Mirel Rădoi, selecționerul României / Foto: Profimedia

Ce a spus Rădoi după remiza cu Noua Zeelandă și eliminarea de la JO 2020: "Jucătorii aveau ochii cât două cepe"

articol scris de Digi Sport
28.07.2021, 14:03
  • Baraj SuperLiga: Dinamo - Csikszereda, luni, 20:00, DGS 1

  • Serie A: Bologna - Juventus, luni, 21:45, DGS 2

România a părăsit Jocurile Olimpice de la Tokyo după remiza cu Noua Zeelandă, scor 0-0, iar selecționerul Mirel Rădoi i-a felicitat pe tricolori pentru modul în care s-au prezentat.

România a terminat grupa de la JO 2020 pe locul 3, cu patru puncte și cu un gol marcat, autogolul celor din Honduras. Cu toate acestea, Rădoi spune că în Japonia au fost condiții foarte dificile pentru jucători:

Ce a spus Rădoi după remiza cu Noua Zeelandă și eliminarea de la JO 2020: "Jucătorii aveau ochii cât două cepe"

"Sunt fericit pentru băieți, am reușit să ne montăm după eșecul cu Coreea de Sud. Din păcate n-am avut prea mult noroc. E vorba și de șansă atunci când există un meci între două echipe atât de echilibrate. Să vedem ce vor extrage jucătorii după această experiență, nu putem acuza pe nimeni.

Acum este ușor să acuzăm, dar nu știe nimeni ce se întâmplă aici, munca și sacrifiicile jucătorilor. Nu știe nimeni că de când am venit aici nimeni nu poate să doarmă mai mult decât 4 ore, jucătorii ieșeau cu ochii cât două cepe la antrenament.

Mâncarea nu a fost așa cum ne-am fi așteptat în primele zile, drumurile sunt foarte lungi, practic am reușit să ne montăm printre noi, să ne strângem printr-o comunicare foarte bună, ședințe, prin socializare. După acel rezultat rușinos cu Coreea de Sud am reușit să ne ridicăm la nivelul așteptărilor", a spus Mirel Rădoi, pentru TVR.

Galerie Foto

România - Noua Zeelandă 0-0. ”Tokyotricolorii” ratează calificarea în sferturi la Jocurile Olimpice

Reprezentativa olimpică a României a ratat calificarea în sferturile de finală ale turneului de fotbal de la Tokyo, după remiza albă, 0-0 cu Noua Zeelandă.

”Tokyotricolorii” au început mai bine partida și au avut șansa de a deschide scorul în minutul 11, prin Eduard Florescu. Execuția din interiorul careului a fotbalistului de la FC Botoșani a lovit însă doar bara. În minutele 31 și 37, Aioani a ținut România în joc, cu două intervenții excelente în fața căpitanului Noii Zeelande, Chris Wood.

În actul secund, România a trecut de două ori pe lângă golul izbăvitor. Loviturile de cap ale lui Marius Marin, în minutul 60, și Andrei Rațiu, 11 minute mai târziu, l-au găsit de fiecare dată pregătit pe Woud, goalkeeper-ul advers.

Pe final, Mirel Rădoi a efectuat toate schimbările pe care le-a avut la dispoziție, însă elevii săi nu s-au mai apropiat periculos de poarta Noii Zeelande. România pleacă acasă fără niciun gol marcat la Tokyo, reușita victoriei din partida cu Honduras fiind un autogol.

Coreea de Sud și Noua Zeelandă s-au calificat în sferturi. România a terminat pe locul trei, la egalitate de puncte cu Noua Zeelandă, dar cu un golaveraj inferior. Honduras a fost ”cenușăreasa” grupei.

Clasament final Grupa B

  • 1. Coreea de Sud 6p, golaveraj 10-1
  • 2. Noua Zeelandă 4p, 3-3
  • 3. România 4p, 1-4
  • 4. Honduras 3p, 3-9

Etichete: jocurile olimpice , romania , noua zeelanda , tokyo


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
"Măcelarul din Teheran a murit! Drag popor al Iranului, bucură-te!". Cine sunt iranienii fericiți că Raisi a murit

În timp ce regimul islamic încearcă să se replieze pe repede înainte după moartea președintelui Raisi, mulți iranieni se bucură de dispariția unuia dintre cei mai duri reprezentanți ai represiunii. De numele fostului președinte supranumit "Măcelarul din Teheran" se leagă epurările masive, de zeci de mii de morți, din 1979 până acum, dar și faptul că el a implicat Iranul pentru prima dată într-un război direct cu Israelul.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Nota surprinzătoare primită de Radu Drăgușin după ce a jucat 103 de minute în ultimul meci al sezonului pentru Tottenham

OUT de la FCSB după eșecul cu Rapid! Gigi Becali: ”Poate găsește să se ducă undeva”. Alți doi jucători vor fi împrumutați

Foto "Dezgustător". Ce a făcut Tyson Fury, după ce a pierdut "Lupta Secolului" în fața lui Oleksandr Usyk

Gigi Becali n-a stat prea mult pe gânduri, după ce Răzvan Lucescu a luat titlul cu PAOK

Fanii lui Tottenham, după ce l-au văzut din nou titular pe Radu Drăgușin: ”Nemernicul a avut la dispoziție jumătate de sezon”

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

6.000.000€ pentru Dennis Man!

Mircea Lucescu s-a întors în țară și a spus tot! Cum l-au pus grecii să vadă finala: "Ne-au închis într-o cușcă!"

Mutare iminentă la Real Madrid: contract până în 2025 pe Santiago Bernabeu

Singura echipă din Grecia care l-a felicitat pe Răzvan Lucescu, după ce a luat titlul cu PAOK

Citeşte şi

Vlad Chiricheș a fost întrebat despre convocarea la EURO și nu s-a ferit să răspundă

Adio, EURO? Internaționalul cu 25 de selecții are șanse mici să mai fie convocat de Edi Iordănescu

PEROZUn bărbat și-a părăsit iubita după o excursie cu cortul: „Nu o voi ierta niciodată pentru ceea ce a făcut”

FILM NOWJennifer Lopez și Ben Affleck, zâmbete largi în fața paparazzilor, tensionați în rest. Detaliul care i-a "scăpat" actorului, după zvonurile divorțului

Un club din Superliga transferă fotbalistul lui Mititelu pe care Dan Petrescu îl are în fruntea listei la CFR citeşte ştirea pe Prosport.ro

FOTO Răzvan Lucescu i-a șocat pe greci: cum a sărbătorit câștigarea titlului citeşte ştirea pe ziare.com

Semnul de circulație care pune în dilemă șoferii români. Ce reprezintă indicatorul rutier de fapt citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Antonia și-a pus fanii pe jar cu noile fotografii. Artista, în dresuri transparente și cu decolteul la vedere: „Alex e norocos”

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Antonia și-a pus fanii pe jar cu noile fotografii. Artista, în dresuri transparente și cu decolteul la vedere: „Alex e norocos”

Digi World

De câte ori purtați o pijama înainte de a o pune în coșul de rufe? Cât de des ar trebui să spălăm hainele cu care dormim

Digi Animal World

Reacția unei pisici când o șopârlă își desprinde coada pentru a scăpa din ghearele ei: „Nu știe ce s-a întâmplat”