Larisa Iordache s-a retras din activitatea de gimnastă / Foto: Instagram @larisa_iordache

Foto Adevăratul motiv pentru care Larisa Iordache s-a retras din finala la bârnă de la Jocurile Olimpice

articol scris de Digi Sport
03.08.2021, 13:21
  • Liga 2: CS Mioveni - Csikszereda, joi, 17:00, DGS 1

  • Premier League: Chelsea - Tottenham, joi, 21:30, DGS 1

Visul olimpic al Larisei Iordache (25 de ani) s-a năruit în această dimineață, cu câteva ore înaintea finalei de la bârnă! Românca s-a retras din cauza durerilor insuportabile. Ceea ce părea doar o entorsă la gleznă, s-a dovedit a fi o accidentare mult mai serioasă.

După calificările de duminică, Larisa Iordache a primit un diagnostic dur.

Galerie Foto

Adevăratul motiv pentru care Larisa Iordache s-a retras din finala la bârnă de la Tokyo: osteoartrită la glezna piciorului stâng

Adevărul despre glezna Larisei

Cu acordul Larisei prezentăm diagnosticul primit de ea la Tokyo, după investigațiile efectuate în ziua calificărilor. Nu este vorba despre o simplă entorsă (care între timp s-a recuperat), ci despre o problemă mult mai profundă: osteoartrită la glezna piciorului stâng.

Dicționarul medical: ”Osteoartrita este o afecțiune în care cartilajul protector al suprafețelor articulare se deteriorează o dată cu trecerea timpului. Osteoartrita, denumită și boala articulară degenerativă sau osteoartroză, reprezintă cea mai frecventă formă de artrită și este principala cauză a durerii și invalidității în rândul persoanelor mai în vârstă”.

Am sperat într-un miracol, am fi dorit să o vedem din nou în concurs, să ne bucure cu eleganța și frumusețea ei, dar nu putem să cerem mai mult decât e posibil! Suntem lângă tine, Larisa!”, se arată în postarea Clubului Sportiv Dinamo.

Diagnosticul Larisei Iordache / Foto: Facebook @Dinamo

Mesajul impresionant al Larisei Iordache după retragerea din finala de la bârnă

"Nu vom intelege niciodata de ce drumul pe care ni-l alegem este atat de dur cu noi in unele momente cand ai nevoie sa te lase sa mergi linistit spre ce vrei tu sa faci. Am incercat si am sperat pana in ultima clipa pentru aceasta finala olimpica.

Din pacate, iar, drumul meu este impietrit ... durerea asta de la glezna pe care o simt este peste limita mea de suportabilitate ca om. Am vrut sa o fac pentru mine. Pentru mine si pentru fiinta care m-a impins pe drumul acesta, care din pacate nu mai este langa mine si nu mai pot obtine un cuvant de incurajare de la ea...insa stiu ca am iubirea neconditionata a familiei mele. Va iubesc!

Este greu, greu... pentru ca de data asta chiar am crezut ca o sa fie bine totul. Insa drumul nu se opreste aici cu aceasta sansa nefructificata. Momentan pun putina pauza si o iau de la capat cand o sa fiu pregatita sa reiau totul din punct de vedere paihic cat si fizic.

Antrenorilor mei vreau sa le spun ca ii iubesc pentru ca indiferent de situatie ei au crezut in mine si in tot ceea ce am facut. Si pentru ca au pornit cu mine pe drumul asta chiar cand nu aveam pe nimeni langa noi. Si va apreciezi pe voi, pe cei ce au sperat si m-au incurajat", a scris Larisa Iordache pe contul său de Instagram.

Etichete: larisa iordache , accidentare larisa iordache , larisa iordache jocurile olimpice , adevaratul diagnostic larisa iordache


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Doi soți români au fost arestați pentru viol în grup în Italia. Ce au descoperit polițiștii în telefonul femeii

Doi soți români au fost arestați în Catania, Italia, fiind acuzați de viol în grup și vătămare corporală, victima lor fiind o tânără din Republica Moldova. Bărbatul de 41 de ani și soția lui de 37 au fost reținuți după ce polițiștii au descoperit în telefonul femeii filmări cu agresiunile sexuale la care a fost supusă tânăra moldoveancă.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Femeia care și-a cumpărat un avion pentru a nu mai plăti mereu două locuri a intrat pe teren și internetul ”a explodat”

Angajata lui Gigi Becali de la FCSB nu s-a mai ferit și a spus totul: ”Era o povară”. Acum vede lucrurile diferit

FCSB revine în Ghencea! ”E semnat contractul cu CSA. Sper să nu se supere MM”

Exclusiv ”A semnat”. Dan Șucu și Victor Angelescu au rezolvat prima ”mutare” pentru sezonul următor

Cristi Chivu, în fața loviturii carierei! Ajax îi propune un contract pe 5 ani

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Ce a titrat L'Equipe, după înfrângerea PSG-ului cu Borussia Dortmund din semifinalele Champions League

Reacția lui Gianluigi Buffon, după ce Man și Mihăilă au promovat cu Parma în Serie A

Daniel Niculae, prima reacție după comunicatul lui Dan Șucu. Ce mesaj a postat

Video Cristiano Ronaldo, reușită candidată la golul anului. Comentatorii au fost în delir. ”Dublă” a lui CR7

Citeşte şi

După ce ieri au sfidat o planetă întreagă, japonezii au recunoscut azi pentru prima dată: "Decizia poate deveni inevitabilă"

Galerie Foto Scandal uriaș la JO 2020. Două campioane olimpice i-au adus un omagiu pe podium "celui mai mare criminal din istorie"

PEROZElizabeth Hurley, irezistibilă într-o rochie minusculă din dantelă și latex. "Nu ieși așa în public pentru că o să provoci accidente"

FILM NOWPierce Brosnan, transformat total pentru cel mai nou film al său. Cum arată fostul James Bond, în imaginile surprinse pe platourile de la „Giant”

Ultrașii lui Dinamo, mesaj la ceas de seară, în fața stadionului, pentru Andrei Nicolescu: „Cu torțe ne mobilizează...” citeşte ştirea pe Prosport.ro

Ronnie O'Sullivan, eliminat! Surprize mari la Campionatul Mondial de snooker, n-a mai rămas niciun jucător din Top 10 citeşte ştirea pe ziare.com

Toți șoferii care au asta în mașină iau amendă 2.900 lei și permisul suspendat. Se confiscă pe loc citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Oana Radu susține că două luni a dormit pe unde a apucat, după divorț, din cauza fostului soț. "Mi-au dispărut lucruri personale"

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Oana Radu susține că două luni a dormit pe unde a apucat, după divorț, din cauza fostului soț. "Mi-au dispărut lucruri personale"

Digi World

Cum să fierbi ouăle de Paște fără să le spargi. Metoda simplă pe care trebuie să o încerci

Digi Animal World

Un motan degerat, lihnit de foame, a bătut la o fereastră. Ce s-a întâmplat apoi a uimit o lume întreagă