Podravka - CSM București / Foto: Captură Digi Sport

Video Podravka - CSM Bucureşti 31-36. ”Tigroaicele” au spart gheața în Champions League

articol scris de Digi Sport
25.09.2021, 20:40
  • Liga 2: CS Mioveni - Csikszereda, joi, 17:00, DGS 1

  • Premier League: Chelsea - Tottenham, joi, 21:30, DGS 1

CSM București s-a impus în fața celor de la Podravka cu scorul de 36-31 în Champions League.

”Tigroaicele” au trecut astfel peste cele două înfrângeri consecutive și au obținut prima victorie în Champions League.

Podravka - CSM Bucureşti 31-36 ”Tigroaicele” au spart gheața în Champions League

După un start slab de meci în care au fost conduse cu scorul de 4-0, elevele lui Adi Vasile s-au aflat în spatele celor de la Podravka pe tabela de marcaj, dar, pe finalul primei reprize, acestea au recuperat și au intrat la pauză cu un avantaj de un gol.

În a doua repriză, situația a fost un echilibrată, dar ”tigroaicele” au prins avânt pe finalul meciului și au învins la diferență de cinci goluri.

Cristina Neagu a fost cea mai bună marcatoare de la CSM București. Cea mai bună jucătoare a lumii a înscris nu mai puțin de 12 goluri.

După primele trei etape din grupele Champions League, CSM București se află pe locul patru în clasamentul Grupei A, cu un total de două puncte. Pe primul loc se află Dortmund, cu cinci puncte, urmată de Ferencvaros, cu cinci puncte. Podiumul este completat de Rostov-Don, cu patru puncte.

Podravka - CSM Bucureşti 31-36

Min. 60: Podravka - CSM București 31-36 Final de meci!

Min. 50: Podravka - CSM București 28-31 ”Tigroaicele” se desprind la avantaj de trei goluri.

Min. 40: Podravka - CSM București 21-21. ”Tigroaicele” au parte de un meci foarte strâns. Cristina Neagu ajunge la al șaselea gol înscris în meciul împotriva croatelor.

Min. 30: Podravka - CSM București 15-16 Bucureștencele intră la pauză cu un gol avans.

Min. 20: Podravka - CSM București 11-9 ”Tigroaicele” recuperează din diferență, însă croatele rămân în avantaj. Cea mai bună marcatoare de la CSM București este Arntzen cu patru goluri. De cealaltă parte, cea mai bună marcatoare este Milosavljevic, cu 5 goluri înscrise.

Min. 10 Podravka - CSM București 4-3 CSM București are parte de un început slab. ”Tigroaicele” marchează primul gol în minutul 7 prin Cristina Neagu, la scorul de 4-0 în favoarea echipei din Croația. Grubisic a apărat două lovituri de la șapte metri.

Min. 1: Începe meciul!

Podravka, la care evoluează româncele Yulia Dumanska și Bianca Bazaliu, a învins-o pe Buducnost în prima etapă, apoi a pierdut pe terenul lui Ferencvaros.

"Echipa are câteva jucătoare de bază care nu sunt la nivel fizic acolo unde ar trebui să fie şi este logic că nu sunt acolo. Este o echipa care de o lună de zile este împreună, eu va garantez că echipa asta, oricum ar fi, are un viitor", a declarat Adrian Vasile, antrenorul de la CSM București.

În eșecul cu Rostov-Don, la CSM București au debutat Alexandra Dindiligan, cu două goluri, și Alicia Gogîrlă. La 18 ani, fiica fostei internaționale Simona Gogîrlă și-a trecut o dată numele pe lista marcatoarelor.

"Înaintea fiecărui meci îmi dă sfaturi (n.r. Simona Gogîrlă, mama sa), cred că probabil s-a văzut pe ea în teren când am intrat eu, când avea 18 ani, la Oltchim. Sper ca în viitor să pot să prind mai multe minute, să pot să ajut echipa mult mai mult", a spus Alicia.

Podravka-CSM Bucureşti, Live Video ora 19:00, Digi Sport 1

Etichete: liga campionilor handbal , adi vasile , alicia gogîrlă , podravka csm bucuresti


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Doi soți români au fost arestați pentru viol în grup în Italia. Ce au descoperit polițiștii în telefonul femeii

Doi soți români au fost arestați în Catania, Italia, fiind acuzați de viol în grup și vătămare corporală, victima lor fiind o tânără din Republica Moldova. Bărbatul de 41 de ani și soția lui de 37 au fost reținuți după ce polițiștii au descoperit în telefonul femeii filmări cu agresiunile sexuale la care a fost supusă tânăra moldoveancă.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Femeia care și-a cumpărat un avion pentru a nu mai plăti mereu două locuri a intrat pe teren și internetul ”a explodat”

Angajata lui Gigi Becali de la FCSB nu s-a mai ferit și a spus totul: ”Era o povară”. Acum vede lucrurile diferit

FCSB revine în Ghencea! ”E semnat contractul cu CSA. Sper să nu se supere MM”

Exclusiv ”A semnat”. Dan Șucu și Victor Angelescu au rezolvat prima ”mutare” pentru sezonul următor

Cristi Chivu, în fața loviturii carierei! Ajax îi propune un contract pe 5 ani

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Ce a titrat L'Equipe, după înfrângerea PSG-ului cu Borussia Dortmund din semifinalele Champions League

Reacția lui Gianluigi Buffon, după ce Man și Mihăilă au promovat cu Parma în Serie A

Daniel Niculae, prima reacție după comunicatul lui Dan Șucu. Ce mesaj a postat

Video Cristiano Ronaldo, reușită candidată la golul anului. Comentatorii au fost în delir. ”Dublă” a lui CR7

Citeşte şi

Video CSM București se pregătește de ”meciul sezonului”! Adi Vasile a tras semnalul de alarmă înainte de partida cu Metz

"Mi-e scârbă și îmi ajunge!" Mihaela Evi anunță că se retrage după "mizeria" de la meciul de sâmbătă

PEROZElizabeth Hurley, irezistibilă într-o rochie minusculă din dantelă și latex. "Nu ieși așa în public pentru că o să provoci accidente"

FILM NOWPierce Brosnan, transformat total pentru cel mai nou film al său. Cum arată fostul James Bond, în imaginile surprinse pe platourile de la „Giant”

Ultrașii lui Dinamo, mesaj la ceas de seară, în fața stadionului, pentru Andrei Nicolescu: „Cu torțe ne mobilizează...” citeşte ştirea pe Prosport.ro

Ronnie O'Sullivan, eliminat! Surprize mari la Campionatul Mondial de snooker, n-a mai rămas niciun jucător din Top 10 citeşte ştirea pe ziare.com

Toți șoferii care au asta în mașină iau amendă 2.900 lei și permisul suspendat. Se confiscă pe loc citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Oana Radu susține că două luni a dormit pe unde a apucat, după divorț, din cauza fostului soț. "Mi-au dispărut lucruri personale"

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Oana Radu susține că două luni a dormit pe unde a apucat, după divorț, din cauza fostului soț. "Mi-au dispărut lucruri personale"

Digi World

Cum să fierbi ouăle de Paște fără să le spargi. Metoda simplă pe care trebuie să o încerci

Digi Animal World

Un motan degerat, lihnit de foame, a bătut la o fereastră. Ce s-a întâmplat apoi a uimit o lume întreagă