Fetele de la SCM Craiova au sărbătorit victoria din semifinale

Video Surpriză imensă la Craiova! CSM Bucureşti, la prima înfrângere după un an şi jumătate

07.03.2018, 17:55
  • SuperLiga: Hermannstadt - Poli Iași, luni, 15:00, DGS 1

  • SuperLiga: Universitatea Craiova - FCSB, luni, 21:00, DGS 1

UPDATE 17:58 CSM Bucureşti a suferit primul eşec în Liga Naţională după aproape un an şi jumătate. Constelaţia de vedete a campioanei României a cedat pe terenul lui SCM Craiova, scor 21-23.

Oltencele, aflate pe locul 2 în clasament, au întrerupt astfel seria de 38 de victorii consecutive a bucureştencelor în campionatul intern.

CSM Bucureşti a pierdut ultima oară pe 26 septembrie 2016, 27-30 contra Dunării Brăila, în etapa a patra a ediţiei 2016-2017 a Ligii Naţionale.

Campioanele au început mai bine jocul din Bănie, au condus cu 3-1 (min. 7), 10-6 (20), 12-9 (28), însă la pauză avantajul a fost minim, 12-11. 

După pauză, CSM Bucureşti şi-a mărit din nou avantajul, la 15-12 (34), apoi a avut 18-16 (47), după care SCM Craiova a condus pentru prima oară, cu 19-18 (52). Echipa oaspete a egalat, dar SCM Craiova a înscris trei goluri consecutive, desprinzându-se decisiv, la 22-19 (60), scorul final fiind de 23-21. 

Pentru Craiova au marcat Valentina Ardean-Elisei 6 goluri, Andreea Pricopi 5, Cristina Florianu 4, Zeljka Nikolic 3, Bobana Klikovac 2, Patricia Vizitiu 1, Andreea Rădoi 1, Teodora Popescu 1. 

Golurile campioanei au fost reuşite de Cristina Neagu 5, Nathalie Hagman 5, Iulia Curea 4, Isabelle Gullden 3, Line Jorgensen 1, Marit Frafjord 1, Sabina Jacobsen 1 şi Paula Ungureanu 1. 

Campioană a Europei în 2016 şi a treia clasată în Liga Campionilor în 2017, CSM Bucureşti este calificată în sferturile competiţiei numărul 1 a cluburilor din Europa şi în acest sezon. "Tigroaicele" vor juca meciul decisiv pentru locul 2 în grupa principală 1 sâmbătă, de la ora 15.00, la Rostov, în direct la Digi Sport 1.

SCM Craiova are şanse mici de a trece de sferturile Cupei EHF: a pierdut cu 23-25 turul cu Lada Togliatti, de pe teren propriu. Returul se joacă sâmbătă, în Rusia.

VIDEO FINALUL MECIULUI DIN BĂNIE


Astăzi, de la ora 16:30, Digi Sport 2 va transmite partida de handbal feminin dintre SCM Craiova și CSM Bucureşti din etapa a 19-a a Ligii Naționale.

Grigore Albici, antrenorul secund al echipei de handbal feminin și jucătoarea Ana Maria Țicu au vorbit în cadrul unei conferinţe de presă, despre derby-ul cu CSM București.

“Ne bucurăm că putem să oferim Craiovei un meci cu jucătoare de talie mondială. Ambele echipe ne pregătim pentru partidele din cupele europene din weekend: noi la Togliatti și C.S.M. București – la Rosov Don. Sperăm să facem un joc foarte bun și să mulțumim publicul, care sperăm să vină în număr cât mai mare la sală, să ne ajute așa cum s-a întâmplat în ultimele partide. Va fi foarte important ca jucătoarele să fie sănătoase, pentru că la meciul trecut, atât Bogdan Burcea, cât și anumite fete nu au fost în plenitudinea forțelor”, a zis Grigore Albici, completat de Ana Maria Țicu:

“Ne așteaptă un meci foarte greu și trebuie să intrăm pe teren foarte motivate. C.S.M. București nu are nevoie de nicio prezentare. Toată lumea știe valoarea lor. Vrem să dăm ce avem mai bun pe teren și poate vom reuși o surpriză. Așteptăm să vină spectatorii în număr cât mai mare la sală, să ne încurajeze, așa cum s-a întâmplat în ultimele jocuri”.

Etichete: live , video , digi sport 2 , scm craiova-csm bucuresti , scm craiova și csm bucureşti din etapa a 19-a a ligii naționale.


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Trei bărbați s-au dus să facă surf în Mexic și după o săptămână cadavrele lor au fost găsite într-un puț adânc de 15 metri

Un american și doi australieni s-au dus în vacanță la surfing în apropiere de oraşul turistic Ensenada, la circa 90 de minute sud de graniţa SUA-Mexic, pe coasta Pacificului. Săptămâna trecută au fost dați dispăruți, iar după căutări au fost găsiți morți într-un puț. Autoritățile americane îi sfătuiesc pe americani să reconsidere călătoriile în Mexic.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

O actriță celebră din SUA a văzut un român și a izbucnit imediat în râs. Ce a urmat

A văzut cum a apărut în public la Miami și a întrebat-o direct: ”Ești bolnavă?”. Răspunsul dat imediat de model

45.000€ pe lună! A cerut cel mai mare salariu din SuperLigă ca să se transfere la FCSB

S-a terminat! Își face bagajele și pleacă, după doar 6 meciuri jucate la Tottenham

Foto Radu Drăgușin nu se mai ferește! Cum a fost surprins pe bancă, în timp ce Tottenham pierdea cu Liverpool

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Alex Băluță a fost aproape de un transfer la 15.000 de kilometri de București: ”Eram convins să merg acolo”

Sergiu Hanca a răspuns acuzațiilor de blat din Petrolul - FC Botoșani: ”Niște mizerii. Asta arată valoarea oamenilor”

Mihai Rotaru i-a dat replica lui Gigi Becali

Ce note au primit Dennis Man și Valentin Mihăilă, după meciul în care Parma a câștigat titlul în Serie B

Citeşte şi

"Mi-e scârbă și îmi ajunge!" Mihaela Evi anunță că se retrage după "mizeria" de la meciul de sâmbătă

Campionatul European de Handbal din Danemarca. Franța - Norvegia, finala competiției. Programul ultimei zile

PEROZA cucerit toate privirile. Soția lui Chris Hemsworth, la cină într-un costum cu pantaloni scurți și pe tocuri

FILM NOWSuri Cruise, ca un model pe străzile din NYC, în pantaloni scurți, pulover și adidași. Fiica lui Tom Cruise și a lui Katie Holmes urmează să plece la facultate în toamnă

Pe ce loc a urcat Simona Halep în clasament, deși nu a jucat, și ce poziție ocupă rivala Sorana Cîrstea citeşte ştirea pe Prosport.ro

Dan Șucu îi dă replica lui Șumudică. Vrea un mare antrenor român citeşte ştirea pe ziare.com

Pensia pe care o primește Rică Răducanu. Ce sumă încasează în fiecare lună citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Doja Cat a purtat un cearșaf pe post de rochie, pe străzile din NY. Fanii s-au împărțit în două tabere: Ți-a ales Kanye West ținuta?

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Doja Cat a purtat un cearșaf pe post de rochie, pe străzile din NY. Fanii s-au împărțit în două tabere: Ți-a ales Kanye West ținuta?

Digi World

O iluzie optică a făcut vâlvă pe rețelele sociale. Poți să ”vezi” cele trei creaturi din imagine în 15 secunde?

Digi Animal World

Un câine s-a trezit în miezul nopții ca să păzească jucăriile spălate și lăsate la uscat în balcon: ”Se temea să nu-i fie furate!”