joacă din nou astăzi, la 16:30, în direct la Digi Sport 2 - adversara îi va fi Qatar, iar echipa învingătoare ar ajunge la un pas de calificarea în grupele principale de la Mondial.

Spania - Islanda 32-25

Spania merge ceas la Campionatul Mondial. Ibericii au învins categoric Islanda şi au bifat a doua victorie în grupa B. A fost 19-14 la pauză, iar la final, diferenţa s-a majorat pentru iberici. S-a terminat 32-25, dar scorul putea fi mai drastic dacă nu s-ar fi remarcat portarul Islandei: Gustavsson s-a remarcat prin parade incredibile.

Sarmiento a fost desemnat la final cel mai bun jucător al partidei, chiar dacă principalul marcator al Spaniei a fost Ferran Sole Sala, cu 5 goluri.

Suedia - Argentina 31-16

Andreas Palicka a decis duelul dintre Suedia și Argentina, în grupa D a Campionatului Mondial. Portarul lui Kiel și-a trecut în cont 15 parade și a terminat cu un procentaj de 52 la sută.

Încurajată de egalul cu Ungaria din prima etapă, Argentina a început bine meciul și a ținut aproape de nordici până la 8-7. La pauză, vicecampioana europeană din 2018 a intrat însă cu avans de 5 goluri. Suedia a marcat pe bandă rulantă și a încheiat meciul cu 31-16. A fost a doua victorie din grupe pentru nordici, de patru ori medaliați cu aur la mondiale. Ultimul trofeu a fost obținut, însă, în urmă cu 20 de ani.

 

Etichete: cm handbal , mondial handbal , mondial handbal digi sport , video mondial handbal , live video cm handbal


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Cine a ucis-o pe Karen în 1966? Misterul a fost elucidat abia acum, iar descoperirea a provocat stupoare

La aproape 60 după comiterea unei crime brutale, poliția l-a găsit și arestat pe autor datorită tehnicilor criminalistice de ultimă generație.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Foto După ce s-a lăsat filmată la duș, alături de soțul ei, a semnat contractul vieții. ”Ne vedem acolo”

E gata să plece la 5.000 km distanță, după ce amanta a născut al doilea copil, iar soția al patrulea. Pe cine ia cu el

Mihai Neșu, adevărul despre divorț: ”Ei nu i-a plăcut niciodată”. S-a spus că soția l-a părăsit după accidentul teribil

Exclusiv ”Daniel Niculae, OUT de la Rapid - Șumudică, antrenor”. Mutări spectaculoase în Giulești. Cine va fi președinte

Exclusiv A fost dat afară de la FCSB, s-a antrenat singur, iar acum e campion: ”Oamenii nu știu”. Ce urmează pentru fotbalist

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Exclusiv ”Dacă-l luați pe Prunea, v-am distrus!”. Răsturnare de situație! ”Petrescu m-a vrut și înaintea lui Balaj”

Foto Ce s-a întâmplat în capitala Spaniei, după ce Real Madrid a câștigat titlul în La Liga. Cum au procedat ”Galacticii”

Ioan Ovidiu Sabău a spus lucrurilor pe nume, după ”U” Cluj - Dinamo

Săptămâna și scandalul la Dinamo! Ce le-au strigat suporterii jucătorilor lui Kopic, după remiza cu ”U” Cluj

Citeşte şi

"Mi-e scârbă și îmi ajunge!" Mihaela Evi anunță că se retrage după "mizeria" de la meciul de sâmbătă

Campionatul European de Handbal din Danemarca. Franța - Norvegia, finala competiției. Programul ultimei zile

PEROZCum arată Adelina Pestrițu în costum de baie, după ce a renunțat la implanturile mamare. Vedeta are o siluetă de invidiat

FILM NOWMike Myers, greu de recunoscut la 60 de ani. Interpretul lui Austin Powers a renunțat să-și mai vopsească părul

Patronul din Superligă care se umple de bani de pe urma transferului uriaș pe care-l va face Gigi Becali! „Iau milioane” citeşte ştirea pe Prosport.ro

Fostul antrenor al lui Dinamo a dat lovitura în afaceri! Vinde pantofi scumpi în Franța citeşte ştirea pe ziare.com

Pensia pe care o primește Rică Răducanu. Ce sumă încasează în fiecare lună citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Adele, elegantă, pe tocuri, la un meci din NBA, alături de partenerul ei de viață. „Cât de frumoasă ești!”

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Adele, elegantă, pe tocuri, la un meci din NBA, alături de partenerul ei de viață. „Cât de frumoasă ești!”

Digi World

O iluzie optică a făcut vâlvă pe rețelele sociale. Poți să ”vezi” cele trei creaturi din imagine în 15 secunde?

Digi Animal World

Un câine s-a trezit în miezul nopții ca să păzească jucăriile spălate și lăsate la uscat în balcon: ”Se temea să nu-i fie furate!”