Viborg - SCM Rm. Vâlcea / Foto: captură Digi Sport

Video Viborg - SCM Râmnicu Vâlcea 31-20. Danezele au fost prea bune. Ambele echipe sunt calificate în sferturile European League

articol scris de Digi Sport
16.02.2022, 19:30
  • SuperLiga: Poli Iași - UTA, duminică, 18:15, DGS 1

  • SuperLiga: CFR Cluj - Sepsi, duminică, 21:00, DGS 1

După remiza din tur, SCM Râmnicu Vâlcea nu a avut nicio șansă în Danemarca, pe terenul lui Viborg. La pauză a fost 15-8, după ce danezele au arătat că sunt pur și simplu mult prea bune.

Viborg HK - SCM Râmnicu Vâlcea 31-20

Chiar dacă înaintea partidei, ambele echipe erau deja calificate în sferturile European League, danezele nu au avut milă, iar Jorgensen a făcut ce a vrut pe teren și a fost cea mai bună marcatoare a meciului, cu 8 goluri.

Viborg se califică astfel în sferturi de pe primul loc în grupa D, în timp ce Vâlcea, care a încheiat pe locul secund, își știe adversara din sferturi, Herning, locul 3 în Danemarca.

  • Viborg a câștigat Champions League de 3 ori: în 2006, 2009 și 2010. În 2010, la daneze juca și Cristina Vărzaru, care a fost și golgheter.

LIVE VIDEO Viborg HK - SCM Râmnicu Vâlcea 31-20

Min. 60: Viborg - SCM Rm. Vâlcea 21-10. Holm Andersen înscrie ultimul gol al meciului.

Min. 38: Viborg - SCM Rm. Vâlcea 20-10. După ce danezele au stabilit cea mai mare diferență de scor, vâlcencele reduc diferența prin Glibko, din aruncare de la 7 metri.

Min. 30: Viborg - SCM Rm. Vâlcea 15-8. Kristina Jorgensen (Viborg) stabilește scorul pauzei, din lovitură de la 7 metri.

Min. 2: Viborg - SCM Rm. Vâlcea 1-0. Pedersen deschide scorul, după un contraatac.

Min. 1: Începe meciul.


Știrea inițială:

Partida Viborg HK - SCM Râmnicu Vâlcea, din grupele EHF European League la handbal feminin, poate fi urmărită de la ora 18:00, ÎN DIRECT pe Digi Sport 4, dar și pe site-ul digisport.ro și în aplicația Digi Sport, de către abonații RCS-RDS.

Programat inițial pe 9 ianuarie, duelul dintre Viborg și Râmnicu Vâlcea a fost amânat din cauza unui focar de COVID-19 în tabăra daneză.

Prima partidă dintre cele două formații, disputată în urmă cu doar trei zile la Râmnicu Vâlcea, s-a încheiat la egalitate, 30-30, româncele scăpând printre degete victoria pe final. Cu toate acestea, punctul obținut a calificat ambele echipe în faza următoare a competiției, indiferent de rezultatul jocului de miercuri.

Clasament:

  • Primele două clasate se califică în sferturi.
  • Primul criteriu de departajare este golaverajul, apoi rezultatele din confruntările directe.

Etichete: scm ramnicu valcea , ehf european league , grupe european league , viborg hk scm ramnicu valcea


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
„Putin nu a ordonat uciderea lui Navalnîi”. Răsturnare de situație în cazul morții disidentului rus

Agenţiile de informaţii americane au stabilit că preşedintele rus, Vladimir Putin, probabil nu a ordonat uciderea politicianului de opoziţie Alexei Navalnîi într-o tabără de prizonieri din Arctica în februarie, a relatat sâmbătă Wall Street Journal, transmite Reuters.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

S-a aflat de ce Parma l-a exclus din lot pe Dennis Man! Anunțul făcut în Italia

Dennis Man, OUT din lotul Parmei. Ce se întâmplă cu internaționalul român în Italia

A renunțat la sportul profesionist și a devenit ”cea mai frumoasă actriță de la Hollywood”

Promovare! Vor juca din nou în prima ligă, la 8 ani de când au marcat întreaga lume a fotbalului

Foto Dinamo ar urma să-și schimbe sigla din sezonul viitor! Cum arată noua emblemă

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Exclusiv Semnează cu FCSB! Gigi Becali a dat ordinul la pauza meciului cu Farul: ”I-am dat telefon lui Meme. E cel mai bun”

Foto Mihai Stoica, umplut de sânge la Arena Națională, după ce FCSB a câștigat titlul!

Cum a numit-o Gică Hagi pe FCSB, după ce a câștigat titlul chiar după victoria cu Farul

Foto Mesajul controversat publicat de FCSB, după câștigarea titlului

Citeşte şi

"Mi-e scârbă și îmi ajunge!" Mihaela Evi anunță că se retrage după "mizeria" de la meciul de sâmbătă

Campionatul European de Handbal din Danemarca. Franța - Norvegia, finala competiției. Programul ultimei zile

PEROZAvea tot viitorul în față, dar a paralizat de la o supă. În 24 de ore, viața unei tinere de 23 de ani s-a transformat într-un calvar

FILM NOWMichael Douglas sfidează trecerea timpului. Cum reușește actorul să arate atât de bine la aproape 80 de ani: „Arată cu 20 de ani mai tânăr”

Lista tuturor adversarelor pe care FCSB le va întâlni în preliminariile Ligii Campionilor, tur cu tur! citeşte ştirea pe Prosport.ro

FCSB e campioana României după 9 ani! Meciul decisiv, contra lui Gică Hagi citeşte ştirea pe ziare.com

Omul de la care vine expresia "Să moară Cibilan!". Ultimul haiduc al Bucureștilor, de la întors banii cu lopata la o baracă în sărăcie lucie citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Reacția Biancăi, dansatoarea lui Dorian Popa, după ce a fost acuzată că l-a despărțit pe artist de Babs: „În ce filme sunteți?”

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Reacția Biancăi, dansatoarea lui Dorian Popa, după ce a fost acuzată că l-a despărțit pe artist de Babs: „În ce filme sunteți?”

Digi World

O fetiță de 10 ani a murit din cauza unei amibe mâncătoare de creier. Tragedia s-a întâmplat în vacanță, după o baie în piscină

Digi Animal World

Reacția unui câine atunci când își vede stăpânii sărutându-se. Imaginile sunt virale: ”Când realizezi că ești a cincea roată la căruță”