Cristina Neagu e singura handbalistă din lume desemnată de patru ori cea mai bună bună

Video Mai sus de atât nu se poate! Visul Cristinei Neagu este legat de Olimpiada de la Tokyo 2020

20.03.2019, 16:35
  • SuperLiga: Farul - Sepsi, vineri, 20:00, DGS 1

  • Liga 2, play-off: Șelimbăr - Gloria Buzău, vineri, 17:00, DGS 1

Cristina Neagu a devenit recent singura handbalistă din istorie care a fost desemnată de patru ori cea mai bună din lum!. O performanţă enormă, care face cinste atât sportivei născută în Bucureşti, cât şi sportului românesc.
Foarte fericită, Cristina Neagu a transmis prin intermediul federației un mesaj plin de emoție.

"Am primit foarte multe mesaje, am văzut și ce se întâmplă pe internet. Cred că este un motiv de bucurie pentru toată țara, aș îndrăzni să spun. Nu cred că doar eu ar trebui să fiu bucuroasă, e o mândrie pentru întreg handbalul românesc și chiar pentru tot sportul românesc în contextul în care nu foarte mulți sportivi ajung la asemenea performanțe.

E un titlu mai special decât precedentele pentru că vine într-un moment foarte dificil și reprezintă o motivație suplimentară să muncesc și mai mult să revin pe teren", a declarat Cristina Neagu.

Marele vis al Cristinei Neagu este să câştige cu România medalia de aur la Olimpiadă

"Am toată motivația să revin mai puternică ca înainte, să ajung la un nivel chiar mai sus decât înainte de accidentare. Am în continuare multe lucruri la care visez și pe care doresc să le obțin. O medalie de aur la Tokyo cu naționala României cred că ar însemna încununarea întregii mele cariere".

Cristina Neague are o relaţie extraordinară cu fanii. "Iubesc oamenii din România, îi apreciez foarte tare în special pe cei care sunt alături de mine în mod necondiționat pentru că ei înțeleg că un sportiv nu poate fi robot și poate avea și meciuri mai proaste. Le mulțumesc că mă votează mereu în sondaje.

Le promit că atunci când mă voi întoarce pe teren voi fi aceeași jucătoare pe care ei o cunosc și voi da de fiecare dată maximum pe teren. Așa e Cristina Neagu și niciodată nu o să facă mai puțin decât poate și o să dea 100% de fiecare dată!", a mai spus Cristina.

Când a câştigat Cristina Neagu celelalte trei tiluri de cea mai bună handbalistă a lumii

Vedeta naţionalei României a devenit prima jucătoare din istorie care primeşte această distincţie de patru ori, după ce a reuşit aceeaşi performanţă în 2010, 2015 şi 2016.

În vârstă de 30 de ani, Neagu a avut un 2018 fantastic. Pentru a doua oară în carieră, a fost golgheterul Ligii Campionilor (110 goluri), competiţie în care s-a clasat pe locul 3, alături de CSM Bucureşti.

Campioană şi câştigătoare a Cupei României, cea mai bună handbalistă a lumii s-a remarcat şi la Europeanul desfăşurat în decembrie anul trecut. Le-a depăşit pe Agnes Farkas şi Grit Jurack pentru a deveni cea mai bună marcatoare din istoria competiţiei (237 de goluri).

Datorită Cristinei Neagu, România a ajuns în semifinalele Campionatului European pentru doar a treia oară şi în premieră din 2010. Din păcate, interul stânga al naţionalei s-a accidentat la ultimul meci din grupele principale, cu Ungaria, şi nu a mai putut juca.

Etichete: handbal , cristina neagu , olimpiada 2020 , jo tokyo 2020


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
După ce a câștigat 1 milion $ la loterie, o femeie s-a gândit să mai joace un bilet și a avut o surpriză neașteptată

O femeie care a câștigat 1 milion de dolari la loterie s-a decis după câteva săptămâni să își mai încerce încă o dată norocul și a mai jucat un bilet. A avut parte de o surpriză de proporții.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

La o lună și jumătate de la moartea fostului ei iubit, Aryna Sabalenka ar avea o nouă relație. Milionarul ar fi căsătorit

A cerut-o în căsătorie, apoi, în decurs de doar o săptămână, a fost surprins cu alte trei femei: ”Viața e frumoasă”

Foto Are 38 de ani și a iscat multe discuții după ce s-a aflat ce dietă ține. ”N-ar trebui să te lauzi cu asta”

Nemaiîntâlnit în SuperLigă: 1.000.000 € dacă merge cu FCSB în Champions League! Anunțul lui Gigi Becali

Răsturnare de situație! Decizia luată de Real Madrid în cazul lui Luka Modric

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Fotbalistul dorit de Gigi Becali ar fi perfect pentru FCSB: ”E top! Își poate arăta calitățile mai bine acolo”

NE-BU-NI-E! O echipă din liga secundă a marcat în minutul 90+9, a câștigat Cupa și va juca în Europa League

A fost desemnat cel mai bun jucător al anului: ”Sunt foarte mândru”

Dennis Politic a vorbit despre tensiunile de la Dinamo: ”Am avut o întâlnire toți”

Citeşte şi

Video Cristina Neagu sună adunarea înainte de duelul cu Metz din sferturile Ligii Campionilor: ”Să fim realiști!”

Video Skjern - Dinamo 34-38. Calificare de răsunet a ”Dulăilor” în Final Four-ul EHF European League

PEROZPovești de dragoste ca-n filme. 8 cupluri care au rezistat la Hollywood și secretele relațiilor lor

FILM NOW"A fost un dezastru. Lui Dwayne nu-i păsa deloc". The Rock ar fi întârziat deseori și 7-8 ore la filmările de la "Red One"

Adrian Șut, poate fi primul transfer de milioane pe care Gigi Becali îl face! Clubul de tradiție din Spania vrea să-l cumpere citeşte ştirea pe Prosport.ro

Mihai Mărgineanu a rămas șocat de ce a văzut în Vama Veche: "Bă, voi știți ce mai fac copiii voștri?" citeşte ştirea pe ziare.com

Pensia pe care o primește Rică Răducanu. Ce sumă încasează în fiecare lună citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Delia, în costum de baie asortat cu o cagulă tricotată cu coarne, în piscina de acasă. Nu-i pasă de gura lumii și trăiește cum îi place

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Delia, în costum de baie asortat cu o cagulă tricotată cu coarne, în piscina de acasă. Nu-i pasă de gura lumii și trăiește cum îi place

Digi World

Ce se poate întâmpla dacă mânânci prea multe ouă. Avantajele și dezavantajele consumului de ouă

Digi Animal World

Un urangutan rănit a fost văzut folosind o plantă ca medicament. Ce au aflat cercetătorii după o lună