Marco Dulca (dreapta), în România - Honduras 1-0, la Jocurile Olimpice / Foto: Getty Images

Ce scriu spaniolii despre meciul cu Honduras. Singurii doi "tokyotricolori" remarcați și care a fost norocul României

articol scris de Digi Sport
22.07.2021, 18:22
  • Premier League: Aston Villa - Chelsea, sâmbătă, 22:00, DGS 2

  • SuperLiga: FCSB - Farul, sâmbătă, 20:30, DGS 1

Echipa olimpică de fotbal a României a obținut cu greu o victorie la primul meci de la Jocurile Olimpice de la Tokyo, după 1-0 în fața celor de la Honduras. 

Fotbaliștii pregătiți de Mirel Rădoi au avut o evoluție modestă, adversarii fiind cei care au controlat marea parte a jocului, singurul gol al partidei venind în urma unui autogol. 

Galerie Foto

România a gestionat bine jocul cu Honduras, în opinia presei spaniole

Publicația spaniolă Mundo Deportivo a analizat meciul "tokyotricolorilor", fiind de părere că, deși au fost dominați, au reușit să rămână calmi și să gestioneze corect meciul.

"Lipsa acurateții atacanților și ghinionul de a marca un autogol au învins Honduras în debutul contra României, care a colectat golul neașteptat și a știut cum să gestioneze avantajul pentru a obține victoria.

Niciunul dintre cele treisprezece șuturi nu a ajutat echipa Hondurasului, care mereu a întâlnit un obstacol în fața porții: portarul Marian Aioani, fundașul Virgil Ghiță sau inabilitatea echipei Hondurasului, căzută în fața unei Românii fără vedeta sa Ianis Hagi, fiul celebrului Gheorghe Hagi, căruia nu i-a fost permis să plece la Tokyo de către echipa sa, Rangers", au scris spaniolii. 

Reacții vehemente în Honduras, după victoria României: "Eșec nemeritat, am dominat tot meciul!"

Presa din Honduras consideră că România a obținut o victorie nemeritată, având în vedere modul în care a decurs partida de la Kashima.

"Înfrângere dureroasă la Tokyo 2021, cu un eșec nemeritat împotriva României", titrează jurnaliștii hondurieni de la Mas, care continuă:

"Deși Honduras a făcut un meci excelent, nu a avut capacitatea de a înscrie măcar un gol în cele 90 de minute împotriva europenilor, care au respectat planul tactic pe toată durata meciului. Am dominat tot meciul, mai ales în repriza a doua, dar autogolul lui Casildo de la finalul primei reprize a fost suficient pentru victoria românilor, care conduc acum grupa, alături de Noua Zeelandă.

Când nimeni nu se aștepta, un corner executat de Andrei Ciobanu a fost deviat nefericit de Elvin Casildo în propria poartă, oferindu-le astfel românilor un avantaj nemeritat.

Honduras a încheiat meciul fiind mai bună, deși nu obține niciun punct. Drumul de la Tokyo începe cu o înfrângere dureroasă, care ne obligă să câștigăm cu Noua Zeelandă, duminică", a mai scris sursa citată.

Clasamentul Grupei B:

  • 1. România 3p
  • 2. Noua Zeelandă 3p
  • 3. Honduras 0p
  • 4. Coreea de Sud 0p

Programul României la Jocurile Olimpice de la Tokyo

Duminică, 25 iulie

  • Noua Zeelandă – Honduras (ora locală 17:00, Kashima)
  • România – Coreea de Sud (ora locală 20:00), Kashima) 14:00, ora României

Miercuri, 28 iulie

  • România – Noua Zeelandă (ora locală 17:30, Sapporo) 11:30, ora României
  • Coreea de Sud – Honduras (ora locală 17:30, Yokohama)

Etichete: jocurile olimpice , romania , olimpiadă , honduras , tokyo


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
O fetiță le-a spus părinților că are un monstru în cameră, dar ei nu au luat-o în seamă. Ce au descoperit după i-a șocat: „Un coșmar”

O familie din SUA a avut parte de un șoc după ce fiica lor s-a plâns săptămâni la rând că aude niște zgomote în camera ei. Ceea ce copila credea că este „un monstru” s-a dovedit a fi un stup uriaș cu peste 50.000 de albine, scrie People.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Dennis Man, OUT din lotul Parmei. Ce se întâmplă cu internaționalul român în Italia

S-a aflat de ce Parma l-a exclus din lot pe Dennis Man! Anunțul făcut în Italia

A renunțat la sportul profesionist și a devenit ”cea mai frumoasă actriță de la Hollywood”

Foto Dinamo ar urma să-și schimbe sigla din sezonul viitor! Cum arată noua emblemă

La 64 de ani, Ioan Andone a dezvăluit cum îl cheamă, de fapt: ”Ce să fac?”

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Gigi Becali a dat 600.000€ pe un fotbalist la care nici nu s-a uitat: ”L-am luat în 3 secunde”

Foto Imaginile spun totul: ce s-a întâmplat după scandalul lui Klopp cu Salah + Antrenorul a rostit doar câteva cuvinte

Jaqueline Cristian a reușit o victorie uriașă la Madrid și a spus cui îi dedică succesul: ”A venit cu tot norocul”

Live Video&Text FCU Craiova - ”U” Cluj 0-1, ACUM, Digi Sport 1. Robert Silaghi a deschis scorul în Bănie

Citeşte şi

Florin Prunea a cerut la națională un jucător după Craiova - CFR Cluj 0-1, iar acesta a venit cu replica

Neașteptat! Adversarul României de la EURO, gata să preia un club uriaș al Europei

PEROZAvea tot viitorul în față, dar a paralizat de la o supă. În 24 de ore, viața unei tinere de 23 de ani s-a transformat într-un calvar

FILM NOWMichael Douglas sfidează trecerea timpului. Cum reușește actorul să arate atât de bine la aproape 80 de ani: „Arată cu 20 de ani mai tânăr”

Povestea misterioasei firme Gigi Becali LTD. A înființat-o în 2022 și a dizolvat-o în 2023, în Anglia citeşte ştirea pe Prosport.ro

Adversară de speriat pentru Jaqueline Cristian la Madrid: "Danimal" spulberă tot în ultima vreme citeşte ştirea pe ziare.com

Omul de la care vine expresia "Să moară Cibilan!". Ultimul haiduc al Bucureștilor, de la întors banii cu lopata la o baracă în sărăcie lucie citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Reacția Biancăi, dansatoarea lui Dorian Popa, după ce a fost acuzată că l-a despărțit pe artist de Babs: „În ce filme sunteți?”

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Reacția Biancăi, dansatoarea lui Dorian Popa, după ce a fost acuzată că l-a despărțit pe artist de Babs: „În ce filme sunteți?”

Digi World

Cum arată o zi din viața antreprenorului care vrea să devină adevăratul Benjamin Button. Ia 100 de suplimente pe zi și-și mănâncă cina la 11 dimineața

Digi Animal World

Acest câine a trecut testul suprem. Imaginile cu patrupedul care refuză să mănânce o friptură suculentă au devenit virale