Meciul Dinamo – Porto, din grupele EHF Champions League la handbal masculin / Foto: Sport Pictures

Video Porto - Dinamo 32-23. Repriză secundă de coșmar pentru "Dulăi"

articol scris de Digi Sport
08.02.2023, 22:58
  • BASCHET: Fenerbahce - Monaco, miercuri, 20:45, DGS 3

  • Champions League: Borussia Dortmund - PSG, miercuri, 22:00, DGS 1

Dinamo a pierdut confruntarea cu Porto, 23-32, din deplasare.

"Dulăii" au ratat astfel șansa de a se califica în faza următoare a Champions League.

Porto - Dinamo 32-23. Repriză secundă de coșmar pentru "Dulăi"

Meciul a început excelent pentru Dinamo, care și-a respectat statutul de favorită și s-a aflat la conducerea partidei.  Elevii lui Xavi Pascual au condus la 3 goluri, iar de acolo totul s-a prăbușit. La cabine, avansul a fost de partea gazdelor, 14-13.

Repriza secundă a fost și mai proastă pentru "Dulăi", care nu s-au regăsit și s-au lovit de inspirația portarului lusitan, care a parat din toate pozițiile execuțiile dinamoviștilor.

Scorul final a fost unul neverosimil, 32-23, pentru Porto. Românii au rămas cu 11 puncte în clasament și vor juca etapa viitoare în compania celor de la PSG, în deplasare.

Clasament Grupa A, Champions League / Foto: Flashscore.ro

Porto - Dinamo 32-23

UPDATE 23:20: Porto - Dinamo 32-23. Final de meci. Trupa lui Xavi Pascual pierde categoric, dar păstrează șanse la calificare.

UPDATE 23:11 Porto - Dinamo 27-22. Cu 5 minute înainte de final, "Dulăii" sunt conduși, după o repriză de coșmar până acum.

UPDATE 22:58 Porto - Dinamo 22-20. Lusitanii au avans de 3 goluri în partea secundă, una slabă pentru oaspeți.

UPDATE 22:40: A început repriza secundă. Dinamo are atacul!

PAUZĂ

UPDATE 22:25: Porto - Dinamo 14-13. Final de primă repriză. Românii au fost surprinși pe mai multe atacuri rapide și au pierdut controlul partidei, însă intră la cabine cu doar un gol deficit.

UPDATE 22:15 Porto - Dinamo 10-11. În inferioritate numerică, "Dulăii" marchează datorită unei succesive care a dus mingea la Akimenko.

UPDATE 22:12: Porto - Dinamo 9-10. Românii au avantaj de un gol, după o evoluție consistentă până acum, însă cu anumite ratări mari pe fază ofensivă.

UPDATE 22:00: Porto - Dinamo 5-5. După 10 minute de joc, rezultatul este egal.

UPDATE 21:45: A început partida! Portughezii atacă primii.


Știrea inițială:

Porto - Dinamo, Live Video 21:45 DGS 2. Victoria care poate aduce calificarea în optimile Ligii Campionilor

Dinamo se află la a treia participare în ultimii patru ani în Liga Campionilor la handbal masculin, participare care reprezintă o performanță în sine. Dar pentru prima dată, reprezentanta României are șanse, foarte mari, să meargă mai departe.

Mai sunt patru etape de disputat, dar prima dintre ele este foarte importantă pentru Dinamo. Duelul cu Porto poate apropia echipa bucureșteană de îndeplinirea obiectivului încă de pe acum.

Handbaliștii lui Dinamo pot obține al cincilea succes în Liga Campionilor, contra lui Porto. Iar calculele hârtiei îi dau favoriți, mai ales că vor avea și susținerea fanilor pe terenul ultimei clasate din grupa A.

Dinamo trebuie să scoată un rezultat mai bun decât Wisla ca să aibă asigurată calificare în "optimi"

"Nicio partidă nu este usoară în Champions League. Vedem că toate echipele pot câștiga meciuri. Nu jucam la Dinamo, jucam la Porto. E important pentru echipă ca fanii sunt cu noi. Eu cred ca atunci când am jucat aici, la Polivalentă cu ei, au arătat că echipa e puternica, nu? Si eu cred că, daca suporterii vin cu noi la Porto, e foarte, foarte important pentru noi și eu cred că asta poate ajuta echipa", a declarat la microfonul Digi Sport antrenorul Xavier Pascual, cel care este și selecționerul României.

  • Jocul de la Porto mai poate fi urmărit de către abonații RCS-RDS pe aplicația Digi Sport și pe siteul digisport.ro

Aproape două luni au trecut de la ultimul meci în Ligă al dinamoviștilor, egalul de acasă cu Veszprem, 31-31, rezultat considerat o surpriză în condițiile în care maghiarii se află printre favoriții la câștigarea trofeului.

Dacă Dinamo va câștiga și Wisla va face doar egal în meciul cu Magdeburg, ori dacă Dinamo face egal și Wisla pierde meciul, atunci "dulăii" sunt calificati în "optimi" chiar dac[ mai sunt trei etape de disputat. 

"Când joci în Champions League, ai un sentiment aparte și cred că tuturor le este dor să revină în această competiție", a afirmat dinamovistul Robert Militaru.

Etichete: dinamo handbal , liga campionilor handbal masculin , video porto dinamo


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
O olandeză cu depresie va fi eutanasiată, pentru că „nu mai poate face față”. Are doar 28 de ani

O olandeză de 28 de ani, sănătoasă din punct de vedere fizic, a decis să fie eutanasiată, pentru că - spune ea - nu mai poate lupta cu depresia, autismul și cu tulburarea Borderline.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Barcelona nu mai stă la discuții: îi reziliază contractul fotbalistului pe care a plătit 36.000.000€. Anunțul spaniolilor

Video&Foto Cum s-a comportat Dan Șucu la finalul meciului dintre Rapid și Universitatea Craiova

Angajata lui Gigi Becali de la FCSB nu s-a mai ferit și a spus totul: ”Era o povară”. Acum vede lucrurile diferit

Au mers la teatru, dar comportamentul lor a fost inacceptabil! Spectatorii au cerut să fie dați afară: ”Erau chiar lângă noi”

Exclusiv Mihai Stoica îl așteaptă la FCSB, dar fotbalistul pune o condiție. ”Vreau să joc fotbal”. Reacția lui Ilie Dumitrescu

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Carlo Ancelotti a spus lucrurilor pe nume, după Bayern Munchen - Real Madrid 2-2

Reacția presei din Spania, după Bayern Munchen - Real Madrid 2-2

Foto MM Stoica n-a mai răbdat și i-a răspuns lui Tudorel Stoica: ”Trăiești o mare dezamăgire”

Exclusiv ”Ancelotti e numărul 1. L-a depășit pe Guardiola” / ”Am văzut pasa anului”. Concluziile serii după magicul Bayern - Real 2-2

Citeşte şi

"Mi-e scârbă și îmi ajunge!" Mihaela Evi anunță că se retrage după "mizeria" de la meciul de sâmbătă

Campionatul European de Handbal din Danemarca. Franța - Norvegia, finala competiției. Programul ultimei zile

PEROZO tânără a creat isterie în mediul online după ce a dezvăluit de ce îi plac bărbații în vârstă: „Mă simt în siguranță”

FILM NOWFiicele lui Nicole Kidman, apariție rară pe covorul roșu alături de mama lor. Puștoaicele au atras toate privirile

Situație ”explozivă” la națională înainte de EURO 2024! Jucătorul român riscă să rateze turneul final din Germania citeşte ştirea pe Prosport.ro

Dramă pentru spanioli în miezul nopții. Ce a pățit Rafael Nadal la Madrid citeşte ştirea pe ziare.com

Toți șoferii care au asta în mașină iau amendă 2.900 lei și permisul suspendat. Se confiscă pe loc citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Lady Gaga, în fustă scurtă de tenis, la sport cu iubitul. Solista și Michael Polansky își trăiesc iubirea discret

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Lady Gaga, în fustă scurtă de tenis, la sport cu iubitul. Solista și Michael Polansky își trăiesc iubirea discret

Digi World

O fetiță de 10 ani a murit din cauza unei amibe mâncătoare de creier. Tragedia s-a întâmplat în vacanță, după o baie în piscină

Digi Animal World

Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”