Cristina Neagu, apărată de rivalele din Norvegia, după accidentarea din meciul cu Ungaria

Neagu, apărată de norvegience! Atac la EHF, după accidentarea dură a campioanei noastre

20.12.2018, 10:32
  • Liga 2: CS Mioveni - Csikszereda, joi, 17:00, DGS 1

  • Premier League: Chelsea - Tottenham, joi, 21:30, DGS 1

Cristina Neagu va lipsi cel puțin 6 luni, după accidentarea dură suferită la Campionatul European de handbal. Sander Sagosen, handbalist din Norvegia, a atacat dur EHF și a dat exemplu chiar ruptura de ligamente încrucișate cu care s-a ales cea mai bună jucătoare a lumii.

"Fără niciun dubiu, Federația Europeană de trebuie să ia acest turneu drept un exemplu și să-și dea seama că deja e prea mult! Este complet lipsit de sens felul în care s-au programat meciurile Romaniei. Au avut trei zile libere, iar apoi au jucat două meciuri în 17 ore... Este clar că imediat apar accidentările.

Priviți ce a pățit Neagu, care acum va lipsi un an de zile pentru că a jucat două meciuri în două zile. Evident că sunt consecidente majore când faci planurile greșit. Iar totul este trist pentru că se răsfrânge asupra noastră, asupra jucătoarelor. Cu siguranță federațiile naționale împreuna cu Federația Europeană trebuie să facă ceva! Până la urmă, jucătoarele pierd. Ai de suferit când lipsești un an! Nu toată lumea își revine după o accidentare de acest gen", a spus Sander Sagosen, pentru TV2, conform ziare.com.

Când se va opera Cristina Neagu

Cristina Neagu se va opera la începutul anului 2019. Interul stânga de 30 de ani a admis că se așteaptă la o perioadă grea, cel puțin înainte de intervenția chirurgicală, una care va fi plătită de Federația Română de Handbal.

"Mă simt bine, dacă pot spune aşa, încă nu am făcut operaţia, nu ştiu deocamdată când se va întâmpla lucrul ăsta, probabil că în următoarele săptămâni. Deocamdată nu sunt foarte multe lucruri de spus sau de făcut, mă mişc destul de greu, mă doare. dar nu atât de tare, sunt ok, cât se poate de ok în această situaţie. Psihic sunt bine, chiar foarte bine, aştept să mă operez şi apoi să intru în perioada de recuperare. Cel mai greu e că eşti un pic neajutorat, că mai e nevoie de cineva în permanenţă pentru că nu poţi să faci lucruri de unul singur, asta mi se pare cel mai greu.

Când voi renunţa la cârje şi voi putea merge singură, totul se va simplifica, pentru că eu ştiu ce îmi doresc şi în ce direcţie să merg. Am primit foarte multe mesaje şi am fost copleşită din punctul ăsta de vedere, pentru că nu mă aşteptam să primesc atâta afecţiune şi dragoste din partea oamenilor. Le pot spune că şi pentru ei o să mă lupt să redevin acea jucătoare pe care ei o cunosc. De Sărbători în mare parte voi sta în pat, pentru că mare lucru nu pot să fac", a spus Neagu.

Digi Sport va transmite Campionatul European și Campionatul Mondial de Handbal, atât la feminin, cât și la masculin, în următorii de 3 ani.

Etichete: cristina neagu , campionatul european de handbal , accidentare cristina neagu


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
"Nu există așa ceva". Reacția unui bărbat din Cehia la o terasă din România unde i s-au pus pe masă cârnați și mici

Turiștii care au ajuns în vestul țării, la Băile Felix, s-au bucurat de o baie în piscină, dar și de petrecerea cu spumă. Nu a lipsit nici mâncarea tradițională, gazdele au pregătit un adevărat festin pentru turiștii veniți din toate colțurile țării și chiar de peste hotare.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Femeia care și-a cumpărat un avion pentru a nu mai plăti mereu două locuri a intrat pe teren și internetul ”a explodat”

Vestea primită de Horațiu Moldovan! Decizia luată de Atletico Madrid

Carlo Ancelotti a spus lucrurilor pe nume, după Bayern Munchen - Real Madrid 2-2

Reacția lui Gianluigi Buffon, după ce Man și Mihăilă au promovat cu Parma în Serie A

Video Bayern - Real Madrid 2-2. Vinicius a reușit o ”dublă” și finalista Champions League se va decide în Spania!

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Video Alex Mățan s-a calificat în finala Ligii Campionilor! A reușit două pase de gol și a fost eroul echipei

Cei de la Gazzetta dello Sport, ”vrăjiți” de Dennis Man! Topul în care românul e primul

Răsturnare de situație! Decizia luată de Real Madrid în cazul lui Luka Modric

”Amenințarea” lui Kylian Mbappe, după ce PSG a pierdut turul cu Dortmund din semifinalele UCL

Citeşte şi

Tatăl Cristinei Neagu a murit. CSM București: ”Strângem rândurile alături de căpitanul nostru!”

"Mi-e scârbă și îmi ajunge!" Mihaela Evi anunță că se retrage după "mizeria" de la meciul de sâmbătă

PEROZElizabeth Hurley, irezistibilă într-o rochie minusculă din dantelă și latex. "Nu ieși așa în public pentru că o să provoci accidente"

FILM NOWPierce Brosnan, transformat total pentru cel mai nou film al său. Cum arată fostul James Bond, în imaginile surprinse pe platourile de la „Giant”

Dat afară de Gică Hagi, Constantin Budescu s-a refugiat în vila de peste 500.000 de euro pe care o are la Ploiești citeşte ştirea pe Prosport.ro

Ronnie O'Sullivan, eliminat! Surprize mari la Campionatul Mondial de snooker, n-a mai rămas niciun jucător din Top 10 citeşte ştirea pe ziare.com

S-a schimbat legea RCA pentru toți șoferii din România, o lovitură fără precedent pentru români citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Oana Radu susține că două luni a dormit pe unde a apucat, după divorț, din cauza fostului soț. "Mi-au dispărut lucruri personale"

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Oana Radu susține că două luni a dormit pe unde a apucat, după divorț, din cauza fostului soț. "Mi-au dispărut lucruri personale"

Digi World

Cum să fierbi ouăle de Paște fără să le spargi. Metoda simplă pe care trebuie să o încerci

Digi Animal World

Un motan degerat, lihnit de foame, a bătut la o fereastră. Ce s-a întâmplat apoi a uimit o lume întreagă