Dinamo va întâlni PSG în optimile Champions League / Foto: colaj Digi Sport

PSG, adversara lui Dinamo din Champions League, are cel mai mare buget și cele mai mari salarii

04.03.2020, 09:27
  • Premier League: Aston Villa - Chelsea, sâmbătă, 22:00, DGS 2

  • SuperLiga: FCSB - Farul, sâmbătă, 20:30, DGS 1

Handbaliștii de la Dinamo s-au calificat eroic în optimile Champions League, după o victorie uriașă împotriva lui Sporting Lisabona, 26-24 (25-24 în tur), însă acum vor da peste cea mai tare echipă din handbalul mondial. PSG este un adevărat colos în handbal.

Campioana Franței are cel mai mare buget din lume, 17,5 milioane de euro pentru sezonul 2019-2020, iar șeicii din Qatar care investesc în echipă oferă cele mai mari salarii de pe planetă. În comparație, echipa care se află pe locul secund din punct de vedere al bugetului anual, Kiel, are 9,5 milioane de euro pe an.

La așa buget, așa salarii. Astfel, vedeta Mikkel Hansen, cu 17 trofee în palmares, este cel mai bine plătit handbalist al lumii, cu 1,5 milioane de euro pe an. Al doilea în acest top joacă tot la PSG, Nikola Karabatic, remunerat cu 900.000 de euro anual, iar al treilea e și el la parizieni: Daniel Narcisse, cu 700.000 de euro.

PSG se află în cel mai bun moment pentru a câștiga marele trofeu, pe care nu și l-a mai adjudecat niciodată. Parizienii au mai jucat o finală, în sezonul 2016-2017, pierdută cu Vardar Skopje, iar acum sunt deciși să nu mai rateze.

Dinamo s-a calificat în premieră în optimile Champions League

După 26-24 cu Sporting, Dinamo s-a calificat pentru prima dată în optimile Champions League și a rămas singura echipă neînvinsă în acest sezon al celei mai tari competiții intercluburi din lume.

"Dulăii" au fost motivați extraordinar de un public absolut incredibil. Fanii au făcut o atmosferă de vis în sala Dinamo, iar la final, jucătorii au cântat alături de ei.

”Ne-am pregătit un an de zile pentru acest meci. Acum am arătat că suntem o echipă puternică, cu suporteri de nota 10, care au făcut spectacol în Sala Dinamo”, a spus, la finalul jocului, Constantin Ștefan, antrenorul ”câinilor”.

Prima manşă a optimilor de finală va avea loc la Bucureşti, în perioada 18-22 martie, iar returul se va juca la Paris, în perioada 25-29 martie. Ambele vor fi transmise în direct la Digi Sport.

Etichete: dinamo , psg , sporting , dinamo liga campionilor , dinamo handbal , dinamo sporting , dinamo psg , dinamo champion sleague


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
O fetiță le-a spus părinților că are un monstru în cameră, dar ei nu au luat-o în seamă. Ce au descoperit după i-a șocat: „Un coșmar”

O familie din SUA a avut parte de un șoc după ce fiica lor s-a plâns săptămâni la rând că aude niște zgomote în camera ei. Ceea ce copila credea că este „un monstru” s-a dovedit a fi un stup uriaș cu peste 50.000 de albine, scrie People.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Dennis Man, OUT din lotul Parmei. Ce se întâmplă cu internaționalul român în Italia

S-a aflat de ce Parma l-a exclus din lot pe Dennis Man! Anunțul făcut în Italia

A renunțat la sportul profesionist și a devenit ”cea mai frumoasă actriță de la Hollywood”

Foto Dinamo ar urma să-și schimbe sigla din sezonul viitor! Cum arată noua emblemă

La 64 de ani, Ioan Andone a dezvăluit cum îl cheamă, de fapt: ”Ce să fac?”

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Gigi Becali a dat 600.000€ pe un fotbalist la care nici nu s-a uitat: ”L-am luat în 3 secunde”

”Misterul” a fost deslușit! Antrenorul Parmei a dezvăluit de ce Dennis Man nu a fost în lot și ce urmează pentru român

Sorana Cîrstea a făcut anunțul: ”Capitol închis”. Imediat a rostit numele Simonei Halep

Live Video&Text FCU Craiova - ”U” Cluj 1-1, ACUM, Digi Sport 1. Oltenii au restabilit egalitatea

Citeşte şi

După ce PSG a oferit 200.000.000€ pentru noua ”perlă” a Barcelonei, catalanii au luat decizia finală

PSG - Le Havre Live Video, 22:00 DGS 4. Echipa lui Luis Enrique poate câștiga titlul

PEROZAvea tot viitorul în față, dar a paralizat de la o supă. În 24 de ore, viața unei tinere de 23 de ani s-a transformat într-un calvar

FILM NOWMichael Douglas sfidează trecerea timpului. Cum reușește actorul să arate atât de bine la aproape 80 de ani: „Arată cu 20 de ani mai tânăr”

Povestea misterioasei firme Gigi Becali LTD. A înființat-o în 2022 și a dizolvat-o în 2023, în Anglia citeşte ştirea pe Prosport.ro

Adversară de speriat pentru Jaqueline Cristian la Madrid: "Danimal" spulberă tot în ultima vreme citeşte ştirea pe ziare.com

Omul de la care vine expresia "Să moară Cibilan!". Ultimul haiduc al Bucureștilor, de la întors banii cu lopata la o baracă în sărăcie lucie citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Reacția Biancăi, dansatoarea lui Dorian Popa, după ce a fost acuzată că l-a despărțit pe artist de Babs: „În ce filme sunteți?”

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Reacția Biancăi, dansatoarea lui Dorian Popa, după ce a fost acuzată că l-a despărțit pe artist de Babs: „În ce filme sunteți?”

Digi World

O fetiță de 10 ani a murit din cauza unei amibe mâncătoare de creier. Tragedia s-a întâmplat în vacanță, după o baie în piscină

Digi Animal World

Acest câine a trecut testul suprem. Imaginile cu patrupedul care refuză să mănânce o friptură suculentă au devenit virale