Handbaliștii dinamoviști au declanșat hora bucuriei, după calificarea en-fandare în play-off-ul pentru optimile Ligii Campionilor

Video Wacker Thun - Dinamo 29-33! Performanță de răsunet! Calificare imperială în play-off-ul optimilor Ligii Campionilor

29.11.2018, 22:30
  • BASCHET: Fenerbahce - Monaco, miercuri, 20:45, DGS 3

  • Champions League: Borussia Dortmund - PSG, miercuri, 22:00, DGS 1

Dinamo a reușit o victorie de senzație, joi seară, 29 noiembrie, în Elveția, contra celor de la Wacker Thun. Handbaliștii noștri aveau nevoie de o victorie la un gol diferență pentru a depăși faza grupelor, dar elevii lui Constantin Ștefan nu s-au gândit la acest detaliu. Au tratat partida cu maximă concentrare, lucru confirmat de eliminarea lui Alouini încă din secunda 49, ceea ce spune totul despre determinarea pe care au avut-o roș-albii.

Handbaliștii noștri au condus cu 5-2, dar au fost egalați, după care cele două formații au mers cap la cap până la pauză. Totuși, Dinamo a terminat prima parte în avantaj. 14-13 și a anunțat ”cine este șeful”. Repriza a doua a fost una la discreția ”câinilor”, care n-au mai greșit mult și au reușit, încet dar sigur, să se distanțeze.

Dinamo s-a impus la final cu 33-29, a făcut pasul în play-off-ul Ligii Campionilor, dar mai trebuie să aștepte și celelalte rezultate din Grupa D pentru a vedea dacă se va clasa sau nu pe primul loc. Cert este că roș-albii vor da în play-off peste una dintre Silkeborg, Sporting Lisabona și Tatran Presov, din Slovacia, toate din Grupa C.

VIDEO Wacker Thun - Dinamo 29-33


UPDATE Min. 60Wacker Thun - Dinamo 29-33! Handbaliștii dinamoviști au obținut o calificare imperială în play-off-ul optimilor Ligii Campionilor.

UPDATE Min. 57Wacker Thun - Dinamo 27-33. Dinamo conduce la șase goluri diferență și este foarte aproape de o calificare extrem de importantă

UPDATE Min. 31: A început repriza a doua.

UPDATE Min. 30Wacker Thun - Dinamo 13-14! Handbaliștii noștri au terminat așa cum trebuie prima repriză, adică în avantaj la un gol. Este scenariul care le asigură roș-albilor calificarea în grupele principale.

Din păcate, Bannour a ieșit accidentat și nu se știe momentan dacă va mai putea evolua în partea a doua.

VIDEO cu accidentarea lui Bannour

UPDATE Min. 25: Wacker Thun - Dinamo 12-12. Partida este una extrem de echilibrată. Dinamoviștii au mai condus, dar nu au reușit să mențină cadența și au fost mereu egalați. Reamintim, pentru calificare, Dinamo are nevoie de o victorie la un gol diferență.


UPDATE Min. 10: Wacker Thun - Dinamo 5-5. Jucătorii noștri au început foarte bine meciul, chiar dacă au suferit o pierdere prin eliminarea penrtru două minute a lui Alouini. Roș-albiii au condus cu 5-2, dar campioana Elveției a revenit și a egalat. În tribune există însă o singură galerie: a lui Dinamo!


UPDATE Min. 1: Wacker Thun - Dinamo. A început partida! Roș-albii beneficiază și de o galerie extrem de activă, care domină ostilitățile din tribune. Alouini a fost eliminat, extrem de repede, după 49 de secunde. O lovitură pentru Dinamo!


"Vrem să câştigăm şi să îi facem fericiţi pe fanii noştri, pe români, pe toată lumea", a anunţat Alireza Mousavi.

Dinamo va avea 100 de fani în Elveţia

Dinamoviştii nu vor fi singuri în Elveţia. Pe lângă românii din "Ţara Cantoanelor", mai mulţi fani ai "alb-roşiilor" vor face deplasarea la Thun.

"Nu este presiune mare pe noi. Suntem concentraţi asupra acestui meci şi vom avea şi galeria alături de noi. În jur de o sută de suporteri vor veni acolo", a mai spus Mousavi.

Dinamo se va califica în play-off-ul pentru optimi în caz de victorie, indiferent de celelalte rezultate ale ultimei etape din grupa D. Au avantajul rezultatelor directe cu toate contracandidatele.

Wacker Thun - Dinamo se joacă în această seară, de la 21:00, în direct la Digi Sport 2, pe digisport.ro şi m.digisport.ro..

Etichete: dinamo handbal , dinamo liga campionilor handbal , wacker thun dinamo , wacker thun dinamo live


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
O tânără din Marea Britanie a venit să petreacă pe litoral, la Constanța, și spune că "e groaznic": "Nu ne așteptam"

A fost alertă de vreme rea pe litoral. Mai multe plaje sunt inundate după ploile torențiale de ieri, iar termometrele arată 15 grade în Constanța. Chiar și în aceste condiții, stațiunile vor fi pline: zeci de mii de turiști sunt așteptați de hotelieri să ajungă la mare în această minivacanță.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Angajata lui Gigi Becali de la FCSB nu s-a mai ferit și a spus totul: ”Era o povară”. Acum vede lucrurile diferit

Video&Foto Cum s-a comportat Dan Șucu la finalul meciului dintre Rapid și Universitatea Craiova

Au mers la teatru, dar comportamentul lor a fost inacceptabil! Spectatorii au cerut să fie dați afară: ”Erau chiar lângă noi”

FCSB revine în Ghencea! ”E semnat contractul cu CSA. Sper să nu se supere MM”

Exclusiv ”A semnat”. Dan Șucu și Victor Angelescu au rezolvat prima ”mutare” pentru sezonul următor

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Exclusiv ”Îl doriți pe Mircea Lucescu la Rapid?”. Victor Angelescu a dat răspunsul imediat

Video Emoție pură! Nadal a fost eliminat de la Madrid și și-a luat rămas-bun: ”O amintire de neuitat”. ”Râuri” de lacrimi în loja sa

Video ”Ascultă tactica”. Muller și Tchouameni au stârnit hohote de râs, după Bayern - Real 2-2

E gata! Standard a acceptat oferta pentru Denis Drăguș: câți bani încasează

Citeşte şi

"Mi-e scârbă și îmi ajunge!" Mihaela Evi anunță că se retrage după "mizeria" de la meciul de sâmbătă

Campionatul European de Handbal din Danemarca. Franța - Norvegia, finala competiției. Programul ultimei zile

PEROZO tânără a creat isterie în mediul online după ce a dezvăluit de ce îi plac bărbații în vârstă: „Mă simt în siguranță”

FILM NOWCât de mare a crescut fiul actriței Sandra Bullock. Are doar 14 ani, dar deja a întrecut-o pe mama lui la înălțime

Situație ”explozivă” la națională înainte de EURO 2024! Jucătorul român riscă să rateze turneul final din Germania citeşte ştirea pe Prosport.ro

Dramă pentru spanioli în miezul nopții. Ce a pățit Rafael Nadal la Madrid citeşte ştirea pe ziare.com

Toți șoferii care au asta în mașină iau amendă 2.900 lei și permisul suspendat. Se confiscă pe loc citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM CRBL, declarații neașteptate după divorțul de Elena: „E bine ca bărbat singur!” În ce relații au rămas după separare

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

CRBL, declarații neașteptate după divorțul de Elena: „E bine ca bărbat singur!” În ce relații au rămas după separare

Digi World

Vrei să-ți păstrezi creierul sănătos? Iată ce ar trebui să incluzi în dietă, potrivit unui nou studiu

Digi Animal World

Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”